ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

çalgılı olursa kabarık nişanlık giy sakın abiye giyim deme
herkez abiye giycek çünkü sıradan olma
ah ah benim olursa inşallah bende kabarık nişanlık giyerim
netteki modellere baktınmı ne harika

çalgılı olursa kabarık nişanlık giy sakın abiye giyim deme
herkez abiye giycek çünkü sıradan olma
ah ah benim olursa inşallah bende kabarık nişanlık giyerim
netteki modellere baktınmı ne harika

baktım bakmazmıyım özellikle dizden kabaran modeller bu sene çok moda ve çok güzel duruyo :97: ama nişanda abiye bilmiyorum bizim burda abest kaçıyoo :26: abiye bence kınada daha güzel olur yani benim düşüncem..ben hep ein önünde abiye giyenlere kızmışımdır :96: kendimde yapmak istemem ciddi bi gün ciddi bişi daha ii olur gibime gelio o da dediğim gibi takım giymek

derler canım derler az kaldı market düzünce gelirler bak görürsün 2 haftaya bile nişanlanabilirssin sen

ağzından bal damlıyo gel öpücem ama yok canım o kdrda erken deil 2 haftaya belki tanışmaya gelirler ağır vasıta bunlar yavaş yavaş hareket ediyolar

evet canım bende öle diom zaten kabarık giy abiye bana çok saçma gelio herkez giyiyo zaten gelin kim belli olmuo gelinde giyerse ben dizden değilde belatından falan başlayanları seviorm canım hee sen nişanda takım elbise giyicektin dimi sen bilirsin canım ama çalgılı olucaksa bence takım ebise giyme kabarık nişanlık giy ama senin zevkin tabiki canım evde yapılırsa takımı kesin giy

ağzından bal damlıyo gel öpücem ama yok canım o kdrda erken deil 2 haftaya belki tanışmaya gelirler ağır vasıta bunlar yavaş yavaş hareket ediyolar

öle hissettim canım 2 haftaya tanışmaya geebilirler hadi nişandan geçtim ama tanışma olunca gerisi çorap söküğü gibi olunca nişanlanabilirsin dedim işallah öle olur
ağır vasıtalar he ay çok güldüm bizimkilerde öle valla keşke biz olsaydık ağır vasıta olan

canım dediğine göre gerçekten daha çok varmış hele şu askerlik mahfedio insanı ya bende bekledim bilirim...nişan takmayı düşünüomusunuz peki canım

o yüzden sevgilim de polisliğe girmeyi düşünüyo, o zaman 2 yıl okuyup, askerlik de yapmamış olucak ve bizim evlenmemiz de daha yakın olucak, ama gene de kader kısmet canım
nişan düşünmüyoruz, kısmetse 13 mayıs 2013 de söz istiyoruz

bakalım o gün gelsin o anki piskolojiyle fikrim değişir gösterişli bişiler olsun isterim belki :26: belden kabaran da evet şimdiye kdr bi tanesini beğendimm o da bu rengiyle şekliyle harika

he ya o zmn kız evi naz evi olurduk...şmdi oğlan evi naz evi ayy bir canım sıkılıyo olmaz böle şey

evet bu şekilde belden kabaran modelleri seviorum işte

bu şekilde klasik modellere bayılıyorum ahhh ahhhh

uzun vadeli planlar o bile güzel...inşallah Allah gönlünüze göre verir..biz bi askerdeyken tarih belirlemiştik 2010 temmuz diye o da gerçekleşmemişti malesef

uzun vadeli planlar o bile güzel...inşallah Allah gönlünüze göre verir..biz bi askerdeyken tarih belirlemiştik 2010 temmuz diye o da gerçekleşmemişti malesef

bu askerdeyken verilen vaadtlerin hiç biri gerçekleşmio galiba canım
busene düğünüm olucaktı vaadlere göre ama nişanım bile olmadı

anladım canım çok mantıklı olmuş bu düşünce ama şuanda okumuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…