ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

okul yüzündemi canım

cevap yazan olmuş:)
evet okul sebebiyle şu an aklımızdan evlilik geçmiyor sınava 1 hafta kaldı beraber aynı yeri kazanalım diye uğraşıyoruz. okulumuz bitince nasipse olur herşey
çalışmam gerekiyor ama arada canım sıkılıyor geliyorum buraya:97:

allah gönlünüze göre versin

günaydın mağdur arkadaşlarım

amin canım Allah razı olsun
sanırım bebek bekliyorsun analı babalı büyüsün inşallah
bize de nasip olucak bi günama hangi gün

evet bebek bekliyorum:) Allah isteyen herkese nasip etsin

hoşgeldinn canımmm inan bu yaxdığın çok moral oldu
neden öle dedin ama çokmu imkanzsı görünüodu evlilik senin için ay anlat nolur çok merak ettim

sağolasın canım inş. kucagıma almayı Rabbim nasip eder evlendim 2 ay sonra hamile kaldım
işin özü şu ilem eşimi hiç istemedi ellerinden geleni yaptılar evlendik çok şükür ama ailem eşimle görüşmez eşimde ailemle inş. sizin böle olmaz

dediyse yapar canım neyseki eviniz var o çok ii olmuş

bende bekliyorum abisiyle ortak iş yapıyolardı borcun büyük bi kısmı sevgilime kaldı o ödüyo simdi abisi nisanlanıyo biz bekliyoruz ve ben sinirden gene mide ağrılarına tutuldum

oy çok kötü olmuş canım yaaa nekdara sürede bitecek peki bu borç ohh nişanlanan kız dört ayağının üstüne düşmüş

kıskanmıom da imreniom canım
isteme söz nişanda zaten evliliğin yarısı gibi yine herkez sevgiis demezde nişanlısı der bunun tadı bi başka ama evet söz nişan uzun olmasın diyolar sevgilim ve bende böle istioz herşey hallolsun para birikim falan 2-3 ay nişanlı kalıp düğün istioz o yüzden şuanda nişan falan takmıoz canım allah izin verirse para birikimi bitince inşallah tarihler ii ayarlanmalı dediğin gibi benim arakadaşım geçen kış niişnalnadı ağustosta düğün olcak die bu geçtiğimiz yaz olucaktı yani olmadı şimdi onümüz yaz da bile olucağı belli değil maddiayttan dolayı erkek tarafı eşya alamıyo kızın babasıda bu yazda olmassa sen bu işi unut diomuş

Maddiyat tabi önemli ya. Bizim bu temmuzda okullarımız biticek sonra ağustos gibi kısmetse askere gitmeyi düşünüyor işe girsek bile hemen evlenemiyoruz çünkü para yok birikm yok. Onun devletten aldığı kredi var 7-8 bin işe girdiği ilk yıl onu öder büyük ihtimal yıl olur zaten 2013 biz de anca en erken 2014 de evleniriz kısmetse.

dişimizi sıkıcaz artık ama böle yüzüp yüzüp kuruğuna gelipte hala o kurukta durmak beklemek dahada can sıkıcı çünkü yıllardır kurulan o hayaller insanı sıkıştırmaya başlıyor böyle bekleyince

ben onu da unuttum bizim ikimizin de devletten aldığımız burs var bide onu ödeyeceğiz

ben onu da unuttum bizim ikimizin de devletten aldığımız burs var bide onu ödeyeceğiz

onu ödemeden evlenme düşünceniz varmı peki canım evlenmeyi geç sözlenme düşünceniz diyim ay öle bişey olsa ebnimli hiç yanaşmazdı söze nişana bile herşey hazır olup öle istio herşeyi sinir

kızlar 25 yaş üstündeyse iki tarafta ve arada maddiyat,askerlik vs gibi sorunlar yoksa ve bir erkek evlilikten bahsetmiyorsa bile bence o ilişkinin ciddiyetinden bahsetmemek gerek..eşimle evlenmeden önce senelerimi verdiğim bir insan vardı maddi olarak hiçbir problem olmamasına rağmen yanaşmıyodu konusmaya bile, eşimse çıkmaya başladıktan 8-9 ay sonra evlenme teklif etti..o yuzden kiminiz kızıcaksınız bana belki ama dediğim gibi 25 yaşın ustunde ve bahsettiğim problemlerde yoksa arada ve 2 sene geçmesine rağmen teklif etmiyorsa o ilişkiyi ciddiyetle masaya yatırın derim...

haklısın tabi canım niye kızalım tecrübelisin çünkü bizi uyarıyosun saol..
benim ilişkim 3,5 yıllık ilk çıkmaya başladığımızdan beri evlilik üzerine başladık herşeye bütün engelleri aşıp o şekilde evleneceğiz dedik askere gitt 1buçuk yıl bekledim 6 ay oldu geleli en büyük engel kalktı şimdi para sorunumuz var yeni iş buldu zaten saolsun çok çalışıo para biriktirio seneye ocak şubata gibi istediğimiz miktar allahın izniyle gerçekleşirse ozaman ilk adımlar atlır die düşünüoz...evlilikten bahsetmeme çabalamama gibi bişey yok şükür ki....ama sabrımız tükendi ben ve arkadaşların

evlenir evlenmez hamile kalmak isteiyorum bende bunun için hiç korunmamak lazım sanırım dimi canım o şekilde hemen olur sanırımkusura bakmayın..
hımm aile istemedi demek ama siz dinlememişsiniz ve hayılır yolu bulmuşsunuz çok şanslısınız umarım bizlerde öle bi sorun olmaz onların görüşmemesi sizin ilişkinizi etkiliomu sen görüşüomusun eşinin ailesiyle

evlenmedne önce hap kullandım ilk hmen olmasın diye sonrasında bıraktım ve şükür ki oldu:):) eşimle aramda bu yüzden hiçbir problem yok çünkü ne eşimin memleketindeyiz ne de benim eşim osmaniyeli ben afyon biz ardahan dayız ben burda memurum oda yanıma geldi evlendikten sonra da burda öğretmen onun ailesi ilede aramızda hiçbir problem yok kayınvalidemi çok severim oda beni.... önceden kendi ailemin durumunu çok kafaya takıyordum ama şimdi takmıyorum herşey olacagına varıyo çünü beimde bi ailem var artık bebeğimi eşimi yuvamı düşünmem lazım...

inşallah kızlar bir an önce evlenir düzeninizi kurarsınız..benim o yorumum ortada hiç bir problem dahi olmamasına rağmen evliliğin konusunu dahi açmayanlaraydı kesinlikle..yoksa maddi engeller ortadan kalkmadan kesinlikle evlenmeyin derim bende,inanın evlenlilikle birlikte harcamalarda artıyor ve bir miktar birikmiş para olması inanın çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…