ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

günaydın canlar,,

herkesin kandili mübarek olsun allah yaptığımız bütün duaları harfiyen kabul etsin inşallah

benimde 3 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var ama gel gelelim evlilik için bir türlü adım atamıyoruz. okulu bitirelim dedik bitirdik. askerlik bitsin dedik bitrdik ama iş konusunda sıkıştık kaldık. Valla iyice ümitsizliğe kapıldım artık. Sanki herşey ters gidiyor. Bir çıkış yolu bulamıyoruz Bütün sevenler en kısa zamanda kavuşur inşallah

ablemm

nerlerdesin kuzum gelde bugün neler yapıcaz allahtan neler isitcez onları konuşalımmm

=))

geldim canımmm
herkezin kandili mübarek olsun
canım bugün ne yapaılm bende bilmiyorum ki
16641 ya latif okuyalımmı
ama bundan önce efendimize salavat okuyalım

cnm ben çıkayım namaz kılcam dün banyo yaptım ama oruçlu değilim zikirmatik yanındaysa ya latife başla istersen biliyosun mucize bi dua hadi öptüm kusura bakma cnm

geldim canımmm
herkezin kandili mübarek olsun
canım bugün ne yapaılm bende bilmiyorum ki
16641 ya latif okuyalımmı
ama bundan önce efendimize salavat okuyalım

önce kaza namazı kılalım çünkü bıu kandilde peygamber efendimis (S.A.S) namaz emredilmiş

sonra ben 1001 tane fatiha şerif okumayı istiyorum dilek için sonra yapabildiğim kadar salavat işte daha da düşünüyorum nası değerlendirsem bu geceyi diye :26:

Arkadaşlar benimde 2 yıllık bir ilişkim var ben ünversite mezunuyum arkadaşım ilköğretim ve bir evlilik geçirmiş birisi.Tabi ailem karşı çıkıyorne yapacağımı bilmiyorum.Çok kötüyüm ya işi ciddiye dökmeden ne güzel günler geçiriyorduk şimdi ama ikimizde berbat durumdayız....

aileni karşına alma derim

Derya Hanım durumunuzu okudum aynı benim hikayem ben üniversite mezunu iyi bir şirkette çalışıyorum arkadaşım ilkokul mezunu klima bakım onarım işleri yapıyor ve boşanmış birisi ailem karşı tabi doğal olarak 2 yıldır birlikteyiz ne yapacağımı bilmiyorum sen de bir gelişme var mı?

Askerden gelince annesini kıramadığından annesinin istediği kızla evlenmiş 1 yıl sonra boşanmışlar.

cnm 1001 fatiha 1 günde okunuyomu
sen daha önce okudun ne kadar sürede bitti

bi gece derken gece başladın sabah mı bitti
ya ben mesela şuan saat 6
başlasam 12 ye kadar bitermi

tatlım günaydın ben dün başladım ama bitiremedim bugün allah nasip ederse bitiricem zaten bi gün diye bi şartı yok ama en kısa zamanda bitirmek daha iyi tabi

kendimi çok suçlu hissediyorum,,

dün mübarek gecede ben sabahlara kadar ibadet eddecektim ama ancak 1'e kadar durabildim uykum ağır bastı

şimdi ise niye uyudun ki zaten ömrün uyumakla geçiyo ne vardı dün gece uyumasaydın allah isteyin kullarım vericem derken ben neden uyumayı seçtim ki neden neden ????

allahım nolur yaptığım duaları bütün muhammed ümmetinin dualrıyla birlikte benim duamıda kubul et

sana layık kullar olmamızı nasip et,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…