Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum

Fyzcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
25
3
1
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum... Eski erkek arkadasım ile ayrıldık ama aynı ortamdayız... O kadar konusmak istedim yuz yuze sureklı kactı benden... Bı anda terk etti sebep ise maddiyat kendine guwenmıyorms ki ewlılık dusunuyorduk.... Simdi bana cok ofkelı sınırlı bakıyor. Numaramı silmemıs ama bazı hafta sonları siliyor sonra tekrar ekliyor neden yapıyor bide gıdıcek sehr dısına... Ne dusunuyırsun uz

Bu adam, Ekim ayında bahsettiğiniz adam mı; başka birisi mi ?

Şu ekonomide kimse net olarak maddiyatına güvenemez zaten. Kafası birşeyden yana karıştığı için ayrıldığını düşünüyorum. Size değil öfkesi bence kendisine

Şu ekonomide kimse net olarak maddiyatına güvenemez zaten. Kafası birşeyden yana karıştığı için ayrıldığını düşünüyorum. Size değil öfkesi bence kendisine
Bazı hafta sonları engelleyip engeli kaldırması peki... Bugun de engellms mesela...

Gerizekalı bir adam. klasik ciddiyete gelince o sorumluluğu alamayan, konuşmak isteyen ama aklına sorumluluklar gelince daralan kaçan, dünyaya sağa sola doyamamış, aklı beş karış havada, dengesiz, pısırık ezik ama bunu dışarı yansıtmamak için tonla yalanla bir kişilik yaratıp o kişiliği oynarken bile bocalayan bir tip. Bunun üzerine daha fazla düşünmeyip kaliteli bir insan bulmanızı dilerim

Adam sizi isteseydi değil maddiyatı sorun etmek, halk tabiri ile kümesi eve çevirirdi.

Sizi de iyi biliyor, istese gel dese geleceğinizi…

Aklınca gene sizi kolayca canı istemediğinde sepet havası yapmak için ilk adımı atmayıp, sinirli sinirli bakmak numaranızı bi silip bi ekleyerek sizden ilk adımın gelip ehühü neden böyle yapıyorsun demenizi bekliyor.

Aklı olan bu numaralara gelmezzzz…

Haftasonu ne yapıyor acaba dengesiz insanla uğraşmak zor bırak kendi haline sen engelle gitsin ne bakıp duruyorsun kafan karışır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…