ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bende doğum günü hediyesi düşünüyorum sevdiğime ama daha bulamadım

Pasta yapıcam sanırım yanındada kısır v.s flan hediye almıycam çünkü haziranda doğum günü var onada ne alıcagımı hala bulamadım sanırım biraz bişiler yazıcam postalıycam süpriz olsun en güzel hediye o olur

bu grup duası olmayacak galiba haberleşemiyoruz ki,, ben okuduklarımı herkes için diye dua edip amin dicem sineray sende öyle yap

malesef sustum kaldım kızlar sana acıyorum dedi resmen evde yemek yapmak iş yapmak para etmio dedi tamam hamaratsın ama gerçekten geç bunları dedi....bukadar dolu olduğunu bilmiodum...sevdiğimle de kavga ettik..niye takıyon sen milleti dedi cevabını niye vermedin dedi...bende senin yüzünden dedim bi nişan taksan bunları sölemeye cesaret edemezler dedim nasılsa nişanlı evlencek derler dedim...şimdi nişan taksak 1 yıl nişanlı mı kalıcaz istemiyorum ben okadar uzun süre dedi şimdi nişan taksak 1 ay sora düğün yaparım ama ona da para yok dedi...sonra kurbana nişanlı girelim ozaman dedi nişanlılık süremiz 5 aydan 7-8 aya çıkacak ama olsun napalım dedi....

Son düzenleme:
şimdi kızlar kulis senin için okuduk canım bugünde benim için okuyoruz yarın da allah nasip edrse sineray için okuyacaz bitecek ondan sonrada herkes kendi adına 4444 tefriciye ye başlasın perşembe günü kandil canlarım bu arada o gün de bol bol dua edelim emi

ayy canım ya ne takarsın milleti yarın birgün üzüleceksin neler için kafamı yormuşum diye ona neymiş yaaa

evet canım kandili dört gözle bekliyodum
bizim derdimizin çaresi regaip kandili sanırım
çünkü istek ve hacetler için gerçekleşmiş bir gece bu..
sabaha kadar ibadet edicem sizlere de ederim dua ...
bende 16642 ya latif ismi şerifini bitirdim dün kadına kızıdm allahım tez vakitte nişanlanalım diye
bugünde 1-2 ay daha öne çektik nişanı belkide bu duanın etkisindendir yaa

KIZ SANA NOLUYO BÖYLE MAŞALLAH ÖNE ÇEKE ÇEKE EVLENİP GİTCEN VALLA HADİ HAYIRLISI HER CAN SIKICI BİŞEY OLDUĞUNDA ARDINDAN HAYIRLI BİŞEY OLUYO

KIZ SANA NOLUYO BÖYLE MAŞALLAH ÖNE ÇEKE ÇEKE EVLENİP GİTCEN VALLA HADİ HAYIRLISI HER CAN SIKICI BİŞEY OLDUĞUNDA ARDINDAN HAYIRLI BİŞEY OLUYO

ayy evet canımm ya her şerde bir hayır var diyolar yaa bu olsa gerek...marttan aralığa aralıktan ekime çekildi annesinede desinde ozaman inanacam tabidicem diyo aralıkda gideriz demişti şimdiden ekimde gidelim dicek inşalah..bakalım hayırlısı olsun canım...

evet canım benimde bayağa zamanımı aldı
dolu dolu 1 gününü alıyor
ama olsun

tefriciyeyei tek başınamı okudun canım kaç günde bitti
bende seviyorum yaa iyikide alah bize bu şansı tanımış
ya allah ya rahman duasını sen hiç okudunmu dileğin oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…