ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

yaa kızlar herkesin derdi aynı mıdır nedir yaa... ama ne olursa olsun ben buna inanıyorum herkes kendi kısmetini yer... abisi ablası evlenecek diye ben şahsen sevdiğimin rızkından kestirmem... yardım mı? maddi manevi tamam hemde sonuna kadar ama yarın olay bana döndüğünde eğer benim yaptığımın gıdımını yapmazlarsa kıyamet kopar o konuda bence kimse canını sıkmasın nikahta keramet vardır derler hani:97:

ay ben bişi anlamadım ya kusura bakma ama :44::44:

yaa kızlardan birinin yazdığını okumuştum... erkeğin abisi evlenecek diye ve onların evlenmeleri uzayacak diye konuşmuşlar o manada söylemiştim ben... bizde de bi abi var kendimi kattım bi bakıma

yaa kızlardan birinin yazdığını okumuştum... erkeğin abisi evlenecek diye ve onların evlenmeleri uzayacak diye konuşmuşlar o manada söylemiştim ben... bizde de bi abi var kendimi kattım bi bakıma

he anladım canım herşeyin hayırlısı ya belki abiden önce siz evlenirsiniz:)
iyi gecelerrr

3 kişiyiz bölüşüverelim aramızda kimin için başlayalım ilk ben akşam giremem nete sabah bakarım hemen başlarım

daha başlamadınız dimi kızlar bi konuşalım da öyle mesela 1 . sırada kulis var o niyetini söylesin ben 5 bin tane okuyayım sirenayda 5 bin okusun yaptı 10 bin geri kalan 6641 taneyide kime okuyorsak o tamamlasın bugün başlayalım o kişinin isteği için dua edelim

ama sizden rica abdest alıpta okuyalım

kızlar içinizde ev kızı olan yok mu yaa
bugün bi komşu ağlattı beni çalışmıyorum diye demediği kalmadı bana
ne hakla yaa
allah kahretsin

dayanamam sana ya insanlların bu huyuna sinir oluyorum

herkese karışırlar laf olsun diye konuşmuış sadece

çalışıyo olsan yine başka bişey söyleyip üzerdi seni boşver uzak dur o insandan insanlara yaranılmaz

hahgi duayı okuyoruz şimdi salavat mı ya latif mi:26:

canım o konudan ben bahsettim abisinin evlenme durumu var dediğin gibi maddi manevi destek oluruz ama zaman bana gelince yaptıklarımızın karşılığınıda beklerimnankörlük en sevmediğim şeydirhaklısın tabi nikahta keramet var herkes mutlu olsun sevdiğine kavuşsun

kızlar içinizde ev kızı olan yok mu yaa
bugün bi komşu ağlattı beni çalışmıyorum diye demediği kalmadı bana
ne hakla yaa
allah kahretsin

kız bırak ya milletin lafına baka baka bu hale geldik ben çalışıyomda noluyo verdikleri asgari ücret misli misli burnundan getiriyolar sırf kafayı yememek için çalışıyorum bide öğrenim kredisi borcum var onu bitirmek için

Ya latif okudum 2 rekat namazımı kıldıktan sonra 16.641 tane okudum baya zamanımı aldı ama iş yaparken içimden tekrar ettim bugunde okurum akşam 5 e kadar sabah 2 rekat namazımı kıldım nasılsa :) kulis senn için okuyorum canım

kulis için bi kere okudun sıra bende ama ben kulise 5 bin okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…