• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım bende kendimi suçlu hissediyorum fazla ibadet edemedim gece 3 te kalkıcaktım kalkmadım kıymetini bilemedim
allahım affet

inşallah bitanemmm

sen neler yapıyosun bakalım =))

napacam canım aynı işte
kara kara bekliom
eylülün 3ünde çok yakın arkadaşımın düğünü var dün 1 saat onla konuştuk telde yine heveslendim gerçi benim hevelerim hiç bi zaman dinmedi de
çok güzel bi duygu diyo
ordan annesi seslenio ki " able nişanlan nişanlna" diye
az daa ağlıcaktım sanki ben istemiyom da nişanlanmayı
ablasıda diyomuşki onlar niye ciddiyete bindirmio artık bişe düşünmüyolarmı demiş..nası mahçup oluyom ya

napacam canım aynı işte
kara kara bekliom
eylülün 3ünde çok yakın arkadaşımın düğünü var dün 1 saat onla konuştuk telde yine heveslendim gerçi benim hevelerim hiç bi zaman dinmedi de
çok güzel bi duygu diyo
ordan annesi seslenio ki " able nişanlan nişanlna" diye
az daa ağlıcaktım sanki ben istemiyom da nişanlanmayı
ablasıda diyomuşki onlar niye ciddiyete bindirmio artık bişe düşünmüyolarmı demiş..nası mahçup oluyom ya

kuzum sende ablanı bahane et ben öyle diyorum valla

önve ablam evlensin sonra ben diyorum

amin hepimizinkini inşalah
ee senin durumlar nasıl hiç anlatmıyon
evlilik konuşuyodunuz dimi canım yıl olarak bişey diyomu seninki

amin hepimizinkini inşalah
ee senin durumlar nasıl hiç anlatmıyon
evlilik konuşuyodunuz dimi canım yıl olarak bişey diyomu seninki

biz 2 yılsüreyle evliliği erteledik canım,,

öncelikle maddi imkansızlıkları halletmek istiyoruz,,

çok şükür işi var ama birikim yapması gerekiyo,, bende bu arada çeyiz yapmayı planlıyorum ikimizinde tam takmil hazır olması gerekiyo

sonuçta yaşımızda daha genç

bende anlayışla karşılıyorum,, evlilik nasılsa olur önemli olan en güzel şartlarda evlenebilmek diye düşünüyorumm,,

bide daha önümde ablam olduğu için kimse bana evlen artık demiyo o yüzden rahatımm bitanemm =))

biz 2 yılsüreyle evliliği erteledik canım,,

öncelikle maddi imkansızlıkları halletmek istiyoruz,,

çok şükür işi var ama birikim yapması gerekiyo,, bende bu arada çeyiz yapmayı planlıyorum ikimizinde tam takmil hazır olması gerekiyo

sonuçta yaşımızda daha genç

bende anlayışla karşılıyorum,, evlilik nasılsa olur önemli olan en güzel şartlarda evlenebilmek diye düşünüyorumm,,

bide daha önümde ablam olduğu için kimse bana evlen artık demiyo o yüzden rahatımm bitanemm =))

ee ozaman başlıcakmısın canım çeyiz yapmaya
zaten çalışıyosun beraber mi birikim yapıcaksınız
ii düşünmüşünüz canım hayırlısı olsun nişan içinde 2 yıl sonra diye düşünüyosunuz dimi

Merhaba.Eğer seviyosan ve onun da sevdiğini düşünüyosan neden bu kadar olumsuz bakıyosun ki olaya?Ailen mi istemiyor onunla evlenmeni?

istemiyor değiller ama ben istiyorum ki ailemin karşısına geldiğinde ailem şundan dolayı olmaz veya seni veriyoruz ama söyle olacak demelerini istemiyorum...bu tarz bi konuşma geçeceğini düşünüyorum çünkü kuzenlerimden gördüğüm ve yetiştirildiğimde anladığım kadarıyla illa biri bi söz söyleyecek bi kulp bulacak gibi geliyor... ben belkide çok dert ediyorum yaa hayırlısını diliyorum her şeyin...

istemiyor değiller ama ben istiyorum ki ailemin karşısına geldiğinde ailem şundan dolayı olmaz veya seni veriyoruz ama söyle olacak demelerini istemiyorum...bu tarz bi konuşma geçeceğini düşünüyorum çünkü kuzenlerimden gördüğüm ve yetiştirildiğimde anladığım kadarıyla illa biri bi söz söyleyecek bi kulp bulacak gibi geliyor... ben belkide çok dert ediyorum yaa hayırlısını diliyorum her şeyin...

Ben de senin gibi düşünüyodum..Bir şey bulurlar mı,acaba böyle derler mi diye..Ama artık deseler de takmam diyorum çünkü kendimi daha kararlı hissediyorum onunla olması konusunda.Bence senin de bu kadar takmanın nedeni,aslında kendi kafanda soru işaretleri olması canım..Çünkü ben kendi açımdan böyle bir sonuca ulaştım.Önce kendi kafanda hallet ve kararlı ol ki,birilerinin kulp takması senin için bu kadar önemli olmasın:71: Bir de şöyle düşün,dört dörtlük insan yok şu hayatta,anne-baba kızları için en iyisini isticekler,mutlaka bir kusur bulurlar.

ee ozaman başlıcakmısın canım çeyiz yapmaya
zaten çalışıyosun beraber mi birikim yapıcaksınız
ii düşünmüşünüz canım hayırlısı olsun nişan içinde 2 yıl sonra diye düşünüyosunuz dimi

evet canım 2 yıl sonra olcak allah nasip ederse herşey,,

ama şimdilik ikimizde çalışıyoruz o para biriktirsin ben çeyiz yapayım başladım zaten çeyizime,,:34:

neler alıyon bakalım canım
ben hiç başlamadım biliyomusun

neee başlamadın mı ???

evlilik evlilik diyosun yarın birgün hadi söz nişan olsa napıcaksın hepsi aynı anda alınmaz ki

ben çeyiz setimi aldım taksitle ödedim onu

ufak mutfak eşyalarımı alıyorum beyaz eşyalrım içinde para biriktiriyorum onları evlenirken alıcam nasipse

neee başlamadın mı ???

evlilik evlilik diyosun yarın birgün hadi söz nişan olsa napıcaksın hepsi aynı anda alınmaz ki

ben çeyiz setimi aldım taksitle ödedim onu

ufak mutfak eşyalarımı alıyorum beyaz eşyalrım içinde para biriktiriyorum onları evlenirken alıcam nasipse

nebilim canım söz nişan olmadan elim kolum kalmıyor şuanda tek bi zerre bile almadım bilmiyom nolcak böle herşey için nişan bekliyorum canım zaten beraber oturcaz ya ondan galiba elim kolum kalkmıo evlendikten sonra beyaz eşyalar falan alınır galiba

Ya Latif Duası

-
- Herhangi bir dileğinin olmasını isteyen bir kimse bilhassa iş,rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,imtahanda başarılı olmak,kaçmışı döndürmek,velhasıl her ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.Bu tertibi yapan kimse muradı oluncaya kadar hergün sabah ve akşam 1000 er ya Latif ve günde 100 salavat okursa daha çabuk ve etkili olur.

paylaşmak istedim
bugün başlıcam ben ama önce ses çıkarmayan bi zikirmatik almam lazım

Back