• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

çok ayıp hemen ne geldi aklınaaa

ama gelio işte boşver sen beni bekarlık başıma vurdu iyice:1:
hayat yaa dün halaın kızına kurbanda geliolar allah izin verirse dedim kimseye demicektm aniden dicektim inşallah yüzüm kara çıkmaz yaa gerçi oooo daha çok varmış dedi

ama gelio işte boşver sen beni bekarlık başıma vurdu iyice:1:
hayat yaa dün halaın kızına kurbanda geliolar allah izin verirse dedim kimseye demicektm aniden dicektim inşallah yüzüm kara çıkmaz yaa gerçi oooo daha çok varmış dedi

ahh be kuzum bi dilini tut söyleme kimseye herkes sonra duyar nasılsa olurda bi terslik olur biraz sonra gelirler o zamanda laf söyleyip canını sıkarlar

ahh be kuzum bi dilini tut söyleme kimseye herkes sonra duyar nasılsa olurda bi terslik olur biraz sonra gelirler o zamanda laf söyleyip canını sıkarlar

of evet yaa şimdide yüzüm kara açıkmaz inşallah diyom ama kimseye söleme diye tembihledim o da söleyen biri değil zati

KEZALİKE ZEVVECNAHÜM BİHURİN IYN 1000 HERGÜN OKUMAK KISMETİ
KISA SUREDE EVLİLİK OLUR ALLAHIN İZNIYle

şunu buldum bide

dün çeşmeye gittim kızlar bugün yanıklarımın acısı çıkıyor. elimi kolumu oynatmaya korkuyorum :50: herşeyin başı sağlık

Back