cicislerimi beklıyorum :) yalnız sizlere birkac sorum var?

:) umarım ankaraya gelirsin diyeyim o zaman, gelirsen yardımcı olurum :))

ekleyim ben seni, süreçlerimizi konuşuruz. bu süreçte benim en çok motiveye ihtiyacım var..

bi erkek arkadaşım/eşim yok, konuyu henüz aileme de açmadım ama eminim ne gerek var diyecekler.. tabiki annem bana bakar, o konuda bi endişem yok ama babamdan utanırım ben. of :))

canım cok tesekkur ederim yenı cıcılerın ugur ve sans getırsın sana ama ben daha sormadan sorumu cevaplamıssın evet bekarım ilk baslarda bir acabam vardi bir bebek sahıbı olduktan sonra bu operasyonu gecırmeye dair.. ertelememde onıunda etkısı cok oldu, eger ilk karar verdıgımde olsaydım suan buyuk 1,5 seneyi geride bırakacaktım lakin kısmet bu ısler,

evet cogu sey doktoruma baglı oyuzden bazı seylerde kesınlık yapmıyorum.. cok sevındım memnun olmana doktorun kımdı canım bu sureclerde alası ilgisi nasıldı sana karsı amelıyat oncesı sonrası sabırla dınledımı seni frezyamcım

canım ınternetim neten bukadar yavas anlamıyorum sayfayı yenılıcem bekle allah allah bekle ztn fix laftır 'ne gerek var'

kabul ettim canım bende mayıs veya mayıs sonun a kadar olurum dıye dusunuyorum kimbılır belkıde anklarada olurum bu ayım biraz doktor gorusmelerımle gecıcek ben bıraz doktoru begendım icime sindi hadı operasyon baslasın diyenlerdenim, 1,5 senedir arastırıyorum ..

bende bekarım bu surec ıkımız ıcınde cok guzel gecıcek bak goruceksın ekledım canım

Ameliyattan önce ve sonra ciddi kilo alıp vermeler önerilmiyor.Fakat 3-5 kilo gibi fark önemsizdir,etkilemez..
Benim doktorum ile iletişimim iyiydi.Baştada iyiydi,halen daha iyi.Halen kendisini görmeye giderim.tabi meme büyütmeden sonra bazı ufak tefek operasyonlarda oldum..Kendisi paracı bir doktor değil bana göre.Gerek görmediği işlemleri sırf para kazanmak için asla onaylamıyor.Mesela ben burun ameliyatı oldum iki kez başka doktora,memnun değilim.Riskli bir operasyon olduğu için ve gerek görmediği için gel yapalım madem demiyor.Maueyeneye gittiğimde başka bir şey için burun dediğimde ayağa kalkıp sırtımı sıvazlayıp -Hadi arzum cuğum,herşey çok güzel gerek yok takma kafana diyip kapıya kadar uğurluyor
Ameliyattan sonra beni rahatsız eden birkaç durum oldu.Önecelikle hasta psikolojisini değerlendiriyor,gerçekten gerek görülen bir müdahale varmı,hasta psikoloji nedeni ile arayıştamı yoksa yapmak gerekmi diye bakıyor.Gerek görüldüğü taktirde,gerekli zamanda olayı çözecek müdahaleleri yapıyor.Meme ucu asimetrim vardı benim.Hasan beye bu durumdan memnun olmadıgımı söylemiştim ve ameliyat olmak istediğimi söylemiştim.Hiçbir zaman olumlu bakmadı bu işleme mesela.Herkesde olan bir durum dedi,abartıyorsun dedi.Başka birkaç doktor gittim,ne diyecekler diye..Hepsi farklı baktı olaya,onlarda gerek yok dedi ama önemli olan benim kafamın rahat etmesi değilmiydi! Yine Hasan bey anladı beni,gel yapalım ameliyatını dedi..Ameliyat sonrasıda bu kadar mutlu olacagını bilseydim daha erken yapardımda dedi tabi :))
Biz birbirimizi çok iyi anladık.O beni bende onu çok iyi tanıdım.Her doktorun bizim gibi ruhsal ve bedenen yorgun olduğu dönemlerde vardır.Sabah erkenden ameliyatlarına başlıyor,öğleden sonra muayenehanesinde.Sürekli kadın dırdırı,isteği nazı çekmek kolaymı Onlarıda bazen anlayışla karşılamak lazım.Ayrıca bir doktorun sürekli memnun olan hastası yoktur,olamazda.Birazda kendimizde aramak gerekmezmi hataları,yanlış davranışlarımızdan ötürü karşılaştıgımız nahoş durumları !! Hep doktor kaba,saygısız,anlayışsız demek doğrumu.Peki kendimiz nasıl davranıyoruz,nasıl tepki veriyoruz,doktoru dinliyormuyuz yoksa benim doğrularım benim dediklerimmi yapıyoruz doktor karşısında!
Elektirk önemli tabi.En önemlisi seni anladığını,ne istediğini doktorun anlamış olması..Maddi olarakta çok yardımını gördüm sağ olsun.Olacagım operasyonlarda fiyat verir,şu kadar olmazmı dediğim zaman hiç kırmaz,orta yoluda buluruz..Bu yüzdende istedğim tüm işlemleri yaptırabiliyorum ve hepsinden çok çok memnunum..
Umarım sende bu kadar iyi anlaşabilecegin,nazını çekecek,seni anlayacak bir doktor ile karşılaşırsın canım.. En az benim kadar mutlu olman dileği ile

