Ciddi boyutta tanıştırıldığım erkek tam bi dengesiz çıktı ..Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Artık kismetimin kapalı olduğunu düşünmeye başladım.yaş 30a yaklasiyor.mesleğimi elime alali da oldu baya bi zaman.ama iş aşk evlilik konusuna gelince 1 gün gülsem sonra

Kötü düşünmeyin Allah iyilerle karşılaştırsın. Ayrıca size uygun gördüğünüz birini sallamamaktan ziyade tanımaya çalışın (tabiki kız evi naz evi üstüne atlayın demiyorum) insanlara fırsat verin.
Önemli olan herşeyin hayırlsı.

Evet hayirlisi olsun inşallah.yaşıtlarım coktann evlenipyuva kurdu.küçük bi yerdee yaşıyorum burda sosyal çevre yok çok fazla.30 a yaklastim ve artık evlenemicemi düşünmeye başladım..

Ben de evlenip bi ailem olsun kendi düzenim hayatim olsun istiyorum ama olmadı bi türlü hep bir engel çıktı.yaş 30a dayanacakk umudum her geçen gün tükeniyor

artık bu tipler heryerde başta bi heyecan bi merak sonra birden geri çekilme ..anlaşılır gibi değil
madem güvenmiyon baştan temkinli git .yavaştan al sonra dengesizlik olmasın

Artık kismetimin kapalı olduğunu düşünmeye başladım.yaş 30a yaklasiyor.mesleğimi elime alali da oldu baya bi zaman.ama iş aşk evlilik konusuna gelince 1 gün gülsem sonra

Evlenmek istiyorsaniz agirdan satma, kendini geri cekme gibi liseli oyunlarini birakin ve insanlara yetiskin gibi yaklasin. Size zaten deli divane olmayan, sadece tanimaya calisan insanlari boylece de urkutup kacirmamis olursunuz.

Tam kendimi evlilik fikrine kaptırmıştım.birden tepe taklak oldum.o kadar ilgilenen usteleyen adam 1günde değişti.şok oldum

tanıştırıldığın kişide mi seninle aynı yerde yaşıyor ne iş yapıyor canım benim?

yeni tanışmaya çalışırken uzaklık olmasaydı olurdu bu iş belki ama zaten uzakmışsınız birde devlet memuru erkek arkadaşlara taliplisi çok oluyor neden bilmem. Olmuyorsa baştan olmasın boşver. Elindeki mesleğin altın bileziğin. Biri gider biri gelir ama sende çok ağırdan alma olduğu zaman

yeni tanışmaya çalışırken uzaklık olmasaydı olurdu bu iş belki ama zaten uzakmışsınız birde devlet memuru erkek arkadaşlara taliplisi çok oluyor neden bilmem. Olmuyorsa baştan olmasın boşver. Elindeki mesleğin altın bileziğin. Biri gider biri gelir ama sende çok ağırdan alma olduğu zaman

Teşekkür ederim yorumun için..Allahtan hayirlisi olur inşallah amin.

Kusura bakmayın ama ben önce ağırdan alıp karşınızdakini insanı bezdirip sonrada evlenemeyeceğim sözlerinizi kınıyorum.
Madem niyetiniz evlenmek vs neden tanımak yerine oyun oynuyorsunuz?
Kendinizi çekmek için harcadığınız çabayı tanımak için kullansaydınız belki herşey farklı olurdu.
Ayrıca kimin kısmetinin ne zaman enrden ve kiminle olacağı belli olmaz.
Herşeyin olduğu gibi bununda bir vakti saati vardır.
Ama her seferinde ağırdan satayım diye uğraşırsanız birgün o ağırlığın altında ezilebilirsiniz

bir de evlilik demek ciddi ilişki demek değildir hani evlilik amacıyla tanıştırıldık tamam ciddiyiz diye bir kural yok kadınlarımızın bu düşünceden uzaklaşması lazım.

X