- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
7 yıllık bir ilişkim var sevgilimin okulu 6 ay uzadı atanmasını bekliyoruz şubatta ailelerimiz biliyor annesi geldi konustu annemle beklemedeyiz çevreden herkes konuşuyor canımı sıkıyor ne zaman evlenecen diye ve ben arada kalıyorum ailesine soz yapmak istemiyor şimdi atama olama kadar onun da bi garantisi yok ne zman atanir bakalil çok zor durumdayım hergün içimde bi sıkıntı bu yüzden hayattan zevk almıyorum resmen
Belki de küçük kızı olduğum içindir. Ablam henüz evlenmedi 1.5 yaş var aramızda. Annem de hep der önce iş sonra eş diye. Ama iş olmadı o zaman evlenmeyim mi yani sevdiğim insanı bulmuşum bide üstüne 6 yıl beklemişim daha da bekleyemem valla yaşım 30a varacak nerdeyse :)
Bence de önden söz yapsanız olur hemen evlenmeyeceksiniz ki evliliğe uygun bi ortam hazırlayana kadar sözlü kalırsınız. Herşeyin hayırlısı... Üzmeyin kendinizi. Ben düşünmeyi de üzülmeyi de bıraktım artık. Siz de her zaman olumlu düşünün ki hayattan zevk alın. İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz.Seninle aynı durumdayım okulunu uzattı
benimde 6 yıl oldu 7. Yıla girdik..
Söz yapmak istemiyor ama bana çok saçma geliyor sonuçta söz evlilik degil çok moralim bozuluyor.
Bence de önden söz yapsanız olur hemen evlenmeyeceksiniz ki evliliğe uygun bi ortam hazırlayana kadar sözlü kalırsınız. Herşeyin hayırlısı... Üzmeyin kendinizi. Ben düşünmeyi de üzülmeyi de bıraktım artık. Siz de her zaman olumlu düşünün ki hayattan zevk alın. İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz.
Seninle aynı durumdayım okulunu uzattı
benimde 6 yıl oldu 7. Yıla girdik..
Söz yapmak istemiyor ama bana çok saçma geliyor sonuçta söz evlilik degil çok moralim bozuluyor.
Kardeşinizin de hayırlı olsun, tebrik ederim. Siz yeter ki kötü düşünceleri kafanızdan atın, mutlu olun. Söz yapmak istememesine gelince, evlilikten mi korkuyor? Nedeni nedir istememesinin?Amin inşallah zaten bu eylulde kiz kardesim sozlenecek ondan sonra ne zaman sozlendigimin vs bi onemi olmayacak benim icin ne diym yani heves birakmadi saolsun. Hayirlisi hakkimizda. Insallah sizde gonlunuzce hayirli ve mutlu bir hayat yasarsiniz.
Bende senin gibi dusunuyorum bizi hic dusunmuyorlarAynen ya sadece alti ustu bi söz bizi hiç düşünmüyorlar o kadar canım sıkılıyor ki sözlenenleri evlenenleri görünce öyle içim acıyor ki
Islerini yoluna koymaya calisiyor sanirim kendince bir meslek sahibi olmadan olmazmisKardeşinizin de hayırlı olsun, tebrik ederim. Siz yeter ki kötü düşünceleri kafanızdan atın, mutlu olun. Söz yapmak istememesine gelince, evlilikten mi korkuyor? Nedeni nedir istememesinin?
Bende senin gibi dusunuyorum bizi hic dusunmuyorlar
Islerini yoluna koymaya calisiyor sanirim kendince bir meslek sahibi olmadan olmazmissozlenmeyi evlenmek saniyor heralde
Rica ederim ne demek. Sakın öyle düşünmeyin. Seven insan her ne olursa olsun beklemeli bence. Ben de bekliyorum ve iyi ki de beklemişim diyorum 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni. Ona kalsa benimki de askerliğini yapmadı ama işi var babasının emekliliği var o şekilde olacak bizim de kısmetse hiç üzülmüyorum, nasılsa olacak dedim ve oluyor inşallah yavaş yavaş. Sözden sonra da 4-5 ay bekleyip evleneceğiz kısmetse. Canınızı hiç sıkmayın bence, o da anlayacaktır eminim sizin üzüldüğünüzü görünce olumlu bakacaktır evliliğe işi de olur gider hayırlısı ile bol bol dua edin ikiniz de.Bazen seytan diyor birak gorsun. O kadar cok bekleyen varki birine evet desem uc ayda evlenebilirim. Ama o kadar bekledim biraz daha bekleyeyim diyorum birde seviyorum onu cok sabrettim insallah mutlu oluruz sizde ayni sekilde
Rica ederim ne demek. Sakın öyle düşünmeyin. Seven insan her ne olursa olsun beklemeli bence. Ben de bekliyorum ve iyi ki de beklemişim diyorum 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni. Ona kalsa benimki de askerliğini yapmadı ama işi var babasının emekliliği var o şekilde olacak bizim de kısmetse hiç üzülmüyorum, nasılsa olacak dedim ve oluyor inşallah yavaş yavaş. Sözden sonra da 4-5 ay bekleyip evleneceğiz kısmetse. Canınızı hiç sıkmayın bence, o da anlayacaktır eminim sizin üzüldüğünüzü görünce olumlu bakacaktır evliliğe işi de olur gider hayırlısı ile bol bol dua edin ikiniz de.
Aminnn, çok teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah :) Bence haklısınız, bu erkekleri süründürmeden harekete geçmiyorlar nedense, ikide bi dürtmek lazım onları :) Ben zamanında böyle yaptım, iyi ki de yapmışım. Bazen uzak oynamakta fayda var, naza çekmek lazım. Anlasınlar kıymetimizi değil mi :)Ne guzel masallah cok sevindim
Allah tamamına erdirsin. Evet bende inaniyorum zaten evlenecegime ama keske gorebilse ya bu konuda gercekten cok bencil oldugunu dusunuyorum. Kardesim sozlendikten sonrada ben onu surundurucem beni anlasin biraz diye kinciyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?