Ciddi boyutta tanıştırıldığım erkek tam bi dengesiz çıktı ..Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Misilleme yaptığını hiç sanmıyorum.
Etkilenmemiş yeterince demek ki.
O yüzden kestirip atman isabetli bir karar.
Artık üzerine düşünmeye değmez.
Önüne bakman en güzeli olur. Yaşın genç.
Aracıyla değil de kendin tanışıp en güzel ve heyecanlı bir şekilde yaşarsın bu süreçleri umarım bundan sonrasında.

daha yeni tanıştığınız birinden hemen tutkulu aşk ve evlilik girişimi bekliyorsanız hayal kırıklığına uğramanız normal zaten adam gibi adam olsa birinin tanıiştırmasına ihtiyaç duymaz yaşı büyük ve görücü usulüne kalmış erkeklere hep şüpheyle yaklaşırım ben.

Bakti kovala kovala nereye kadar ne yapsa ne etse sizi evlilik dusuncesine yaklastiramiyor..

Baska taktiklere baa vurmustur..

Biz kadinlar genelde bu tarz tavurlara alistigimizda surekli boyle devam edecek hissine kapiliriz anlamsiz bir sekilde..

Adam kendini geri cekmekle bir taktik uygulamis gibi..

Eger gercekten uyguladiysaa basari olmus..

Neden mi ?

Cunku siz bu davranislarindaki degisikligi fark edip sorgulamaya baslamissiniz..
Bu taktik gibi geldi bana..

Hayır derken seni elde etmeye uğraşmış, tamam dediğinde ise ben bu kıza tamam dedirttim nasılsa deyip kendini çekmeye başlamış. Olgun insan davranışları değil bunlar, kestirip atmakta çok akıllıca davranmışsın.

Buna kişilik çatışması var denir hem evlenmek istiyor ama bir yandanda bekar kalmak istiyor ,
karekter henüz oturmamış

Buna kişilik çatışması var denir hem evlenmek istiyor ama bir yandanda bekar kalmak istiyor ,
karekter henüz oturmamış

Niye kendinizi tabiri caizse agirdan satma olayina girdiniz? Zaten ciddi olarak cikmissiniz ki o yola? Ciddi iseniz niye kendinizden soguttunuz? Ne gerek var ki boyle oyunlara? Bu isleri de hic anlamam. Hayir 18 degilsiniz ya artik. Ben de o kisi olsam sizi ciddi bulmaz, sizinle yolumu ayirirdim. Boyle okudugumda kararli bir profil cizmediniz gozumde. Sonucta ciddi olarak gorusmeye baslamissiniz, siz ilginizi gosterseydiniz sizi basit olarak gorecek degildi ya.

Siz ondan degil o sizden kurtulmus kusura bakmayin.

baslarda acele etmesinde bir tuhaflik varmis ztn.. kurtulduguna sukret ne istedigini bilmeyen biriyle vakit kaybetmedin..

Özünde nasıl biridir bilemem ama iyi ki kurtulmuşsun bence. Bi netlik yok bi öyle bi böyle.

Annen seni kadir gecesinde doğurmuş yavrum demek istiyorum haydar dümenin mi yorumuydu :KK45:
Yok patenti Güzin ablaya aitti.:KK50:

Konu sahibi arkadaş, iş için 2. görüşmede maaş pazarlığı mı yapıyorsun? Hayırdır?
kadınlar mal değildir, satılamaz!:KK12:
Şekil 1.a) sen.
Ağırlık etmiş, dengesiz adama bile satılamamışsın...
Her ilişkinin kendi dinamikleri var, her duyduğunu uygulamaya kalkma bence. Üstelik sen kestirip atmışsın ne yorum yapıyım bilemedim.

Bence iyi olmuş amaan. Dengesizlik olmuş aranızda öyle ve ya böyle. Soru işaretleriyle dolana kadar yol vermişsiniz. İyi olmuş.

Aynı durumu yaşadığım için size bir laf edemem. Karşı tarafın sorunlu bir kişilik olduğunu düşünüyorum. Onca ısrarın üstüne her şey yoluna girmeye başlamışken geri adım atması onun dengesizliği ile alakalı.

Bir seyler dank etmis demek ki. Uygun bir cift olmadiginiza karar vermistir.
Bir de su var. Aranizda duygularin olmadigi insanlar niye sizi ceksin ki? Askinizdan olse nazinizi anlarim da, adam tanimadigi etmedigi kizla mi ugrasacak, kestirip atar, onune bakar boyle. Fazla nazinizi yanlis insanlara yapiyorsunuz. Bu kadar buldumcuk davranmayin.

erkekler VUR -KAÇ taktiğini çok iyi uygular.bu konuda bayaaa sabırlıdırlar.düşme oyuna bekle o gelecek.

ve bu VUR-KAÇ taktiğini çok severler.

kızlar hepinizin yorumunu teker teker okudum..olumlu olumsuz yorumlarınıza teşekkür ederim..

X