Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende kendimi suçlu hissediyorum fazla ibadet edemedim gece 3 te kalkıcaktım kalkmadım kıymetini bilemedim
allahım affet
inşallah bitanemmm
sen neler yapıyosun bakalım =))
napacam canım aynı işte
kara kara bekliom
eylülün 3ünde çok yakın arkadaşımın düğünü var dün 1 saat onla konuştuk telde yine heveslendim gerçi benim hevelerim hiç bi zaman dinmedi de
çok güzel bi duygu diyo
ordan annesi seslenio ki " able nişanlan nişanlna" diye
az daa ağlıcaktım sanki ben istemiyom da nişanlanmayı
ablasıda diyomuşki onlar niye ciddiyete bindirmio artık bişe düşünmüyolarmı demiş..nası mahçup oluyom ya
kuzum sende ablanı bahane et ben öyle diyorum valla
önve ablam evlensin sonra ben diyorum
sorma ya hiç o aklıma gelmedi
ablan napıyo yokmu evlilik planı,,,
okuyo canım 1 senesi kaldı mesleğini de alsın öle yapar heralde
hangi bölüm okuyoo
konuştuğu biri varmı
edebiyat öğretmenliği okuyo
evet var 4 yıldır beraberler ikiside atanınca evlenmeyi düşünüyolar allah izin verirse canım
amin hepimizinkini inşalah
ee senin durumlar nasıl hiç anlatmıyon
evlilik konuşuyodunuz dimi canım yıl olarak bişey diyomu seninki
biz 2 yılsüreyle evliliği erteledik canım,,
öncelikle maddi imkansızlıkları halletmek istiyoruz,,
çok şükür işi var ama birikim yapması gerekiyo,, bende bu arada çeyiz yapmayı planlıyorum ikimizinde tam takmil hazır olması gerekiyo
sonuçta yaşımızda daha genç
bende anlayışla karşılıyorum,, evlilik nasılsa olur önemli olan en güzel şartlarda evlenebilmek diye düşünüyorumm,,
bide daha önümde ablam olduğu için kimse bana evlen artık demiyo o yüzden rahatımm bitanemm =))
Merhaba.Eğer seviyosan ve onun da sevdiğini düşünüyosan neden bu kadar olumsuz bakıyosun ki olaya?Ailen mi istemiyor onunla evlenmeni?
istemiyor değiller ama ben istiyorum ki ailemin karşısına geldiğinde ailem şundan dolayı olmaz veya seni veriyoruz ama söyle olacak demelerini istemiyorum...bu tarz bi konuşma geçeceğini düşünüyorum çünkü kuzenlerimden gördüğüm ve yetiştirildiğimde anladığım kadarıyla illa biri bi söz söyleyecek bi kulp bulacak gibi geliyor... ben belkide çok dert ediyorum yaa hayırlısını diliyorum her şeyin...
ee ozaman başlıcakmısın canım çeyiz yapmaya
zaten çalışıyosun beraber mi birikim yapıcaksınız
ii düşünmüşünüz canım hayırlısı olsun nişan içinde 2 yıl sonra diye düşünüyosunuz dimi
evet canım 2 yıl sonra olcak allah nasip ederse herşey,,
ama şimdilik ikimizde çalışıyoruz o para biriktirsin ben çeyiz yapayım başladım zaten çeyizime,,
neler alıyon bakalım canım
ben hiç başlamadım biliyomusun
neee başlamadın mı ???
evlilik evlilik diyosun yarın birgün hadi söz nişan olsa napıcaksın hepsi aynı anda alınmaz ki
ben çeyiz setimi aldım taksitle ödedim onu
ufak mutfak eşyalarımı alıyorum beyaz eşyalrım içinde para biriktiriyorum onları evlenirken alıcam nasipse