çok sağol tatlım ...bende bi kaç senedir erteliyordum ama şimdi diyorumki neden bekledim kendimi neden böyle bir güzellikten mahrum ettim..ama karar vermemde bu topiğin önemi büyük..kk sayesinde bilinçlendim ve cesaret edinip ameliyatımı oldum inşallahda hep böyle mutlu olurum...ben antalyada yaşıyorum..bi çok doktor gezdim fakat bana samimi ve güven veren Asım Uslu oldu..araştırma hastanesinde ameliyat olmama rağmen ilgisi alakası hem dikkatli hemde içten...yarın yine kontrolüm var ...bıkmadan her türlü sorularımı cevaplıyor...sende inşallah içine sinen bir doktor bulup güzel bir süreçle atlatırsın

merhaba tecrübeli mutlu sexy ve sexy olma adayı arkadaşlarım :)
ben de doktor araştırıyorum önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum ama merak ettiğim birşey var. ben bu yıl zayıfladım biraz 47 kiloyum yoğun iş temposu vb sebeplerden. acaba biraz kilo alıp mi ameliyat olmalıyım zayıflığın ameliyata etkisi olur mu yoksa ameliyat olduktan sonra üç beş kilo alsam bi fark olur mu merak ediyorum

müthiş moralim bozuldu...

bi kaç gün önce kuzenime söylemiştim silikon taktırmayı düşündüğümü. destek vermişti.

az önce telefonda konuştuk. iş yerinden bi arkadaşı da bugün meme büyütme ameliyatı olmuş, ankara çankayada adı pek duyulmamış bi özel hastanede. doktorda dışardan gelmiş, ziyaretine giden kızlar pek hastane gibi biyer değildi demişler...

kızla ameliyattan sonra konuşmuş arkadaşları telefonda, gayet iyimiş, mutluymuş..

