Biliyor musun, yazdıkların bana hiç de yabancı gelmiyor...Hani demişsin ya, asabileşmeden herkesten hırsımı çıkartma telaşına düşmeden yaşamak iştiyorum, eşim kaşlarını çattığında dramatik hale getirmek istemiyorum...
Eşini zorlu bir süreç bekliyor ama sen zaten yaptığının farkında olduğun için bir süre sonra özür diliyorsun değil mi? Biliyorum bu durumu...
Zırhın var senin ACIDAN ve ÖFKEDEN örülmüş bir zırh, ve şimdi en ufak bir dalga gelse üzerine o zırhı giyindiğin için çabuk sinirleniyorsun...
Ama geçicek, ben de buna inanıyorum...Anında kendini değiştiremezsin , elbette ki bunun bir süresi var..oyyy oyy..çeken bilir derler ya o misal, işte o yüzden seni anlayabilcek biriyle olman güzel...
Anlayamadığı zamanlarda da senin kendine gelip, hatanın bilincinde olabilmen çok önemli...Hiç merak etme, birilerinin senden çocukluğunda çaldığı ve seni öfkeli hale getirmesi hiççççççç sorun değil, çünkü sen o günleri aştın ve geride bıraktın
Şimdi sadece KIRINTILARINI süpürmen gerekiyor, ARADA RÜZGAR esip, o kırıntıları kapından geri içeri savursa da , ,,, sennnn onları yine kapı dışarı edeceksin ve bir zaman sonra geri dönüp baktığında O KAPI (EVİNİN KAPISI ) o kadar sağlamlaşmış ki, artık kasırga esse de , birşey olmaz...
Kendinle gurur duy! Evet! kendinle GURUR DUY! senin yerinde bir başkası olsa böyle atlatamayabilirdi...
Kendinle gurur duy çünkü, artı ve eksilerinin BİLİNCİNDESİN..
gurur duy çünkü RAYDAN ÇIKTIĞINDA (ki ben biliyorum ne demek istediğini) , O RAYI YENİDEN İNŞA ETMEYİ BİLİYORSUN...
içine gömülmenin değil, içindeki kırıntıları süpürmenin zamanı..!!!
Sadece böyle anlarda gözlerini kapayıp zor olsa da, seni çok seven bir eşinin olduğunu sana yeterince destek olduğunu ama onun da bir insan olup BAZEN limitinin dolabileceğini ve seni anlayamayabileceğini HESABA KAT..!!
Sonra çocuklarını resmet beyninde, nasıl güzel bir anne olacağını, çünkü sen yaşadıklarının zerresini onlara yaşatmamak için çırpınacaksın..Çünkü senin , annemmm seni çok seviyorum, dünyanın en iyi kalpli en güzel annesi sensin' cümlesine ihyitacın var...
Ve o günleri bekle...
sadece bir psikolojik savaş kaldı yenmen gereken öfkeye karşı, ama merak etme o sana sataşıp dursa da ASLINDA senden çok KORKUYOR çünkü senin nelerin üstesinden geldiğini O DA BİLİYOR...
öpüyorum..