• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

2 kardeşiz canım,ben de anlamıyorum yaa.Arada söylüyo böyle bazen kendimi fazlalık gibi hissediyorum.Şaka yapıyo diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum,bizi sevdiğini biliyorum çünkü,bir dediğimizi iki etmez.Ama bu laflar yoruyo beni,daha işim yok erkek arkadaşımın işi yok ne bu acele??Yani tamam ben de istiyorum canı gönülden,ama şartlar uygun değil ki evlenelim..Birilerinin kızı evleniyo ya,bunu duyup gelip laf söylüyo.Şaka da olsa bi süre sonra batıyo yani..

torun sevmek istiyodur o ondan yapıyodur:1: benimde annem öledir mesela her ay yine kaldın yine evlenemiyon diye söylenir durur:83:

var kız var benim babam :60::60: ablama der ablam 23 yaşında ama onunda önünde bi çok engeli var arkadaşıyla malesefff:(( hallolsada evlenselerr..bi kuzenimiz var ablamdan küçük o kaçtıda evlendi şimdi 2 yasında cocugu var babam hep onun yanına gider onu bakkala götürür parka götürür çok seviyo onu..ee adam kendi torununu sevmek istiyo haliylee :1: bende ablama derim bi gidemedin kocaya diye öyle benm babamda der yanii yanlız değilsin :9::9:
canım işkurun düzenlediği kurslar var onları duydunmu sizin oralardada vardır bi bak netten gitmek istersen hem meb onaylı sertifika alıyosun hemde para alıyosun süper bişi :10:

Torun sevgisi evlat sevgisinin önüne böyle geçiyo demekki:26: Canım ben kendi istediğim iş olsun diye uğraşıyorum,o yüzden pek aceleye gelsin istemiyorum iş bulmak..Kpss ye gircem işte,ona göre bir yerler olur diye ümit ediyorum..Ama tavsiyen için teşekkürler..

torun sevmek istiyodur o ondan yapıyodur:1: benimde annem öledir mesela her ay yine kaldın yine evlenemiyon diye söylenir durur:83:

Zaten her evde böyle biri olur ya anne ya baba,ya da bazen annanne ve babannneler de bu işi abartabiliyor:27:

yaa çokk üzgünüm... 5 aydır görmediğim sevgilim askerden izne geldi ama benim kendi içimde kopan fırtınalar (askerden sonra ne olacakk ailem şu bu vs...) onu etkiliyor istenmediğini düşünüyor onuda çok üzüyorum farkındayım ama anlatamıyorum derdimi bi türlü... oturup konuşuyoruz ama olmuyor... salı gününe ayrılacaz yine birliğine donecek ama şu halimize bakın yaa... neden neden yaa artık o kadar saçma sapan yerlere varıyor ki konuşmalar bende mecburen konuşmamak için kaçıyorum of ya nedir bu böyle... az önce yazıştık bana karşı olumsuz duşundugu (istemiyorsun beni sorguluyorsun yargılıyorsun vs...) her şeyi söyledi bana ne kadar doluymuş yaa anlamıyorum çözemiyorum...:14::14: bide sanki böyle birbirimizi sevmiyormusuz gibi yazmışım ama olaylar o kadar karışık ki sevdiğimi sevdiğini biliyorum ama bunu bildiğimi anlatamıyorum... neyse herkese iyi geceler...

yaa çokk üzgünüm... 5 aydır görmediğim sevgilim askerden izne geldi ama benim kendi içimde kopan fırtınalar (askerden sonra ne olacakk ailem şu bu vs...) onu etkiliyor istenmediğini düşünüyor onuda çok üzüyorum farkındayım ama anlatamıyorum derdimi bi türlü... oturup konuşuyoruz ama olmuyor... salı gününe ayrılacaz yine birliğine donecek ama şu halimize bakın yaa... neden neden yaa artık o kadar saçma sapan yerlere varıyor ki konuşmalar bende mecburen konuşmamak için kaçıyorum of ya nedir bu böyle... az önce yazıştık bana karşı olumsuz duşundugu (istemiyorsun beni sorguluyorsun yargılıyorsun vs...) her şeyi söyledi bana ne kadar doluymuş yaa anlamıyorum çözemiyorum...:14::14: bide sanki böyle birbirimizi sevmiyormusuz gibi yazmışım ama olaylar o kadar karışık ki sevdiğimi sevdiğini biliyorum ama bunu bildiğimi anlatamıyorum... neyse herkese iyi geceler...

Merhaba.Eğer seviyosan ve onun da sevdiğini düşünüyosan neden bu kadar olumsuz bakıyosun ki olaya?Ailen mi istemiyor onunla evlenmeni?

nerdesin kaç zamandır hiç konuşamaz olduk,,,:50:

Ben bi yemeğe çıkıp geleyimde alayım senin ifadenii:47:

özledim seni yaaaaaaa:52::52::52:

:54::54:

canım şehir dışındaydım yazdım zaten buraya ordada net arada gidip geliodu
ah ah ben yine efkarlıyım canım biz nezaman nişanlancaz ya

noldu canım anlat yokmu güzel gelişmeler:34:

yarın oruç tutuyomusun

aaaaaa ne orucu canım yarın neki hemen yaz
ya güzel gelişme yok herşey aynı işte size yazdıklarım gibi şaunda da sesleri çıkmıo hiç üzülüyom bende benimkine dedim hergün bunları mı konuşucaz babamlarla dedi gıcık şey...kurbanda diyo ama hiç inanasım gelmio geçiştircek gibme gelio öle bi his var içimde yine

aaaaaa ne orucu canım yarın neki hemen yaz
ya güzel gelişme yok herşey aynı işte size yazdıklarım gibi şaunda da sesleri çıkmıo hiç üzülüyom bende benimkine dedim hergün bunları mı konuşucaz babamlarla dedi gıcık şey...kurbanda diyo ama hiç inanasım gelmio geçiştircek gibme gelio öle bi his var içimde yine

:34:kız yarın kandil =))

canım sen çok kafana takıyosun az oluruna bırak ya onuda sıkıyosun,, olacağı zaman olur hem niye bu kadar çok istiyosun evliliği ben o kdar istemiyorum yani daha yaşımızda erken boşver nasılsa gelin oluruz ,,, sevdiiğinin de bi düşündüğü vardır para biriktiriyodur plan yapıyodur biraz kendi haline bırak

:34:kız yarın kandil =))

canım sen çok kafana takıyosun az oluruna bırak ya onuda sıkıyosun,, olacağı zaman olur hem niye bu kadar çok istiyosun evliliği ben o kdar istemiyorum yani daha yaşımızda erken boşver nasılsa gelin oluruz ,,, sevdiiğinin de bi düşündüğü vardır para biriktiriyodur plan yapıyodur biraz kendi haline bırak

inanmıyorum yaa yarın kandil ve benim haberim yok
çok saol canım hatırlattığın için hastayım ama oruç tutamam galiba
ya kurbanda olucağına bi inansam suscam da uf yine ümitsizliğe düştüm neyse yaa

inanmıyorum yaa yarın kandil ve benim haberim yok
çok saol canım hatırlattığın için hastayım ama oruç tutamam galiba
ya kurbanda olucağına bi inansam suscam da uf yine ümitsizliğe düştüm neyse yaa

dövcem seni dövcem:22:

ya bi güzel şeyler düşün fıstığım be:23:

Back