Cidden yoruldum.

kadın resmen takıntılı ya, evin kirasını versem çadır kursam falan ne alaka ciddi anlamda sorunlu normal degil kadın.

abla bak biz ev icin anlastik adam sabah tapuya giderken vazgecti .aklim beddua gelmedi bile adamin mali sonucta ticaret isi bu .bir ticaretin anlamli ve her iki tarafi da mutlu eden bir sey olmasi lazim .paramizla sikinti mi alalim yani olur mu oyle sey

Ayy aynı ben yapma yıpranırsın
Kiracıya hem yarı fiyatından aşagı ver ..
emlakcı parasını ver..
Bazgectıgını bıle söyleyeme ..
Bırde ustune kadına para teklıf et ..
Nesin sen melek filanmı sanıyorsun kendını
Bırak yoluna gıtsın
Kadına vazgectıgını ,saglıgından olacagını
Söyle..
Emlakcıyada normal fıyatından müşteri bulmasını iste ..
Kımseye yaranamazsın boşa kendını yıpratma

Evinizi kiraya vermeyle ilgili arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar sağolsunlar.

Ben başka bir şey söylemek istiyorum.
Hayır deme sanatını acilen öğrenmenizde fayda var.
Hayır, uygun bulmuyorum, böyle yapmak istemiyorum, seninle aynı fikirde değilim.

Bunları kullanmayı öğrenmelisiniz insanlarla kurduğunuz iletişimde.

Derdin bayağı uzunmuş. Hepsini okuyamadım kusura bakma. Öncelikle belliki bu işlerden pek anlamıyorsun sanırım.
Mutahit neden sana yan arsadan pay veriyor? Olur mu öyle şey? Kendi arsani beklemeliydin. Orda bir bit yeniği dönmüş. Evraklarınızi fln bı araştırın.
Sizin ev yeni şantiye elektriği suyundan normale geçti mi? Bu işlere su işleri fln değil de belediye tapu imar fln bu tarz birimler giriyor devreye. Ev bitse bile tapu hemen çıkmıyor. Bunları önce bir arastirin.
Siz ev sahibisiniz. Kiracının neden her ihtiyacını karşılıyorsunuz? Ev bu mal bu. İşine geliyorsa tutar işine gelmiyorsa tutmaz. Kiracı mı yok sanki?
Emlakciyla nasıl bir sozlesmeniz var? O kısmı hiç anlayamadim. Emlakçı mi buldu kiracıyı ? O mu evi gezdirdi? Sonrasında neyiyle ilgilenecekte siz kendinizi ona borçlu hissediyorsunuz? Aksine emlakçılar koşar pesinizde evi ben gezdireyim ilgileneyim diye.

Tavsiyem o kiracıya resti çekin. Çok sorun yaşarsınız. Emlakciyla da para fln ödemeyin. O bulursa alsın komisyonunu. Siz bulursanız avucunu yalar. Öyle iş mi olur? O eşyaları da gereklileri bırakın. Fazlasını alın satın ya da kendiniz değerlendirin.

Buda düz p... İlk yapmış ama yani. Tapuya gidecekken vazgeçmek nedir sonra bulabildiniz mi inşallah gonlunuze göre bir yer

Eşim bile razı geldi valla beladan kurtulalım diye ama vermedik para falan vermiyoruz yani. Kadın ısrarla evi istedi. 2defa 45'er dakika falan telefonda anlatmaya çalıştık, ev hazır değil, sorun olacak, bu koşullarda vermiyoruz kiraya diye ama sürekli ısrar etti. Ben çadır kurarım demeye kadar getirdi! En sonunda çok üzüldüm çok üzüldüm diye diye telefonu kapattı. Galiba (inşallah) küstü; bir daha ses seda çıkmadı.

Aman gözünüzü seviyim üzerler sizi.
Küssün paranızla rezil olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…