ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Böyle 3 ayakllı fincan takımları bana pek hoş gelmiyor, canm klasikler daha hoş sanki tabi benim fikrim

Böyle 3 ayakllı fincan takımları bana pek hoş gelmiyor, canm klasikler daha hoş sanki tabi benim fikrim

bunu bana hediye almışlarda şu altın rengi olan yerleri varya altında ve saplarında onlar çıkarmıki makinede yada elde yıkayınca :/

bunu bana hediye almışlarda şu altın rengi olan yerleri varya altında ve saplarında onlar çıkarmıki makinede yada elde yıkayınca :/

Elde yıkayınca çıkmaz canım ama makinede 2-3 yıkamadan sonra soyulmaya başlar. Bu arada fena değil 3 ayaklıları bende sevmiyorum ama biri gelince çıkartılıcak bir takım.

Çeyizin için güzel canım. Ne bulursan koy çeyizine çünkü maksat çok gözüksün Şahsen ben öyle yapıyorum

koyuyorum canım merak etme

Elde yıkayınca çıkmaz canım ama makinede 2-3 yıkamadan sonra soyulmaya başlar. Bu arada fena değil 3 ayaklıları bende sevmiyorum ama biri gelince çıkartılıcak bir takım.

elde yıkarım o zaman zaten çokta kullanmam:)

Bu aralar maddi yönden çok iyiyim allah bozmasın inş. İlişkimiz harika gidiyooo nazar değmesinn herşey yerli yerinde ve harika.

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bende yeni işimde öyle olucam inş benimkiylede düzeldi aramız şimdi nazar değmesin bal gibiyiz yafuuuuuu
kızlar duaya bende katılıyorum kime okuyoruz ne okuyoruz ve kac tane okuyoruz banada deyverin baheem

Canım 16641 Ya Latif okuyoruz 3 kişiyiz şuan hergün birimize 2 kişi 5 bin tane okuyo okunan kişide 6641 tane okuyo hayat kulis gelsin gene paylaştırırız canım bugün bendeydi sıra. :) Yarında senin için okuruzzzz.

e bugun bende okim o zaman sana 5 bin tane bugun olmazmı sadece Ya Latif mi diyoruz çabuk yaz çıkıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…