ceyda fırında sebzeli mücver dediğin o mu kız
burdanmı aldın tarifi
çok övmüşün yaa hakkat güzel oluyomu
tavuk göğüs tarifim var canım süper
ooo çekilirmi her akşam yaa başınız ağrımıom
Hoşbuldumm :)))
Benimkinin sınavı iyi geçmiş dedim haftaya pazar sinemaya gidelim olur dedi ama pazartesi salı çarşamba hep sölersin artık bunu dedi söleme bidaha dedikırıldımmm
evet canım o tarifi ordan aldım ben çok begenmiştim canım babamda afiyetle yemişti yogurtla çok güzel oluyo
kız karsıda dediysem yolun karsısında sesin s si gelmiyor kapalı zaten ama harika bi yer ama çok pahalıııııııııı
ohhh ne güzel acayip kazık sormuşlar bu defaaaa herkeste öyle diyo seninkinin nası güzel gecmıs masallahstresi falan vardır canım kırılma alır inşallah gönlünü bizde benimkiyle anlasamıyoruz kac gundur
Ya biz burda evlenmekten,mutluluğun sevdiğimiz adamla beraber olmak olduğundan bahsedip duruyoruz..Ama çok da korkuyorum biliyo musunuz...Karşımızdakini gerçekten tanımış olabiliriz ama ya tanıyamadıysak??? 7-8 yıl beraber olduktan sonra evlenip de kavgayla boşanan o kadar kişi var ki..Arada çıldırsak da neden biz evliliğe adım atmıyoruz diye,buna şükredelim.Allah iyi insanlarla karşılaştırmış olsun ve bundan sonra da iyileriyle karşılaştırsın inşallah..Az önce okuduğum bi konu yüzünden böyle oldumo yüzden bir kez daha şükrediyorum bugünüme..
Ya biz burda evlenmekten,mutluluğun sevdiğimiz adamla beraber olmak olduğundan bahsedip duruyoruz..Ama çok da korkuyorum biliyo musunuz...Karşımızdakini gerçekten tanımış olabiliriz ama ya tanıyamadıysak??? 7-8 yıl beraber olduktan sonra evlenip de kavgayla boşanan o kadar kişi var ki..Arada çıldırsak da neden biz evliliğe adım atmıyoruz diye,buna şükredelim.Allah iyi insanlarla karşılaştırmış olsun ve bundan sonra da iyileriyle karşılaştırsın inşallah..Az önce okuduğum bi konu yüzünden böyle oldumo yüzden bir kez daha şükrediyorum bugünüme..
geçen dönem onur belgesi gönderdiler şekerim benimkinde kafa var çalışıyo70den aşağı notu yok 2 senedir maşallah
Bugün böle dedi kırıldım dedim hiç oralıda olmuyo kesti mesajı 2 gündür limoniydi aramız sınav stresi vardı
Haklısınn hemde çok haklısınnnn bizim şuan her dakikamız birlikte geçmiyoki 5 seneidr birlikte olsakta illa bi kaç bişeyini görmediğimiz olu. Zaten söyle bi soz var insan sevdiğinin hiç bir kusurunu görmezmiş. Evlendikten sonra batar belkide gözümüze inşallah öyle bir durum olmaz yoksa çok yazık olur kahroluruz. 1-2 sene veya 5-6 ay değil ki bu kaç senemizi vermişiz. Sabredip beklemişiz bazı seylerden vazgeçmişiz.
Haklısınn hemde çok haklısınnnn bizim şuan her dakikamız birlikte geçmiyoki 5 seneidr birlikte olsakta illa bi kaç bişeyini görmediğimiz olu. Zaten söyle bi soz var insan sevdiğinin hiç bir kusurunu görmezmiş. Evlendikten sonra batar belkide gözümüze inşallah öyle bir durum olmaz yoksa çok yazık olur kahroluruz. 1-2 sene veya 5-6 ay değil ki bu kaç senemizi vermişiz. Sabredip beklemişiz bazı seylerden vazgeçmişiz.
