ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

işallah canım hepimiz çok hırpalanıyoruz beklemekten kandilde dua rekoru kırcam valla

evet gülüm bende öyle allah nasip kısmet ederse hiç uyumayı düşünmüyorum en iyi şekilde değerlendirelim bu günü,,, allahtan isteklerimiz hiç bitmesinn,, biz isteyelim yeterki rabbim mutlaka veriyo

kızlar allah gece namazına kalkanlar için " yokmu benden rahmet isteyen vereyim,yokmu benden ihtiyaç isteyen vereyim,yokmu mağfiret dileyen vereyim"dermiş
bu nasıl büyük birşey düşünebiliyomusunuz
allahım nekadar büyük
gece uykudan uyanıpta dua etmek daha sevapmış hani 5 dk da olsa gözümüze uyku girsin ben 2,5 da kalkıcam sabah ezanına kadar dua edicem

sizin sobetinize doyum olmaz ben çıkıyorum artık işten,,, çıkışta da bi arkadaşımın düğünü var haziranda onun çeyizine bakmaya gidiyorum,,,

canım bari bi isim listesi yapalım dua da birbirimizi unutmayalım
1- hayat
2- hayatın ablası
3- able
4- kulis
5- sirenay

birbirimize edelim duaları

ben 6 da kalkıyorum çalıştığım için sabahlarsam işte kötü olurum o yüzden biraz daha erken kalkmayı planlıyorum Rabbim çok büyük hepimizin yüzüne gülsün işallah

yok kız sağlam duruyolar bence şimdiden başla canım benm daha 3 4 sene var ama ben basladım biraz biraz al al bitmez çünkü büyük eşyalarada bi kaç ay içinde başlıcam inşallah.

canım bari bi isim listesi yapalım dua da birbirimizi unutmayalım
1- hayat
2- hayatın ablası
3- able
4- kulis
5- sirenay

birbirimize edelim duaları

beni niye niye saymadın:26:

kızlar ben dualarımı Allah ım herkes için hayırlı kısmetler ver diye ediyorum sürekli... burda da tek tek isim yazmışsınız... böyle herkes için etmemiz daha mantıklı değil mi... şahsen ben düşmanım dahi olsa böyle güzel duyguları tatmasını isterim yaradan kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın... :97:

amin canım saoll

seni unuttu canım kusura bakma acale yazdı zatei
şimdiden büyük eşyalara mı başlıcan aboooo ben en ufak zerre bile almadım nişan olmadan almak saçma gelio yaa sen alınma sakın canım herkezin düşüncesi başka dimi

canım çok güzel dua ediyosun ama kişinin ismiyle dua etmek çok farklı bişey ve çok önemli bak şunu okumanı çok isterim

REDDEDİLMEYEN DUA!

"Kişinin yanında bulunmayan mümin kardeşine dua etmesi, Allah'ın hoşuna gider. Kişi kardeşi için dua edince, başucundaki melek "amin" der. Sana da, "Dua ettiğin gibi olsun" der. Peygamber Efendimiz (SAV):
"Kardeşin kardeşe gıyabında ismini zikrederek yaptığı dua reddedilmez." Buyurmuştur.
Cenab-ı Hak, Hz. Musa'ya (a.s),
"Ya Musa! Bana günahsız bir ağızla dua et" diye buyurdu. Musa Aleyhisselam:
"Ya Rabbi! Ben de böyle bir ağız yok" dedi. Allah Teala buyurdu:
"başkasının ağzıyla Allah'a dua et. Çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işleyemezsin. Öyle hareket et ki başkaları senin için gece ve gündüz dua etsin. Senin günah işlemediğin ağız, başka birinin senin için özür dileyip, dua ettiği ağızdır. Yahut kendi ağzını temizle. Allah'ın adını zikreden ağız temizlenir. Allah'ın ismi bütün pislikleri temizler ve sıkıntıyı giderir."

benide sayın emi canım
büyük eşyalara derken yemek takımı çatal kaşık bıçak tencere takımı ütü süpürge düdüklü çaydanlık blendır seti kahvaltı takımı mutfk eşyalarımı alıcam yani canım şimdide ufak ufak begendiklerimi alıyorum zaten bugun 3lü kepçe seti aldım hem ucuz hem kullanıslı nişanı beklersem param boşuna gider nereye gittiğini bilmem bide sen zaten nişanı kısa tutucaksın o zaman nasıl yetiştircen bir sürü teferruat var paran yetse vaktin yetmez almaya:) bence baslamalısın tabiki kendi tercihin canım alınmam neden alinim

bende senin gibi düşünüyorum canım elime geçen parayla güzel gözüken ne varsa aliyorum yoksa eksik bitmicek:18::18: bu arada kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun herkes sevdiğine kavuşsun

günaydın dostlarrr

ceyda seni unuturmuyum hiç acele yazdım ondan kuzum

hadi toplanıverin gari kandilleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…