- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
işallah canım hepimiz çok hırpalanıyoruz beklemektenkandilde dua rekoru kırcam valla
ayyy olucak gözüyle mi bakıyon kızz ağzınızdan bal damladı valla hayat la ikinizin
kızlar deyin bana bakalım gidici olarak mı duruyom
bugün anneme de sordum bu soruyu sizede nasipmiş
ayy canım hele ben
şimdiden düşünüyorum bütün hacet dualarını yazıcıdan çıkardım hepsini alıp karşıma okuyucam hatta sabahlamayı düşünüyorum inşallah
sus sus nazar değmesin ama gidiyosun evliliğe
sizin sobetinize doyum olmaz ben çıkıyorum artık işten,,, çıkışta da bi arkadaşımın düğünü var haziranda onun çeyizine bakmaya gidiyorum,,,
kızlar allah gece namazına kalkanlar için " yokmu benden rahmet isteyen vereyim,yokmu benden ihtiyaç isteyen vereyim,yokmu mağfiret dileyen vereyim"dermiş
bu nasıl büyük birşey düşünebiliyomusunuz
allahım nekadar büyük
gece uykudan uyanıpta dua etmek daha sevapmış hani 5 dk da olsa gözümüze uyku girsin ben 2,5 da kalkıcam sabah ezanına kadar dua edicem
güle güle canımmm özlicem seni yarına kadar
kızlar allah gece namazına kalkanlar için " yokmu benden rahmet isteyen vereyim,yokmu benden ihtiyaç isteyen vereyim,yokmu mağfiret dileyen vereyim"dermiş
bu nasıl büyük birşey düşünebiliyomusunuz
allahım nekadar büyük
gece uykudan uyanıpta dua etmek daha sevapmış hani 5 dk da olsa gözümüze uyku girsin ben 2,5 da kalkıcam sabah ezanına kadar dua edicem
maşallah maşallah
ay hayat yirim seni ben yirim
nerden anladın kız evliliğe gitcemi
hissediyon galiba
canım bari bi isim listesi yapalım dua da birbirimizi unutmayalım
1- hayat
2- hayatın ablası
3- able
4- kulis
5- sirenay
birbirimize edelim duaları
gidemedim bi ,,ama bu aralar 6. hissim çok kuvvetli inşallah canım allah yüzünü güldürsün
ceyda fincan güzel canım ama o ayaklarından dolayı bana hep dökülcek hissi veriyor olsun sen gümüşlülerine diz görüntüsü süper çünkü
ya ben hiç böle şeyler almıyorum şimdiden almak için nişan bekliyorum kızlar yaa
çeyizimde hiç ev eşyası yok kesinlikle
ama bi nişanlansam neler alırım neler
canım bari bi isim listesi yapalım dua da birbirimizi unutmayalım
1- hayat
2- hayatın ablası
3- able
4- kulis
5- sirenay
birbirimize edelim duaları
kızlar ben dualarımı Allah ım herkes için hayırlı kısmetler ver diye ediyorum sürekli... burda da tek tek isim yazmışsınız... böyle herkes için etmemiz daha mantıklı değil mi... şahsen ben düşmanım dahi olsa böyle güzel duyguları tatmasını isterim yaradan kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın... :97:
yok kız sağlam duruyolar bence şimdiden başla canım benm daha 3 4 sene var ama ben basladım biraz biraz al al bitmez çünkü büyük eşyalarada bi kaç ay içinde başlıcam inşallah.
beni niye niye saymadın:26:
kızlar ben dualarımı Allah ım herkes için hayırlı kısmetler ver diye ediyorum sürekli... burda da tek tek isim yazmışsınız... böyle herkes için etmemiz daha mantıklı değil mi... şahsen ben düşmanım dahi olsa böyle güzel duyguları tatmasını isterim yaradan kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın... :97:
seni unuttu canım kusura bakma acale yazdı zatei
şimdiden büyük eşyalara mı başlıcan aboooo ben en ufak zerre bile almadım nişan olmadan almak saçma gelio yaa sen alınma sakın canım herkezin düşüncesi başka dimi
canım çok güzel dua ediyosun ama kişinin ismiyle dua etmek çok farklı bişey ve çok önemli bak şunu okumanı çok isterim
REDDEDİLMEYEN DUA!
"Kişinin yanında bulunmayan mümin kardeşine dua etmesi, Allah'ın hoşuna gider. Kişi kardeşi için dua edince, başucundaki melek "amin" der. Sana da, "Dua ettiğin gibi olsun" der. Peygamber Efendimiz (SAV):
"Kardeşin kardeşe gıyabında ismini zikrederek yaptığı dua reddedilmez." Buyurmuştur.
Cenab-ı Hak, Hz. Musa'ya (a.s),
"Ya Musa! Bana günahsız bir ağızla dua et" diye buyurdu. Musa Aleyhisselam:
"Ya Rabbi! Ben de böyle bir ağız yok" dedi. Allah Teala buyurdu:
"başkasının ağzıyla Allah'a dua et. Çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işleyemezsin. Öyle hareket et ki başkaları senin için gece ve gündüz dua etsin. Senin günah işlemediğin ağız, başka birinin senin için özür dileyip, dua ettiği ağızdır. Yahut kendi ağzını temizle. Allah'ın adını zikreden ağız temizlenir. Allah'ın ismi bütün pislikleri temizler ve sıkıntıyı giderir."
benide sayın emi canım
büyük eşyalara derken yemek takımı çatal kaşık bıçak tencere takımı ütü süpürge düdüklü çaydanlık blendır seti kahvaltı takımı mutfk eşyalarımı alıcam yani canım şimdide ufak ufak begendiklerimi alıyorum zaten bugun 3lü kepçe seti aldım hem ucuz hem kullanıslı nişanı beklersem param boşuna gider nereye gittiğini bilmem bide sen zaten nişanı kısa tutucaksın o zaman nasıl yetiştircen bir sürü teferruat var paran yetse vaktin yetmez almaya:) bence baslamalısın tabiki kendi tercihin canım alınmam neden alinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?