bende doğum günü hediyesi düşünüyorum sevdiğimeama daha bulamadım
kulis için bi kere okudun sıra bende ama ben kulise 5 bin okudum
kızlar 6641 okudum ben hayat senin için 5000 e başlayalım madem bugün
tamam canım senin ki bitmiş oluyo 16641 tane yani allah kabul etsin inşallah allah gönlüne göre versin canımmmm
amin canım cümlemizinkini sana başlıyorum madem ben
benim için değil ablam için oku canım ablamın gönlüne göre versin allah yüzünü güldürsün diye
malesef sustum kaldım kızlar sana acıyorum dedi resmen evde yemek yapmak iş yapmak para etmio dedi tamam hamaratsın ama gerçekten geç bunları dedi....bukadar dolu olduğunu bilmiodum...sevdiğimle de kavga ettik..niye takıyon sen milleti dedi cevabını niye vermedin dedi...bende senin yüzünden dedim bi nişan taksan bunları sölemeye cesaret edemezler dedim nasılsa nişanlı evlencek derler dedim...şimdi nişan taksak 1 yıl nişanlı mı kalıcaz istemiyorum ben okadar uzun süre dedi şimdi nişan taksak 1 ay sora düğün yaparım ama ona da para yok dedi...sonra kurbana nişanlı girelim ozaman dedi nişanlılık süremiz 5 aydan 7-8 aya çıkacak ama olsun napalım dedi....
şimdi kızlar kulis senin için okuduk canım bugünde benim için okuyoruz yarın da allah nasip edrse sineray için okuyacaz bitecek ondan sonrada herkes kendi adına 4444 tefriciye ye başlasın perşembe günü kandil canlarım bu arada o gün de bol bol dua edelim emi
evet canım kandili dört gözle bekliyodum
bizim derdimizin çaresi regaip kandili sanırım
çünkü istek ve hacetler için gerçekleşmiş bir gece bu..
sabaha kadar ibadet edicem sizlere de ederim dua ...
bende 16642 ya latif ismi şerifini bitirdim dün kadına kızıdm allahım tez vakitte nişanlanalım diye
bugünde 1-2 ay daha öne çektik nişanıbelkide bu duanın etkisindendir yaa
KIZ SANA NOLUYO BÖYLE MAŞALLAH ÖNE ÇEKE ÇEKE EVLENİP GİTCEN VALLA HADİ HAYIRLISI HER CAN SIKICI BİŞEY OLDUĞUNDA ARDINDAN HAYIRLI BİŞEY OLUYO
Ya latif okudum 2 rekat namazımı kıldıktan sonra 16.641 tane okudum baya zamanımı aldı ama iş yaparken içimden tekrar ettim bugunde okurum akşam 5 e kadar sabah 2 rekat namazımı kıldım nasılsa :) kulis senn için okuyorum canım
ben ya latife başladım 5 bin tane kulis senin için okucam
canım ben salavat-ı tefriciye ye devam ediyorum 1 tane bitti 2.ye başladım seviyorum dua okumayı yabildikleriniz varsa yazın kızlar benden de bi dua Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyyü Ya Kadir 40 gün boyunca 70 kere okunacak dilek duası
ya latif 5bin tanemi okunuyomuş canım
öle demi var
sineray sende benim için 5 bin okuyacaksın dimi canım
sineray kulis ve ben üçümüz okuyoruz toplam 16641 yapıyo iki kişi 5er bin okuyo kendine dua yapılan 6641 tane okuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?