airlikfeer gitti
inşallah nişanlı döner
ve sıra bize gelir
nereye gitti o yaaa
memleketine gitti
bu yaz da nişanlanacak döndüğünde nişanlı dönecek yani
hiç dinlemiceksin canım heee de geç bizimkisi daha güzel olucak
hm böyleleri pek mutlu olmaz gibi gelyo bana. Kocana bağlısın bi boşandımı bittin. Allah korusun
ayy ne sinir ne sinir
genelde nişanlanan evlenen bazı kişiler değişio havalanıo
nebilim ya bişey sanıyolar galiba kendilerini
özellikle düğünde kimseyle konuşmama gibi bi huy edinirler kafaları yukarı doğru durur
tabi zaman geçtikçe arayıp sorarlar
çünkü havası biraz inmiştir
sorma canım en yakın arkadaşın bile olsa insan tahammül edemiyo bide benim durumumu biliyo darısı başına de Allah sanada gösterir işallah de paralı olmak insanı bukadarmı değiştiriyo acaba :26: bikaç arkadaşımla görüştük onlarda ayn şeyi söylüyolar kimse gitmek istemiyo düğününeaman Allah kalbimize göre versin hepimizin yüzü gülsün bizde sevdiklerimizi güldürelim
ben olsam gitmezdim hatta arkadaşlarında gitmese ne ii olur
kendi kendine para saçsın üstüne tek başına oynasın işte
tatlım nebersin:79::79:
iiyi tatlım nolsun aynı işte
azönce annemle benim işi konuştuk
ya böle konuşunca içimden dua ediyorum allahım nolur bu anneme anlattıklarım gerçekleşsin diye..
inşallah gerçek olur gülü ama bak baştan anlaşalım yüzük takınca nişanlanınca bizi unutmak yok
ben olsam gitmezdim hatta arkadaşlarında gitmese ne ii olur
kendi kendine para saçsın üstüne tek başına oynasın işte
gülüm güldürdün beni yahu
yok yok be o bildiğiniz nişanlananlara benzmemmerak etme
hergün burda tecrübelerimi paylaşırım
büyüklenmekten hep çok korkmuşumdur canım
hahahahahahgitmicez kız zaten bizi gözü görmez o gün kalkar 2 dua ederim evde senin işte şaka maka olcak hayırlısıyla
hahahahahahgitmicez kız zaten bizi gözü görmez o gün kalkar 2 dua ederim evde senin işte şaka maka olcak hayırlısıyla
dualarım kabul olsun artık nolur allahımmm
işallah canım hepimiz çok hırpalanıyoruz beklemektenkandilde dua rekoru kırcam valla
ayyy olucak gözüyle mi bakıyon kızz ağzınızdan bal damladı valla hayat la ikinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?