- 11 Temmuz 2021
- 64
- 40
- 32
- Konu Sahibi Lepistess1
Arkadaşlar öncelikle merhaba, şimdiden okuyup cevap verecek olanlara teşekkür ederim. Başlıkta da söylediğim gibi 5 senedir erkek arkadaşım olan kişiyle ciddi düşünüyoruz olursa bu yaz nişan düşünüyoruz hatta ama benim garip korkularım oluşmaya başladı. Evlenmeden önce çok sevsenizde sizlerde böyle korkular yada benzer olmasada farklı korkular yaşadınız mı çok merak ediyorum. 5 senedir uzaktan sürdürüyoruz ilişkimizi bunun ilk 4 ayı aynı şehirdeydik herşey mükemmeldi sonra ben taşındım uzaktan sürdürdük ama istediğimiz zaman yan yana gelebildik. Ayrıldıktan ilk yan yana gelişimizde ilk 4 ayki yaptığı hareketleri bırakmıştı mesela sokakta elimi tutmamak eli tutmayı geçtim elini omzuma atıp gezen kişi onu bile yapmıyordu çok garipsedim ve kızdım onun yanından dönüncede bunu problem yaptım bana çocuk değiliz artık ergen gibi mi takılalım dışarda bunu mu sorun ettin falan dedi. Neyse bu konu öyle kapandı ta ki her yan yana gelişimizde ben bunu hep sorun yapana kadar trip attım olmadı insan gibi söyledim olmadı ben önem veriyorum küçük bir şey de olsa başka çiftlere bakıyorum kız arkadaşlarının hatta eşlerinin elini tutmaktan çekinmiyolar içim gidiyor biz arkadaş gibi yürüyoruz dışarda hatta bazen o benim önüme düşüyor ya da arkama kalıyor sokakta yürüdüğümüzde belki siz de bu da sorun mu diceksiniz okuyunca ama arkadaşlar gerçekten benim için önemliymiş en son geçen hafta görüştük yine dışarı çıktığımızda arkadaş gibi yürüdük ve bana bu tavır artık hanzo gibi gelmeye başladı koluna girsem ben beş dakika sonra türlü bahaneyle beni kolundan çıkarıyor ciddi şeyler düşünmeye başladıkça bunlar gözüme batmaya başladı ya ilerde de çocuğunun elini tutmazsa gibi saçma şeyler geliyor aklıma ya da ben demeden elimdeki ağır bişeyi düşünüp almaz bazen ben demeden bir şey istemeden hediye almaz bana ilk doğum günü ilk sevgililer gününde bi çikolata bi çiçek bile almadı ama ben çok seviyorum diye bunları hep görmezden geldim ya da ne bileyim ben kitap okumayı severim sen seviyosun diye düşünüp kitap bile almadı bunları şimdi düşündükçe diyorumki evlenincede yapmıcak evlilik yıldönümünde bir pasta bile alıp gelmicek eve hoşuma gidecek mi böyle hareketler diyorum kendime ben ona hep almışımdır bişeyler hoşuma gider çünkü, ama her aldığıma bi kulp buldu böyle içtenlikle mutlulukla teşekkür ettiğini hatırlamam. Dışarı zorla çıkartırım halbuki ben bir yerlere oturmadan sadece yarım saatliğne bile olsa yürümeyi çok severim ama ona gereksiz gelir hep evdeyiz buluştuğumuzda benim zorumla gider gitsede yüzünü asar. Evlenincede dışarı çıkmıcak biz hep evde olucaz gel şöyle akşam yürüyelim bile demicekmiş ve ben çok sıkılacakmışım sürekli evde ev işi ve işe git gel bir hayatım olcakmış gibi geliyor. Çok monoton çok donuk gelmeye başladı düşündükçe. Geçen hafta buluştuğumuzda gitmeden bir önceki gün demediki gel mutfakla uğraşma bugün son günümüz kahvaltıyı dışarda edelim akşam yeriz evde diyebilirdi böyle şeyleri yok. Birlikte oturup dizi film izlemez benle hep kendi zevkine göre şeyler açar ya da benim zorumla anca birlikte bişeyler izleriz onun dışında hep kendi isteğine göre birşeyler izler sanki birşeyler paylaşmıyomuşuz gibi geliyor ona da böyle diyince paylaşıyoruz ya yan yanayız işte ortak şeyleri sevmiyoruz ne izlicez diyor. Uzanıyor koltuğa saatlerce tv izliyor evlenmeden böyleyse evlenince hepten daha fena olacak böyle bir hayat arkadaşı mı istiyorsun diye sormaya başladım. 5 senenin sonunda bunları farketmem biraz geç önceden çok seviyordum hala seviyorum ama yaş ilerledikçe mi görüyorsun ya da iş ciddiye bindiği için mi görüyorsun bu tarz şeyleri bilmiyorum. Bu tarz şeylerden ayrılınır mı onu da bilmiyorum. Çok uzun oldu daha saymadığım çok şey var ama toparlayamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Ne yapcağımı bilmiyorum benden babama tanışma için söylememi istedi ama benim zerre isteğim yok. Seviyoruz birbirimizi çok dürüst bir çocukturda ben mi şımarıkça davranıyorum bilemiyorum. Bu devirde güvenilir aile çocuğu bulmakta zor. Ayrılmayı düşününce ayrılmakta istemiyorum ama bunları da düşününce evlenmekte istemiyorum ileride evlilikte ne desem ne gereği var diyip içimde ukte bırakacakmış da ben ona buna bakıp iç geçirecekmişim gibi geliyor. Saçmalıyorum belki de bilmiyorum.