- Konu Sahibi nefeskesen
-
Arkadaşlar kızın ismini yazar mısınız, bu büyük bir tehlike keşke hiç yaptırmasaydım demeye başladım, ya zamanla bizde de zehirlenme yaparsa offf(( Allah rahmet eylesin
müthiş moralim bozuldu...
bi kaç gün önce kuzenime söylemiştim silikon taktırmayı düşündüğümü. destek vermişti.
az önce telefonda konuştuk. iş yerinden bi arkadaşı da bugün meme büyütme ameliyatı olmuş, ankara çankayada adı pek duyulmamış bi özel hastanede. doktorda dışardan gelmiş, ziyaretine giden kızlar pek hastane gibi biyer değildi demişler...
kızla ameliyattan sonra konuşmuş arkadaşları telefonda, gayet iyimiş, mutluymuş..
1,5 saat sonra ölüm haberi gelmiş
doku zehirlenmesi diye duymuşlar, ne kadar doğru bilmiyorum.. sonuç olarak kız meme büyütme ameliyatının etkisi ile vefat etmiş..
tabiki adı sanı duyulmamış bi özel hastane, dışardan gelen bi doktor vs. kızın hatası var ama ürktüm. sanki bana bi mesaj gibi.. tamda kuzenime konuyu açtıktan 2 gün sonra...
offfffffffffffffffff, cesaretim kırılıyor
bu gerçekten doğru bir habermi...eğer öyle ise Allah rahmet eylesin...fakat bu durumda açıklığa kavuşması gereken bir çok konu var..doku zehirlenmesi denilmiş ilk bi kaç saat için belli oldu diyelim hiç mi müdahale yapılmadı illa plastik cerrahi bölümü olmasına gerek yok..herhangi bir uzman doktor tarafından müdahale edilebilir...ben protez kaynaklı olduğunu düşünmüyorum...verilen narkoz var serumlar antibiyotikler var...bi yerde mutlaka hata yapılmıştır...hep deniliyor ameliyat öncesi alkol ilaç kullanımına dikkat ...bence mantıken protez ne zaman vücuda temas ettide öldürecek seviyeye geldi...yazık kızcağıza kimbilir ne düşüncelerle ameliyata girmişti...doktor hatasımı ne olduğu belli değil..bu hepimizin başına gelecek diye bir kaidede yok..bırak dokuyu narkozdan ayılmak bile kişiden kişiye değişiyor..kesinlikle bünye ile alakalı ...allah hepimzin yardımcısı olsun
Kesinlikle. Bende bariz bi doktor hatasi oldugunu dusunuyorum.
Mudahale sansi olmamis kiz bi anda olmus. Gozetim altina almamis doktoru belliki. Haber dogru ama olum nedenini bende ogrenicem umarim, yazicm buraya.. Yinede etkiledi beni. Tam kuzenime soyluyorum, 2 gun sonra bu haber geliyo, mesaj gibi(
Canım merhaba. Zayıf olan arkadaslarımız var protezleri daha çok hissediyor malesef rahatsız edebiliyor bu durum. Ameliyat sonrasında da alabilirsin öncesinde de ama cok zayıfsan biraz almanı öneririm.
tamam yaz allah hepimizi korusun
Kesinlikle. Bende bariz bi doktor hatasi oldugunu dusunuyorum.
Mudahale sansi olmamis kiz bi anda olmus. Gozetim altina almamis doktoru belliki. Haber dogru ama olum nedenini bende ogrenicem umarim, yazicm buraya.. Yinede etkiledi beni. Tam kuzenime soyluyorum, 2 gun sonra bu haber geliyo, mesaj gibi(
Otopsi sonucu 2 ay sonra belli olacakmis, adli tipta sonucta olay ve supheli olum tabiki.. Ayrica 'disardan gelen' diyerek nitelendirdigim doktor, duzgun ameliyathanesi bile olmayan bir 'tip merkezi'nde yapmis operasyonu. Tabiki suclayici konusurum ki belki bu yaziyi okuyupta, ucuz olsun diye hastane secmeyen birilerine engel olabilirim...dolayisiyla Bunu yazmak icin 2 ay bekleyemezdim.
Bu olay benim olmayi dusundugum operasyonu etkiledi, belki baskakarini da etkiler bilemem. Amac kimsenin motivasyonunu dusurmek degil, yasadigim bi olayi paylastim. Senin basligina denk gelmesi yanlis olmus. Sadece bunun icin kusura bakma.. Simdiden gecmis olsun...
kilo almak da kolay birşey değil benim için ameliyattan sonra alırım belki de öncesinde çok vaktim yok gibiteşekkürler canım
Çok üzüldümm ve korktum bi hafta sonra benimde ameliyatım var :s hastaneden çıkmadan olmuş bide.. Hiçmi müdahale edememişler böyle ani ölümşerdemi oluyor :// allah korusun hepimizi
CNM BNM ben hiç duymadim gormedim(( malesef 1ay öncede ben oldum otopside belli olur sebebi insallah en yakin zamanda belli olur güzel bir kizmisda nur içinde yatsin (( ameliyata girerken ölüm riski oldugunu bilsem ben girmezdim cunkuuu korkardim o riski goz onune alamazdim öyle birsey olsa idi eger söylerlerdiiiiii die dusunuorum sahsen tam bir ton kagit filan imzalioruz dogru ama nebiliyim ((
Arkadaşlar kızın ismini yazar mısınız, bu büyük bir tehlike keşke hiç yaptırmasaydım demeye başladım, ya zamanla bizde de zehirlenme yaparsa offf(( Allah rahmet eylesin
Amin canım... hıc oyle kotu seyler getırme aklına.. hayırlısı ıle hemencecık gecıverecek bu sen bıle anlamıyacaksın bak gorursun.. en yakın arkadasımdan bılıyorum .. ''6 ay once nasıl olup bıttıgını bıle anlamadım'' der hep, sımdı gogsunu gere gere dolasıyor valla.. ona mentor marka 345 cc high profil takıldı
kısıden kısıye degısıyor onun vucuna gore baya yumusama var,.. darısı bızlere beklıyoruz guzel haberleri
ne zaman olucaksın kalimeracım ? cok zayıfsan aslında bıraz alsan iyi olur ama ameliyata daha vakıt varsa.
ameliyat oncelerı kılo alıp-vermeye bıraz risklı bakılabılıyor doktorlar.. hersey gonlunce olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?