heh öylee yapp canımmm :))) geçen gün burda indirim olmuştu fincanlardaaa bendee aldımmminş. evlenene kadar kırılmazlarrr
e bugun bende okim o zaman sana 5 bin tane bugun olmazmı sadece Ya Latif mi diyoruz çabuk yaz çıkıcem
kırılmazlar kız iyi bi yere koy o zaman bişicik olmaz çatlak yafu
Evet canımmm tamam sende oku :) akşam güzel bi hesap yaparıkk kolay gelsin fıstık
kız korkuyorumm deprem fln olur kırılırlarrr diyeeeeee hepsini yavas yavas anneneme taşıycamm orda kalsın dolaptaaa burda ayak altında olmasın
tamam 5 bin okuyrum ben diğer kızlara okuyamadım ama
inşallah olmaz canım Allah korusun bişey olmıcanı düşünüyosan taşı tabi ama taşırken dikkat et kırılmasın
hadi canım ben işe gidiyorum öptüm byy
bi arkadaşımın daha evlilik haberini aldım
biz nezaman haber vercez ya
banada böle haberler gelince bi garip oluyorum
ama arkadaşları arayıpta şu şu zamanda nişanım var yada düğünüm var demeyi çokk isterdim
sabır sabır yaaa sabırr dicez biz
sirenay senin için okuduğum dua daha yeni bitti,,, tatlım allah kabul etsin allah gönlüne göre versin
ahh sapol canım ağzına yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkk Allah razı olsun tatlım _CeyDa_ da katılmk istiyomuş cnm 4 kişiyiz ona göre bi hesap yapalım :) Yarında onun için okuyalım
darısı başımıza bu hafta sonu bi arkadaşım evleniyo hatta çok yakın arkadaşım ama kızın huyu suyu değişti bi havalandı bi değişik biri oldu eşide zengin onun verdiği etkiyle övünmede sınır tanımıyo gitmicem düğününe filan
canlar benim salavatım vardı bitecek cumaya yetiştirmeye çalışıyorum ben katılmasam ayıp olurmu :26: çok uzatmak istemiyorum bu duayı ilerleyen günllerde seve seve okurum ama
gitme şekerimm ölelerine iyilik yaramıyo düğünden sonra unuturda seni zenginmiş
hayır evleniyosun olabilr ama Allah verdiği gibi almayıda bilir ne kadar yükselirsen o kadar alçalmayı bilceksinyok 1.5 milyara gelinlik aldılar 40 milyara eşya aldılar balayını ayarlamış bana süpriz yaptı yeni gelin evide çok güzel oluyomuş ya muhteşem oldu yatak örtüm harika gelinliğim sanki benim için dikilmiş bilmem ne daha neler neler
darısı başımıza bu hafta sonu bi arkadaşım evleniyo hatta çok yakın arkadaşım ama kızın huyu suyu değişti bi havalandı bi değişik biri oldu eşide zengin onun verdiği etkiyle övünmede sınır tanımıyo gitmicem düğününe filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?