• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

dua yüeğin güneşidir,,, kimi yürekte hergün doğar,, kimi yürekte ebediyen batar,,duama ortak ettim sizi,,, sizde duanızda unutmayın beni

yyyaaaa merak ettim o zaman seni

allah kabul etsin gülüm

merak mı ettin
makyaj yapınca ve saçlarmı yapınca daha çok benzetirler
hatta okulda hocalar bile bana ebru gündeş derdi
birçok arkadaşımda ebru gündeşim diye severdi beni
normal halimlede benzeten oluyor canım..
nedense yaradışılımda bi ebru gündeşlik var :9: sesim yüzümden daha çok benzer canım
hatta okulda eğlence olmuştu ben şarkı sölemiştim:1: ebru gündeş makyajı yaptılar bana saçlarımda yukardaki resimdekine benziodu arabesk bişey sölemiştim:1:bide sesimde benzince ebruya millet şok olmuştu :53:ama sesim kısılmıştı heyecandan rezil olduydum:1:
ay çok mu övdüm kendimi bu ne yaa aaaa oruç başıma vurdu heralde kusura bakmayın bacılar:52::60::60:

merak mı ettin
makyaj yapınca ve saçlarmı yapınca daha çok benzetirler
hatta okulda hocalar bile bana ebru gündeş derdi
birçok arkadaşımda ebru gündeşim diye severdi beni
normal halimlede benzeten oluyor canım..
Nedense yaradışılımda bi ebru gündeşlik var :9: Sesim yüzümden daha çok benzer canım
hatta okulda eğlence olmuştu ben şarkı sölemiştim:1: Ebru gündeş makyajı yaptılar bana saçlarımda yukardaki resimdekine benziodu arabesk bişey sölemiştim:1:bide sesimde benzince ebruya millet şok olmuştu :53:ama sesim kısılmıştı heyecandan rezil olduydum:1:
Ay çok mu övdüm kendimi bu ne yaa aaaa oruç başıma vurdu heralde kusura bakmayın bacılar:52::60::60:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Seni alan yaşadı o zaman bacımm

:60::60::60:
Oruç nası gidio canım acıktınmı
akşama kuru fasülye pilav yapıcam bide şehriye çorbası :56::56:
Gel buyur yiyelim:56:

iyi gidiyo canım sadece biraz halsizleştim senin nası gidiyo evde yemekleri hep sen mi yapıyosun hamarat seni

pilava bayılırım ama tane tane olsun tamam mı

iyi gidiyo canım sadece biraz halsizleştim senin nası gidiyo evde yemekleri hep sen mi yapıyosun hamarat seni

pilava bayılırım ama tane tane olsun tamam mı

ben şuan iyiyim canım sadece pc den dolayı başım ağrıo kalkamıomda başından
yemekleri hep ben yapıom bacım çalışmıom okumuyom buna bari yarayayım dimi ama
pilavımın tane tane olduğu sölenir canım merak etme pilav konusunda uzamnalştım çünkü 2 akşamda bir yaparım

pilavımın tane tane olduğu sölenir canım merak etme pilav konusunda uzamnalştım çünkü 2 akşamda bir yaparım

ımm canım istedi

sen sevdiğinle nasıl tanılştın kusumm

ımmm canım istedi

sen sevdiğinle nası tanıştın kusumm

ımmm canım istedi

sen sevdiğinle nası tanıştın kusumm

inş. annen yapmıştır:)
biz amcamın oğlu sayesinde tanıştık canım konsere gitcektik kuzenle benimkide kuzenin arkadaşıymış onu da çağardı bizde bikaç kişydik 2 gün felan gezdik öle beraber sonra telimi istedi ileriye dönük bişeyler düşünüyorum senle dedi işte öle başladık canım:nazar:

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

kızlar ben gidiyorum,,:79:

hepinizin kandilini kutluyorum allah dualarımızı kabul etsin inşallah

öpüyorum sizi:38::38::38::38::38:

bende senin gibi düşünüyorum canım elime geçen parayla güzel gözüken ne varsa aliyorum yoksa eksik bitmicek:18::18: bu arada kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun herkes sevdiğine kavuşsun:4::16:

aynen canım ya valla gözüm korkuyor :1:
seninde kandilin mubarek olsun canımmm aminn inşallah :54:

günaydın dostlarrr

ceyda seni unuturmuyum hiç acele yazdım ondan kuzum

hadi toplanıverin gari kandilleşelim:38:

tamam canımm kandilin mubarek olsunnnn :54:

ayy kızlar gerçekten çok canım sıkılıyo hadi gelin yaaa oruç oruç üzmeyin beni

kız sen ne iş yapıyon :1: bu saatlerde geliyollar sana :1:

canım nişanı kısa tutucaz da ya 5 ay ya da 7-8 ay
yetişmezmi sence

bence yetişmez canım ya hiç değilse ufak ufak başla ne bilim ben böyle düşünüyorum canım kandilin mübarek olsun

Son düzenleme:
Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun bu sene gelinlik bizim olsun (: amin :29:

Back