• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişkideki çıkar ilişkisi?

Sorum karşısında sessiz kaldı herhangi bir tepki vermedi
Olsun üstelemeseydin keşke. Onun yerine işe yeni girdim biliyorsun desen daha iyi olurdu. Bu lafı seni ezercesine mi söyledi? Kendini beğenmiş tavırları var mıdır? Yoksa sadece o gün ki giydiklerini mi sana yakıştıramadığı için böyle bir cümle kullandı?

Etkiye tepki bile insanın kişiliğini yansıtır. Ben asla birine (eşime bile) bana al diyemem. Hele ki bunu defalarca tekrarlamak çok yüzsüzce bişey. Ben bunları seviyorum dersin, ben uygun gördüm dersin, gücüm buna yetti dersin ama bana al demezsin.
Doğrudur sen demezsin ama biri bana diyelim ki eşim aldigim seylere karışıp burun kıvırıp laf soksa ben derim iyi o zaman al giyeyim diye. Dediğim gibi söylerken konuşma şiddetine bağlı. Ya bunun burası çok açık olmuş ya da burası biraz şöyle gibi daha yumuşak bir soylemde boyle tepki vermem. Nasıl söylendigi önemli

Merhaba kızlar, ciddi bir ilişkim vardı. Yarin istemeye gel desem gelecek kadar.
Tatile gidecektim ve kıyafetimi begenemedigini söyledi. Ben de ise henüz yeni girdim ve uzun süre issizdim. Şuan başka alamıyorum beğenmiyorsan sen al da giyiyim dedim. 2 kez aynı şeyi dedim cevap alamadım 3.ye neden cevap vermiyorsun dediğimde sen bana ne aldın ki ben sana bisey aliyim dedi. Ben de uzun süre işsiz oldugumu söyledim bana ama sen alışveriş yapıyordun kendine dedi yani ben issizken kendime alışveriş yapmam gözüne batmış sanki.Ben mi yuzsuzluk yaptım bu kisiyle evlenmek için uygun biri mi sizce?
İssizken nasıl tatile gittiniz ?

Profilinize 23 yazsanız da 13 Mart 2024 konunuzda 30 yaşında olduğunuzu yazmıştınız.

Bu konunuzda da aynı adamdan mı bahsediyorsunuz bilmiyorum ancak kendinizi çok kötü bir duruma düşürüyorsunuz.

13 Mart konunuzdan:

Bu lafı duymak yetmedi mi ?
Ooo yine neresinden tutsan elinde kalan harika(!) bi ilişki. Evlenin de ayrı ayrı kimsenin başını yakmayın lütfen. Kendinize bu muameleyi nasıl yaptırırsınız ya çok çirkin çok iğrenç muhabbetler

Merhaba kızlar, ciddi bir ilişkim vardı. Yarin istemeye gel desem gelecek kadar.
Tatile gidecektim ve kıyafetimi begenemedigini söyledi. Ben de ise henüz yeni girdim ve uzun süre issizdim. Şuan başka alamıyorum beğenmiyorsan sen al da giyiyim dedim. 2 kez aynı şeyi dedim cevap alamadım 3.ye neden cevap vermiyorsun dediğimde sen bana ne aldın ki ben sana bisey aliyim dedi. Ben de uzun süre işsiz oldugumu söyledim bana ama sen alışveriş yapıyordun kendine dedi yani ben issizken kendime alışveriş yapmam gözüne batmış sanki.Ben mi yuzsuzluk yaptım bu kisiyle evlenmek için uygun biri mi sizce?
Evlenmek için uygun biri değil

Profilinize 23 yazsanız da 13 Mart 2024 konunuzda 30 yaşında olduğunuzu yazmıştınız.

Bu konunuzda da aynı adamdan mı bahsediyorsunuz bilmiyorum ancak kendinizi çok kötü bir duruma düşürüyorsunuz.

13 Mart konunuzdan:

Bu lafı duymak yetmedi mi ?
İlişkinin ciddiligini bilemem ama lacka bir ilişki..devam edilmemeli, ciddiye hiç binmemeli

yani tatile gidene üstüne başına bişey alsaydın be canım. Bir de birinden birşey istemek şaka ile karışık ilkinde gülersin ama sonradan tekrar etmek dilencilik adam içinden gelirse alsın baktın ki çöp bile almıyor zaten evlenilmez

Back