Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kismetimin kapalı olduğunu düşünmeye başladım.yaş 30a yaklasiyor.mesleğimi elime alali da oldu baya bi zaman.ama iş aşk evlilik konusuna gelince 1 gün gülsem sonra
Hayir aynı yerde yaşamıyoruz o ayrı bi şehirde benden biraz uzaktanıştırıldığın kişide mi seninle aynı yerde yaşıyor ne iş yapıyor canım benim?
Kendisi öğretmentanıştırıldığın kişide mi seninle aynı yerde yaşıyor ne iş yapıyor canım benim?
yeni tanışmaya çalışırken uzaklık olmasaydı olurdu bu iş belki ama zaten uzakmışsınız birde devlet memuru erkek arkadaşlara taliplisi çok oluyor neden bilmem. Olmuyorsa baştan olmasın boşver. Elindeki mesleğin altın bileziğin. Biri gider biri gelir ama sende çok ağırdan alma olduğu zaman
Teşekkür ederim yorumun için..Allahtan hayirlisi olur inşallah amin.yeni tanışmaya çalışırken uzaklık olmasaydı olurdu bu iş belki ama zaten uzakmışsınız birde devlet memuru erkek arkadaşlara taliplisi çok oluyor neden bilmem. Olmuyorsa baştan olmasın boşver. Elindeki mesleğin altın bileziğin. Biri gider biri gelir ama sende çok ağırdan alma olduğu zaman
sen ne iş yapıosun?Kendisi öğretmen