1,5 saat sonra ölüm haberi gelmiş

doku zehirlenmesi diye duymuşlar, ne kadar doğru bilmiyorum.. sonuç olarak kız meme büyütme ameliyatının etkisi ile vefat etmiş..
tabiki adı sanı duyulmamış bi özel hastane, dışardan gelen bi doktor vs. kızın hatası var ama ürktüm. sanki bana bi mesaj gibi.. tamda kuzenime konuyu açtıktan 2 gün sonra...

offfffffffffffffffff, cesaretim kırılıyor

Burdaki yorumlarla ona olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi benımle 1 1 bucuk saat görüşme yaptı olabilecek komplikasyonlardan da bahsetti herşeyi anlattı. Benim istediğim boyutlardaki daha önce yaptığı kadınların göğüslerini gösterdi uzun uzun. 1 ay içinde 4 5 kere kontrole çağırdı ki görüyorum ben burdaki ameliyat olan arkadaslarımızın doktorları kontrole 1 kere filan cagırıyor. Kendisi güler yüzlü bi kere zaten insanı çok rahatlatıyor güven veriyor konusmasıyla vs.Tabikide sabırla dinliyor senin istediğini. Hala sabırla dinler asimetrim hakkında kaç kere soru sordum nedenlerini aynı seyleri 2 3 kere anlattı sabırla :) Ben güvenmiştim doktoruma iyiki de güvenmişim. Keşke kalcak yerin olsa da doktoruma yaptırsan.

Canım merhaba. Zayıf olan arkadaslarımız var protezleri daha çok hissediyor malesef rahatsız edebiliyor bu durum. Ameliyat sonrasında da alabilirsin öncesinde de ama cok zayıfsan biraz almanı öneririm.

Aman yarabbimm gerçek mi bu :/// çankayada neresyimişkii Tabi ameliyat sonuçta ölüm riskide var ama hiç duymamıştım böyle bişey

Hastane ismi vermek dogrumu bilmiyorum ama birlikte dor... Hastanesindeymis.

Doktor disardan gelmis, plastik cerrahi bolumu yok. Hastanede ameliyathaneyi kullanmis sadece.. Kizda niye komplikasyon gelismis, niye mudahale edememisler bilmiyorum. Maalesef gercek canim

Çok üzüldümm ve korktum bi hafta sonra benimde ameliyatım var :s hastaneden çıkmadan olmuş bide.. Hiçmi müdahale edememişler böyle ani ölümşerdemi oluyor :// allah korusun hepimizi

İnternetten arastriyorum hic silikon taktirirken olen birinin haberine rastlamadim. Bu kizcagizin cesedi otopsideymis, nedeni ogrenilir umarim yakin zamanda(

Facebookta arkadaslari fotograflarini paylasmis, oylede guzel bi kizki..

Off arkadaslar, bu da bi ihtimal mi ya? Bunu da mi goze aliyoruz ameliyata girerken ((

bende korktum şimdi
bende olmayı düşünüyorum
estetik doktoru degilmiymiş

bende korktum şimdi
bende olmayı düşünüyorum
estetik doktoru degilmiymiş

Estetik dr. Mu degil mi bilmiyorum. İs yerinden bi kiz arkadasi baska hastaneleri tavsiye etmis ama pahali diye istememis. Ucuza yapan bi adam demekki. Hastane ameliyata izin verdigine gore estetik cerrahidir diye tahmin ediyorum. Ogrenirsem yazacagim

Çok kötü dimi ya (

aynen öyleee dün okuyunca vallahiiii sankiii bana bir mesaj bu sandim ((( daha yenide kahvatida aklima geldi yine bir irkildim ALLAH RAHMET EYLESİN arkasa gani gani nur içinde yatsin ((( RABBİM BİZLERİDE ESİRGESİN ALLAHİM ESİRGESİN (((

CNM BNM ben hiç duymadim gormedim (( malesef 1ay öncede ben oldum otopside belli olur sebebi insallah en yakin zamanda belli olur güzel bir kizmisda nur içinde yatsin (( ameliyata girerken ölüm riski oldugunu bilsem ben girmezdim cunkuuu korkardim o riski goz onune alamazdim öyle birsey olsa idi eger söylerlerdiiiiii die dusunuorum sahsen tam bir ton kagit filan imzalioruz dogru ama nebiliyim ((

Arkadaşlar kızın ismini yazar mısınız, bu büyük bir tehlike keşke hiç yaptırmasaydım demeye başladım, ya zamanla bizde de zehirlenme yaparsa offf (( Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…