Ciddi ilişki sorunu

canan acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
2
1
23
Ciidi bı iliskim var sevgilimin ailesi çoğu bilio bnm ailemde aynı şekil bu bı ara bnden biraz soğudu falan sebebi ise benim kilolu olmam hatta ayrıldık bana zaman ver düşünmem lazım kafam karışık dedi snra kilolu oldum ona sorun oluyomus ve bana zayiflamammi söyledi zayiflarsam eskisi gibi olucamizi ve evlenicemizi söyledi ne yapmam gerekio zayıflayıp onunla devam mı rtmem yoksa zayıflayıp onu umursamasami ve şöyle bsy de var evlensek uzak yerde yasicaz kafam çok karışık su da var beni çok sevdiğini değer verdiğini soyluyo sürekli

Zayıfla ama onun gotune tekmeyi attıktan sonra zayıfla, hadsiz p.zevenk

e zayıfladin diye evlenen dogum kilosunu veremedin diye cocugunla seni paket yapar baba evine birakir.
kac kilosun, boyun kac?
tanıştığınızdan beri kac kilo aldin?

Eşim sevgiliyken inanılmaz kilo almıştı ay kapılara sığmıyordu yine de onu sevdiğimden kalbini kırmadan nasıl kilo vermesini söylerim diye düşünüyordum. Seninki sevse sana bunu güzel dille söyler ve yanında olup destekçi olur sevgi bu değil kiloyu sağlığın için ver sonra bu hanzoyu şutla

Son düzenleme:
Özgüvenini düşürmek için de böyle konuşuyor olabilir asla ciddiye alma. Bir gün kilo vericeksen de senin için olsun. İleride hamileyken de bu adamın çenesi durmaz.

e zayıfladin diye evlenen dogum kilosunu veremedin diye cocugunla seni paket yapar baba evine birakir.
kac kilosun, boyun kac?
tanıştığınızdan beri kac kilo aldin?
Ayniydim yani hata verdimi düşünüyorum 90 fln kilom boyum da 160 sürekli kacirim seni diyo ne zmn çağırsam hemn yanımda bsy oldu zmn direk yardım edio bunlar da bnm kafamı çok karistiriyo

Ne saçma bir durum.

Evlendiğimizde 50 kiloydum, şu an 70 kiloyum adamın beni boşaması lazım herhalde. Tut ki zayıfladın, evlendin; e çocuktan sonra kilo alırsan napcak? Direk güle güle deyin ve devam edin hayatınıza. Hayır sağlığınız için sizi teşvik etse yine anlarım da, böyle olmaz yani gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…