canım çok güzel dua ediyosun ama kişinin ismiyle dua etmek çok farklı bişey ve çok önemli bak şunu okumanı çok isterim
REDDEDİLMEYEN DUA!
"Kişinin yanında bulunmayan mümin kardeşine dua etmesi, Allah'ın hoşuna gider. Kişi kardeşi için dua edince, başucundaki melek "amin" der. Sana da, "Dua ettiğin gibi olsun" der. Peygamber Efendimiz (SAV):
"Kardeşin kardeşe gıyabında ismini zikrederek yaptığı dua reddedilmez." Buyurmuştur.
Cenab-ı Hak, Hz. Musa'ya (a.s),
"Ya Musa! Bana günahsız bir ağızla dua et" diye buyurdu. Musa Aleyhisselam:
"Ya Rabbi! Ben de böyle bir ağız yok" dedi. Allah Teala buyurdu:
"başkasının ağzıyla Allah'a dua et. Çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işleyemezsin. Öyle hareket et ki başkaları senin için gece ve gündüz dua etsin. Senin günah işlemediğin ağız, başka birinin senin için özür dileyip, dua ettiği ağızdır. Yahut kendi ağzını temizle. Allah'ın adını zikreden ağız temizlenir. Allah'ın ismi bütün pislikleri temizler ve sıkıntıyı giderir."
benide sayın emi canım
büyük eşyalara derken yemek takımı çatal kaşık bıçak tencere takımı ütü süpürge düdüklü çaydanlık blendır seti kahvaltı takımı mutfk eşyalarımı alıcam yani canım şimdide ufak ufak begendiklerimi alıyorum zaten bugun 3lü kepçe seti aldım hem ucuz hem kullanıslı nişanı beklersem param boşuna gider nereye gittiğini bilmem bide sen zaten nişanı kısa tutucaksın o zaman nasıl yetiştircen bir sürü teferruat var paran yetse vaktin yetmez almaya:) bence baslamalısın tabiki kendi tercihin canım alınmam neden alinim