haklısın canım ben 4 yıldır tanıyorum herseyımı anlatıyorum dıyo amabilmediğim çok sey vardır eminim çünkü uzakta bide birlikte yasamadan bilemezsin bazı seylerını zaten ne kadar bi insan tanıyorum desede dogru olmaz çünkü aynı evin içinde basbasa kalınca hersey daha farklı olur Allah yüzümüzü kara çıkarmasın canım
ooo süper yaane okuyo seninki canım kaçıncı sınıff
bizde limoniyiz mesajlasırken hıc bısey yok ama konusurken tartısıyoruz
Yapabilsek,keşke biraz dışardan bakabilsek ilişkimize.Sevdiğimiz adam olarak değil de normal bi insan olarak görebilsek keşke..Ama yapamayız,çünkü özlemimiz var.Sürekli beraber değiliz ki,buluşmalarımız özlem gidermek için oluyo sadece.Evlenince her şey ortaya çıkıyo asıl.Buna şimdiden eminim,bize ters gelen davranışları olcak evlendiğimizde görücez bunları,tabi bizim de ona ters gelcek davranışlarımız olabilir.Ama dileğim şu ki;umarım bunların hiçbiri katlanılmaz olmasın.Evet evlilik,hatta evlilikten ziyade daha çok beraber olmak istiyoruz ama bu körü körüne olmamalı.Gözümüzü biraz da olsa açsak bize çok faydası olcağını düşünüyorum.Allah hiç kimseye katlanılmaz acılar,üzüntüler yaşatmasın.Neyse kapatıyorum bu konuyu:)
Türk dili ve edebiiyatı 2. sınıfta canım. Baya zor ama osmanlıca uygurca falan var
Şimdide diyo trip mi yapıcaksın bana deidm bişi yapmıyorum susuyorum ne yapsam ne desem kızıyosun diyorum anlamıyoki beni hiç.
Yok yok kapatma :) ben denedim dışardan bakmaya ilişkimiz bitiyodu. Çünkü her kavgamızda bana dediği artık su oluyo sen evlenincede böyle yaparsın bilmem ne. Artık küfürede başladı tarşıtmalarda diyorum sen evlenince beni döversinde. Saçmalama diyo hep . Ama sadece telefonda böyleyiz yanyanayken unutoyurz herşeyi. Nasıl olucak hiç bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin diye dua ediyorum hep. Yüzümüzü kara çıkartmasın.
evet canım zordur o bölüm Allah kolaylık versin hepimize
erkekler hep aynı canım ya aslında umursamıcan bunları o zaman nasıl üstüne düşüyolar gör bakk
ay bizde çok sık tartısıyoruz ya yanyanayken hiç bişey gelmiyo aklımıza tartıstıgımıza dair
kızlar kanaldyi açın geçen izledim bu kızlara bayılmıstım ya beyazlı çok dogal ve tatlı
Başlamış benim program
Onu ben yapamıyorum canım kaçan kovalanır mantığında benimki bebek gibi üzerine düşüyorum
sinerayy bu yaşlı adamın sesini kesiyolar ya orda sudede ıyyyy dedi adam ne dedi acaba orda
akıllı yaa
ngüzel bi arkadaşlıktı valla hiç öle arkadaşım olmadı
evet canım çok güzel maşallah yani..
bende düşünüyorum şimdi varmı diyede onu şimdi anlayamazsınki böyle bi oyun olcak o zaman anlarsın
benim en yakın arkadasım çok alıngan sağolsun :97:
Valla etrafımdakiler hep çıkar için benimle arkadaş olmuşlar
Kardeşim dediklerim hep eski sevgililerimle aldattı beni
Herşeyim canım sevgilim oldu
çok üzüldüm canım
benimde eskiden çok yakın bi arkadasım vardı yedigimiz ictigimiz ayrı gitmezdi bişey yapmış gibi söylemiyorum Allah korusun yani bahane vermek gibide olmasın kocaman oksijen tüpleri oluyor ya burna takılıyor onlardan kullanıyordu onsuz nefessiz kalıyordu bi 5-10 dk anca dayanabilyordu hiç sosyal hayatı yoktu ben onu dışarıya çıkardım ayakta durmasına yardım ettim gezmelere gittik beraber gün geldi o oksijen tüpünü kendi evime kadar tasıyıp bizde kalmasını sagladım ben gittim onda kaldım ve artık iyileşmeye basladı onsuzda yasayabiliyordu saatlerce ama oda benim eski erkek arkadasımla çıktı uzun bi süre konusmadım ama sonra dedim aman bosver herkes kendinden mesul günah benden gitsin yine konustum ve zaman geçti ve bana çok pişman oldugunu söyledi hiç bişey senin arkadaslıgının yerini tutmuyomus beni affet falan tabi yine konusuyorum ama eskisi kadar samimi değilim olmamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?