- Konu Sahibi sosyal_bela
Baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı ve size yazılanları okudum. Kendinizi, yaşadıklarınızı, şimdi içinde bulunduğunuz durumu ve olmak istediğiniz durumu ne kadar güzel, ne kadar açık bir dille anlatmışsınız. Çok zor hatta inanılmaz bu kadarı da filmlerde olur diyebileceğimiz, bir çoğumuza uzak olan şeyler yaşamanıza rağmen yazdıklarınızdan anlıyorum ki çok güçlü birisiniz. Zaman zaman isyanlarınız, raydan çıkmalarınız, bunalımlarınız olsa da her şeyin farkındasınız. Hatalarınızı da bunları düzeltmenin sizin elinizde olduğunun da bilincindesiniz. Ben de tüm arkadaşlarıma katılıyorum. Bir uzmandan mutlaka destek almalısınız. Sizde bu zorlu süreci aşıp her şeyi unutacak güç var bir uzman desteğiyle daha da rahat atlatabilirsiniz her şeyi. Eşinizin desteğini de unutmamak gerek tabi ki ama o zaten size elinden gelen desteği veriyor gibi görünüyor. Allah yardımcınız olsun.
Burcu cok tesekkur ederim. Bu insanlik ve umut kokan satirlarin icimdeki olumsuzluklari nasil yatistirdigini bilemezsin.. Kendimi yansittigim sekli dogru gorup guclu olduguma inanip ve soylemene o kadar ihtiyacim varmiski.. Bir uzmandan destek alacagim ve guvenimi sarsmaz umarim.. Bir sozle hevesimi kirmamasini umuyorum. Icimdeki olumsuzluklar hic bir zaman radikallesmedi dolayisiyla basarmam gereken cok seyi basarabilecegimi umuyorum. Guzelliklerle kalmani temenni ediyorum.. Cansin..