- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bunu yaparken nette okumuştum ben her 129 da bi bi dua vardı onun okunması gerekiyo,,
ben başladım ama bitiremedim,,
sadece ya latif çeksem biter ama 129 da bir araya başka kısa bi dua girince uzuyo biraz sen hangi kaynaktan aldın bunu??
hayat bişe sorucam
şimdi ben bu ses çıkarmayan zikirmatiklerden aldım
4444 tefricye okusam diyelim 2050 yaptım yarın okurum deyip kenara koydum ama kapanıyo bu nolucak ozaman yeniden resete basınca çıkıyomu kaçta kaldığın
bide pille mi çalışıo hemen bitiyomu pili
canım o güvenlik açısından kendiliğinden kapanıyo,, düğmeye bastığında açılıyo kaldığın yerden devam ediyosun,,,pilide hemen bitmiyo ben nerdeyse 6 aydır kullanıyorum daha biteceğe de benzemiyo =))
he iyi bari resetten açılıo dimi sıfırlamim sonra ya
kuzum parmağa takılan yüzük gibi olanları diyosun dimi,,
ya zaten üzerinde iki tane düğme var
biri büyük saymak için diğeri küçük sıfırlamak için ,,
217736[/ATTACH]]evet canım onu diyorumda hani diyelim kapanıo ya üvenlik için geri açmak için küçüğüne basıoz dimi
Mrb kızlar;
Benimde 5 yıllık ciddi ilişkim var ama önümüzde askerlik beni okulum var.En az 2 yıl daha beklemeliyiz
bizdensin,,,, =))))
=((((
kandil gecesi ettiğim dualar kabul olmaya başladı galiba kızlar dün babama erkek arkadşımdan bahsettik annemle çok anlayışlı bir şekilde karşıladı hatta yarın kep törenim var erkek arkadşım da gelicek babamla ve ailemin diğer fertleriyle tanıştırıcam. Ama bu sene okullarımız yeni bieceği için o askerlik yapak ben de kpss'ye hazrlanıcam kursa yazıldım seneye 2012'de temmuzda kossye girdikten sonra ben ağustos eylül gibi nişan yapmayı planllamaya başladık. Ondan sonra da benim işim kesinleşirse 2013'ün haziranına filan evlenicez Allah nasip ederse. Hala şaşkınım dün gece babamla baya konuştuk anlattım ona erkek arkadaşımı olumlu yaklaştı o da önce okulunu bitirsin askere gitsin ilk öncelikleri bu olsun söyle ona dedi.
hadi hayırlısı,, darısı başımıza canımmm,,,,
canım işte bu na basıyosunn,,büyük olana sayarken bastığın düğmeye,,,