yaa kızlar herkesin derdi aynı mıdır nedir yaa... ama ne olursa olsun ben buna inanıyorum herkes kendi kısmetini yer... abisi ablası evlenecek diye ben şahsen sevdiğimin rızkından kestirmem... yardım mı? maddi manevi tamam hemde sonuna kadar ama yarın olay bana döndüğünde eğer benim yaptığımın gıdımını yapmazlarsa kıyamet koparo konuda bence kimse canını sıkmasın nikahta keramet vardır derler hani:97:
yaa kızlardan birinin yazdığını okumuştum... erkeğin abisi evlenecek diye ve onların evlenmeleri uzayacak diye konuşmuşlar o manada söylemiştim ben... bizde de bi abi var kendimi kattım bi bakıma
3 kişiyiz bölüşüverelim aramızda kimin için başlayalım ilk ben akşam giremem nete sabah bakarım hemen başlarım
kızlar içinizde ev kızı olan yok mu yaa
bugün bi komşu ağlattı beni çalışmıyorum diye demediği kalmadı bana
ne hakla yaa
allah kahretsin
Ben dün akşam bitirdim bile :) Bugün gene okurum akşama kadar : )
daha başlamadınız dimi kızlar bi konuşalım da öyle mesela 1 . sırada kulis var o niyetini söylesin ben 5 bin tane okuyayım sirenayda 5 bin okusun yaptı 10 bin geri kalan 6641 taneyide kime okuyorsak o tamamlasın bugün başlayalım o kişinin isteği için dua edelim
ama sizden rica abdest alıpta okuyalım
yaa kızlar herkesin derdi aynı mıdır nedir yaa... ama ne olursa olsun ben buna inanıyorum herkes kendi kısmetini yer... abisi ablası evlenecek diye ben şahsen sevdiğimin rızkından kestirmem... yardım mı? maddi manevi tamam hemde sonuna kadar ama yarın olay bana döndüğünde eğer benim yaptığımın gıdımını yapmazlarsa kıyamet koparo konuda bence kimse canını sıkmasın nikahta keramet vardır derler hani:97:
ben ya latife başladım 5 bin tane kulis senin için okucam
kızlar içinizde ev kızı olan yok mu yaa
bugün bi komşu ağlattı beni çalışmıyorum diye demediği kalmadı bana
ne hakla yaa
allah kahretsin
Ya latif okudum 2 rekat namazımı kıldıktan sonra 16.641 tane okudum baya zamanımı aldı ama iş yaparken içimden tekrar ettim bugunde okurum akşam 5 e kadar sabah 2 rekat namazımı kıldım nasılsa :) kulis senn için okuyorum canım
Kızlarr perşmebe günü aramızda yüzük takalı 4 sene olucak yani yıldönümümüz ne yapabilirimfikir verirmisiniz :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?