ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

çok dogru katılıyorum birde 17 -18 yaşında hemen evlenmeye kalkanlarda 20 yaşını geçsinler diyorum bende

tatlım biz aşkımnan birlikte ödemeyi düşünüyoz evlendikten sonra o sorun değil yani bizim için benim ailem ve onun askerlik durumu işsiz olma durumu sorun
ben yüksek lisans yaptığım için ertelerim doktoro yaparken bile erteleyebilirim

şafak 56 kalıyor tek engelımız bu kaldı..ALLAH başka dert vermesın..
dilerım herkes yuvasını kurar..bekarlık bır sure sonra sıkıyor..yakında 25 olacağım yeter gariiii

hemen olsun diye evlenmeden önce içilen ilaçlar varmı peki
diğer konuda problem olmadığına sevindim

amin canım...
öle bişey olunca beklememek lazım allaha şükür öle bir problem yok
maddiyat önemli canım çok zor çokkkk

şafak 56 kalıyor tek engelımız bu kaldı..ALLAH başka dert vermesın..
dilerım herkes yuvasını kurar..bekarlık bır sure sonra sıkıyor..yakında 25 olacağım yeter gariiii

oo çok azalmış canım allah kavuştursun gelir gelmez düşünüosunuz yani söz nişan hadi hayırlısı 25 yeter bencede canım
asker ne dio peki gelir gelmez bişiler olucak diomu

Son düzenleme:
çok acele etmeye gerek yok.. erkekler zaten geç olgunlaşıyor..

Ben de aynı dertten muzdaribim. 3 buçuk yıldır birlikteyiz ve daha birlikteliğimizin ilk aylarında aldım evlenme teklifini. ama hala bekliyorum işte. seneye evlenicez bakalım. kısmet artık :))

Ben de aynı dertten muzdaribim. 3 buçuk yıldır birlikteyiz ve daha birlikteliğimizin ilk aylarında aldım evlenme teklifini. ama hala bekliyorum işte. seneye evlenicez bakalım. kısmet artık :))

biz 5 yıldır birlikteyiz ve hep evlenmek istiyoruz hatta aşkım olmazsa seni kaçırırım bile diyo ama ben ayrı bi evlilik teklifi istiyom çok mu şey istiyom

biz 5 yıldır birlikteyiz ve hep evlenmek istiyoruz hatta aşkım olmazsa seni kaçırırım bile diyo ama ben ayrı bi evlilik teklifi istiyom çok mu şey istiyom

böyle uzun ilişkilerde ne yazık ki erkekler bu tür romantik teklifler yapmayı tercih etmiyorlar. burda iş sana düşüyor. mesela filmlerdeki ya da etkilendiğin bir evlenme teklifi hikayesini ona anlatabilirsin. hatta her gün bir hikaye anlatabilirsin ta ki teklif gelene kadar.

ben aşkımdan bir şey istediğim zaman böyle yapıyorum ve işe yarıyor

canımm sende bizdensin
sizin problem ne canım isteme oldumu nişanı neden erteliosunuz

okuldu ilk önce sebep. sonra ailesi kapansın tesettürlü gelinlk giysin falan dedi. şimdi iş sorunu ve askerlik sorunu. uzadıkça uzuyo. bende yoruldum artık

aşkım çok romantiktir acaba yaparmı yani onu merak ediyorum benyada konuştuklarımıza mı sayacak çünkü biz her gün evlilikten konuşuyoruz çünkü bıktık aryı olmaktan yan yana olmak istiyoruz
ama yapmasını istiyorum tabi

bu konuyu sürekli konuşuyorsanız teklif yapılmış sayılıyor erkek için. mesela şöyle bir şey de yapabilirsin , yine evlilikten konuştuğunuz bir anda, aaa sen daha bana evlenme teklifi etmedinki diyebilirsin. tabi gülümseyerek ve birazda şakayla karışık. dediğin gibi romantik bir erkekse yapıcaktır bence

düşünmüyo değilim canım öle yapmayı

ahh çok kötü bi durum yaa :26: yazık günah onların aşklarına,kızın babası demesin öyle, oğlan tarafı da hızlı olmaya baksın ama
canım çok doğru düşünmüşsünüz valla, bi de mesela uzadığında hadi sen ve sevgilin takmasa bile etraf laf yapıyo, niye bu kadar uzatıyosunuz diye, hiç umursamasan bile yine de o laflara üzülür insan
sizin şu an okul ve askerlik engelleriniz kalktı mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…