- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
ay tam buldumcuk
hıc gerek yok boyle ınsanlara. ben sızın yerınızde olsam gorusmem
hıc gerek yok boyle ınsanlara. ben sızın yerınızde olsam gorusmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size, birini ayarlamak için yer yapıyor olabilir mi? Erkek arkadaşının, arkadaşı gibi. Bilerek damarınıza basıyor gibime geldi. Sanki "evet, doğru düzgün bulsam keşke." dediğiniz an; telefonu çıkarıp "bak şu çocuk nasıl?" diyecek gibi.
O halde karşınızdaki, sevgili buldum diye mabatı dağıtanlardan. Görmemiş.Sevgilisinin de kendisinin de pek arkadaş çevresi yok o yüzden sanmıyorum o niyetle sorduğunu
Doğru diyorsunuz kendi görmemişliği diyip mesafe koyacağım bundan sonra. Bir keresinde de burun güzelliğiyle ilgili falan bir konu açıldı toplu bir arkadaş grubunda, sevgilisine dönüp benim yanımda şey dedi “benim mi burnum güzel yoksa yıldızasyanınki mi” dedi sevgilisi de tabiki seninki falan dedi sarıldılar böyle yanımda tuhaf tuhaf hareketler. (Bu arada burnum çok güzeldir herkes yüzümde ilk önce burnuma iltifat eder. Acaba onu mu kendine dert etti anlamadım)
Daha konuyu ilk okuduğumda sizi kiskandigini anlamıştım yazmıştım bu da ikinci artık eminim sizi kiskandigi için böyle yapıyor hatta kızın bilinçaltını uzun uzun yazardım ama neyse![]()
Önceden böyle şeyler yapmazdı. Acaba ben mi tanıyamadım ya da çok samimi olunca mı gerçek karakterini ortaya çıkardı
Mesafe köy. Sevgilisiyle kavga edince( ki herkes birgün elbet eder) koşa koşa sana gelecek nasıl olsa.
Hala evde kalma düşüncesine sahip insanlar var ve bunlar genç...
Bende de bir benzeri arkadaş vardı. Öyle laf batirmiyordu ama anlıyorum senin durumunu.Öyle yapmıştı bi keresinde tartıştıklarında. Ben de salak gibi moral vermiştim. Şimdi düşününce keşke yapmasaydım diyorum. O zamanlar bu davranışları pek yoktu tabii son zamanlarda artmaya başladı. Küsmek kavga etmek yerine mesafe koymayı düşünüyorum. Sadece karar almadan buraya da danışmak istemiştim belki alınganlık eden benimdir diye.