Ciddi boyutta tanıştırıldığım erkek tam bi dengesiz çıktı ..Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
Kızlar ben mesleğini eline almış 26 yaşını tamamlamak üzere olan biriyim.Bi arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştırıldım birkaç ay önce...adam benden birkaç yaş büyük..adam başlarda çok istekliydi çok üstüme düştü bir an önce resmi bir şeyler olsun istedi..ben isteksizdim başlarda..kendimi ağırdan sattım soğuk davrandım pek sallamadım..son zamanlarda ta ki ben tamam dedim bu kez o değişti..tavırları değişti geri adım atmaya başladı acele mi ediyoruz acaba demeye başladı..soğudu ...aramamaya başladı ..süre istedi benden düşünmek için..uzattı..ben de bu tavrını cok garip buldum ve karşılıklı kestirip attık...siz ne yorum yaparsınız buna?

Özünde nasıl biridir bilemem ama iyi ki kurtulmuşsun bence. Bi netlik yok bi öyle bi böyle.

Annen seni kadir gecesinde doğurmuş yavrum demek istiyorum haydar dümenin mi yorumuydu

Boşverin sizi hak etmemis demekki yolu yarisinda pes etmis hakkinizda insallah daha hayirlisi nasip olsun amin

üstte arkadaşın da dediği gibi kendi deyiminizle de kendimi ağırdan sattım kısmını abarttıysanız eğer durum normal. çünkü siz bir amaç için görüşüyorsunuz ve sözde zor kızım oynuyorsunuz görüşme amacınız zaten belli niye aylarca sürüncemede bırakıyorsunuz ki

Önce işi oldu bittiye getirmiş, siz yanaşmayinca belki başka biriyle de gorusuyordur? Ne kadar taniyorsunuz bu adami? Bastan bu kadar evlenmek isteyip, sirf misilleme olsun diye sonradan naza cekecegini düşünmüyorum.

Zaten bi erkegin dogru duzgun tanimadan, yangindan mal kacirir gibi evlenmek istemesi de itici bence. Yol ver gitsin. Gençsin daha.

Bu tarz tanistirilmalarda genellikle birdan oyle atesli bir aşk baslamaz, zamanla tanir seversiniz falan filan. Ama siz o tanisma surecini surundurduyseniz adam da eh be bu yastan sonra bununla mi ugrasacagim demistir.
siz siz olun artik 30 larina yaklasmis ya da gelmis bir erkege kopek cektirmeye calismayin, askindan olen genc ergenler gibi pesinizde kosmazlar

Önce sıcak sonra soğuk yapıp sizi kendi peşine çekmeye çalışıyor olabilir mi?

Kaçmışsın kovalamış. O kaçmış sen kovalamış. Bitirmeniz iyi olmuş.

Evlilik için acele etme adam gibi birini bul. İyice tanı.

Belkide size güveni kalmamıstır yani sizin razı oldugunuza inanmıyordur da ondan çekmiştir kendini? Ciddi hale zor getiriyorsam iliskimizi bu kadınla evlenmeyi düsüneyim demistir belki? Olur mu olur.
Nedenini açık açık konuşun bence.Başka biri de olabilir dediğim gibi de olabilir ya da hiç cevap veremezse karaktersizin teki de olabilir.İyiki kurtulmuşum dersiniz.Konuşun bence açık açık

Valla kaç gün oldu aramadi..zaten kestirip atma taraftarı gibi davrandı..çok isteyen adam ben olsun deyince birden neden böyle oldu anlamiyorum..dedginiz gibi belki de ben çok abarttım..ya da o dengesiz..bilemiyorum ..

Bu ağırdan satmak nedir?
Hakkaten çok tuhaf deyimlerimiz var.
Biz mal mıyız ki kendimizi satıyormuşuz gibi kullanıyoruz. Aman çok da antin kuntin demeyin böyle lafları kullana kullana kendinize empoze ediyorsunuz.
Bir insandan hoşlanıyorsanız karşılık verirsiniz, hoşlanmıyorsanız açıkça söylersiniz.
Sıcak yapayım, ağırdan satayım, taksit yapayım yok L şeklinde gideyim falan bunlar çok çocukça değil mi sizce de...
Sanki başka kadın yok dünya üzerinde de kovalamaca oynayacak adamlar.

Sıkılmıştır muhtemelen. Kendini ağırdan satman nedir allah aşkına. Etkilendiyseniz devam edersiniz etmediyseniz bitirirsiniz. Etkilendim ama biraz peşimde koşsun deyip sonra adamı dengesiz ilan etmek de enteresan.

yorumunu okumamıştım yine bir konsensüs oluşturmuşuz cicim seninle

Valla kaç gün oldu aramadi..zaten kestirip atma taraftarı gibi davrandı..çok isteyen adam ben olsun deyince birden neden böyle oldu anlamiyorum..dedginiz gibi belki de ben çok abarttım..ya da o dengesiz..bilemiyorum ..
Siz olsun dedikten sonra boyle yaptiysa gercekten tuhaf. O bana naz yapti sura bende der gibi.

Bazi arkadaslar agirdan satma nedir demisler de bunun agirdan satmayla alakasi yok. Ayrica erkekler kolay kizlari sevmeyiz derler surundureni de cekemezler. Once ne istediklerini bilsinler bence. Biz de sasirdik yakin mi olalik uzak mi olalim. Yakin davransak aaa kiza bak ne merakli derler, uzak davransak burnu havada, kendini begenmis, kendince naza cekiyor vb derler. offff bence hic takmayin. Bittigi iyi olmus. Bastan boyle yapan adamla yola cikilmaz. Boyle biri evlenince de pesinizden gelmez isine gelmeyen durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…