ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

hiç dinlemiceksin canım heee de geç bizimkisi daha güzel olucak
hm böyleleri pek mutlu olmaz gibi gelyo bana. Kocana bağlısın bi boşandımı bittin. Allah korusun

hihihihi haklısın hiç dinlemicen alçak gönüllü olmak lazım her durumda ama bizler kavuşmanın evlenmenin zorluğunu yaşadığımız için daha mutlu olca yuvamıza daha bi sahip çıkcaz

sorma canım en yakın arkadaşın bile olsa insan tahammül edemiyo bide benim durumumu biliyo darısı başına de Allah sanada gösterir işallah de paralı olmak insanı bukadarmı değiştiriyo acaba :26: bikaç arkadaşımla görüştük onlarda ayn şeyi söylüyolar kimse gitmek istemiyo düğününe aman Allah kalbimize göre versin hepimizin yüzü gülsün bizde sevdiklerimizi güldürelim

ben olsam gitmezdim hatta arkadaşlarında gitmese ne ii olur
kendi kendine para saçsın üstüne tek başına oynasın işte

iiyi tatlım nolsun aynı işte
azönce annemle benim işi konuştuk
ya böle konuşunca içimden dua ediyorum allahım nolur bu anneme anlattıklarım gerçekleşsin diye..

inşallah gerçek olur gülü ama bak baştan anlaşalım yüzük takınca nişanlanınca bizi unutmak yok

inşallah gerçek olur gülü ama bak baştan anlaşalım yüzük takınca nişanlanınca bizi unutmak yok

gülüm güldürdün beni yahu
yok yok be o bildiğiniz nişanlananlara benzmemmerak etme
hergün burda tecrübelerimi paylaşırım
büyüklenmekten hep çok korkmuşumdur canım

ben olsam gitmezdim hatta arkadaşlarında gitmese ne ii olur
kendi kendine para saçsın üstüne tek başına oynasın işte

hahahahahah gitmicez kız zaten bizi gözü görmez o gün kalkar 2 dua ederim evde senin işte şaka maka olcak hayırlısıyla

hahahahahah gitmicez kız zaten bizi gözü görmez o gün kalkar 2 dua ederim evde senin işte şaka maka olcak hayırlısıyla

ayyy olucak gözüyle mi bakıyon kızz ağzınızdan bal damladı valla hayat la ikinizin
kızlar deyin bana bakalım gidici olarak mı duruyom
bugün anneme de sordum bu soruyu sizede nasipmiş

işallah canım hepimiz çok hırpalanıyoruz beklemekten kandilde dua rekoru kırcam valla

ayy canım hele ben
şimdiden düşünüyorum bütün hacet dualarını yazıcıdan çıkardım hepsini alıp karşıma okuyucam hatta sabahlamayı düşünüyorum inşallah

ayyy olucak gözüyle mi bakıyon kızz ağzınızdan bal damladı valla hayat la ikinizin

tabi canım hani gündeme gelmişiniz artık bikaç ay sonra yüzüğü takcan hatta ısrar edersen daha erkene bile aldırabilirsin baban biliyonmu bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…