Nişanlımı çözemiyorum. Az mı seviyor yoksa cimri mi

Sevgi0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
4
1
1
32
Merhaba arkadaşlar, 4 aydır nişanlıyım. Görcü değil tanıştık çıktık öyle nişanlandık. Nişanlım bir saat uzaklıkta oturuyor. Henüz kendi aracı yok. Evlenince alıcak. Kızlar 4 ay içinde ailecek bayramda, ramazanda, bohçada görüşüldü ama onun dışında yanıma tek bir defa akşam üstü geldi. Defalarca dedim nişanlıma az görüşüyoruz diye vakit ayırmasını istiyorum diye. Az ne demek hiç görüşmüyoruz. Söylediğinde beni susturup konuyu kapatıyor. Ağır tartıştığımızda küfür bile etti. Artık şüphelenmeye başladım acaba az mı seviyor diye yoksa başka biri mi var yoksa cimri mi diye gelip benle dışarı çıkacak yemeği fln ödeyecek ondan mı diye. Çok şaşırdım. Şümdiye kdr çok bşy yapmadı harcamadı bana ama hiç takmadım para benim için en son geliyor. Ama artık zoruma gidiyor bu durum. Bilemedim. Siz nasıl davranırdınız?

Şimdiden küfür ettiyse evlenince düşünemiyorum yol yakınken dön... biz çıkarken eşim sabah 6 da uçakla benim yaşadığım şehire gelip akşam dönüyordu

Merhaba arkadaşlar, 4 aydır nişanlıyım. Görcü değil tanıştık çıktık öyle nişanlandık. Nişanlım bir saat uzaklıkta oturuyor. Henüz kendi aracı yok. Evlenince alıcak. Kızlar 4 ay içinde ailecek bayramda, ramazanda, bohçada görüşüldü ama onun dışında yanıma tek bir defa akşam üstü geldi. Defalarca dedim nişanlıma az görüşüyoruz diye vakit ayırmasını istiyorum diye. Az ne demek hiç görüşmüyoruz. Söylediğinde beni susturup konuyu kapatıyor. Ağır tartıştığımızda küfür bile etti. Artık şüphelenmeye başladım acaba az mı seviyor diye yoksa başka biri mi var yoksa cimri mi diye gelip benle dışarı çıkacak yemeği fln ödeyecek ondan mı diye. Çok şaşırdım. Şümdiye kdr çok bşy yapmadı harcamadı bana ama hiç takmadım para benim için en son geliyor. Ama artık zoruma gidiyor bu durum. Bilemedim. Siz nasıl davranırdınız?
Kaç bacım kaç yol yakınken benim sevgilimde boyleydi cimrilikten bunlar hep

Görücü usulü 4 aylık nişanlı ve toplasan 5 parmagini geçmez gorusmeniz olmuş ve sen az mi seviyor diye mi soruyorsun? Üstelik küfür ediyor diyorsun. Bacim seni hiç sevmiyor daha nasıl ifade edilir bilemedim. Daha çok baglanmadan yol ver

Küfür etmesi çok yanlış ve evet cimri, düşüncesiz birinin özellikleri var. İnsan gelemese bile güzel sözlerle açıklama yapar

Seven insan görmek ister. Gider birer çay içersiniz maksat görmek istemekse. Siz konuyu açtığınızda ne diyip konuyu kapatıyor? Yani anlamadım bana tuhaf geldi çok az görüşmüşsünüz

Back
X