- Konu Sahibi sosyal_bela
Merhaba arkadaslar, öncelikle bu yaziyi yazma konusunda o kadar cok düsündümki belki yanlis bölümdeyim belkide yerinde.. Ama bu bölümün diger konularina baktigimda ve
yorumlari okudugumda "kesinlikle birileri bana yardim eder" diye düsündüm.
Ben iflah olmaz bir vakayim sanirim! hayattan ders almasini bilmiyorum gerci
sütten agzim yanip yogurdu üfleyerek yedigim zamanlar olmustur ama
kendimi bir türlü toparlayip normal bir insan gibi yasayamiyorum.
arkadaslar yardima ihtiyacim var cidden.
Kendimi anlatmak istiyorum iyice icimi bosaltmak ve agir olan herseyi ortaya dökmek istiyorum! (kimsenin beni tanimamasinin rahatligida var) ciddi ciddi intihari düsünüyorum
bir yandan ise o kadar hevesliyimki yasamaya! daha görmem gereken insanlar, haz alacagim zevkler
duyabilecegim güzel sözler, gidebilecegim yerler var diye düsünüp bir el beni tutuyor.cinnet anlarimda! cinnet diyorum evet kendime aci veriyorum cunku kimseye saldirmamak icin!
her goruse, her dusunceye acigim sadece hakaret ve alay gecilmesini ve sert bir uslupla elestiri almayi istemiyorum. Ne dersiniz yardimci olacakmisiniz?
yorumlari okudugumda "kesinlikle birileri bana yardim eder" diye düsündüm.
Ben iflah olmaz bir vakayim sanirim! hayattan ders almasini bilmiyorum gerci
sütten agzim yanip yogurdu üfleyerek yedigim zamanlar olmustur ama
kendimi bir türlü toparlayip normal bir insan gibi yasayamiyorum.
arkadaslar yardima ihtiyacim var cidden.
Kendimi anlatmak istiyorum iyice icimi bosaltmak ve agir olan herseyi ortaya dökmek istiyorum! (kimsenin beni tanimamasinin rahatligida var) ciddi ciddi intihari düsünüyorum
bir yandan ise o kadar hevesliyimki yasamaya! daha görmem gereken insanlar, haz alacagim zevkler
duyabilecegim güzel sözler, gidebilecegim yerler var diye düsünüp bir el beni tutuyor.cinnet anlarimda! cinnet diyorum evet kendime aci veriyorum cunku kimseye saldirmamak icin!
her goruse, her dusunceye acigim sadece hakaret ve alay gecilmesini ve sert bir uslupla elestiri almayi istemiyorum. Ne dersiniz yardimci olacakmisiniz?