Böyle 3 ayakllı fincan takımları bana pek hoş gelmiyor, canm klasikler daha hoş sanki tabi benim fikrim
kızlar sizce bu fincan tk nasıl ceyızıme??
Eki Görüntüle 202515 Eki Görüntüle 202514 Eki Görüntüle 202516
bunu bana hediye almışlarda şu altın rengi olan yerleri varya altında ve saplarında onlar çıkarmıki makinede yada elde yıkayınca :/
tatlım bende perşembe tutucaktım çarşamba da gerekiomu eğer gerekiosa bende perşembe cuma tutarım hem 3 aylar girio cuma günü
sineray bugün okuyorum senin ki allah kabul eder inşallah canımm
Bugünnn içimdeee çok büyük bi mutluluk varrrr
ohhh maşalllah bize de ver o mutluluktan
Çeyizin için güzel canım. Ne bulursan koy çeyizineçünkü maksat çok gözüksün Şahsen ben öyle yapıyorum
Elde yıkayınca çıkmaz canım ama makinede 2-3 yıkamadan sonra soyulmaya başlar. Bu arada fena değil 3 ayaklıları bende sevmiyorum ama biri gelince çıkartılıcak bir takım.
Bu aralar maddi yönden çok iyiyim allah bozmasın inş. İlişkimiz harika gidiyooo nazar değmesinn herşey yerli yerinde ve harika.
koyuyorum canım merak etme
elde yıkarım o zaman zaten çokta kullanmam:)
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bende yeni işimde öyle olucam inşbenimkiylede düzeldi aramız şimdi nazar değmesin bal gibiyiz yafuuuuuu
kızlar duaya bende katılıyorum kime okuyoruz ne okuyoruz ve kac tane okuyoruz banada deyverin baheem
Tamam canımmm günlük değilde ağır misafirlere olur
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bende yeni işimde öyle olucam inşbenimkiylede düzeldi aramız şimdi nazar değmesin bal gibiyiz yafuuuuuu
kızlar duaya bende katılıyorum kime okuyoruz ne okuyoruz ve kac tane okuyoruz banada deyverin baheem
Canım 16641 Ya Latif okuyoruz 3 kişiyiz şuan hergün birimize 2 kişi 5 bin tane okuyo okunan kişide 6641 tane okuyo hayat kulis gelsin gene paylaştırırız canım bugün bendeydi sıra. :) Yarında senin için okuruzzzz.
ay daha ne fincanlar alırım kız ben kıyamam bunu kullanmaya gümüşlüğe süs diyemi koysam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?