- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi nefeskesen
-
ben istanbuldayım canım ama ankaraya gidip geliyorum hatta en son 1,5-2 hafta olmustur gideliiş basvuruları yapıyorum hala bır ıs bulamadım ankarada gorusmeye gıtmıstım kımbılır belkıde oraya yerlesırım ..
ne guzel olur bırbırımıze destek oluruz ben gelırım yanına kosa kosayeterki irtibatta kalalım sonra gosgusumuzu gere gere dolasıp kahve ıcerız ..
benim daha belli degıl ıstanbulda aklım hasan fındık ta ankarada da arastırıyorum.. işin acıgı hangı doktor ıle sınerjim tutarsa ve guven verırse orda olmayı dusunuyorum ..
öncelikle vermiş olduğun karar hayırlı olsun...bahsettiğine göre bu konuda araştırmanı yapmışsın fakat uzman doktor ile görüşüp ölçüm yaptırmamışsın...genelde bir çok doktorun kendine has kullanığı marka ve yöntemi bellidir ama sana uygun olanını seçmesi ve doğru yöntem ile yerleştirmesi sorunsuz bir iyileşme dönemi sağlayacaktır..tabi bu konuda senin göğüs dokun ve beklentin daha önemli..benim boyum 1,72 kilom 64 göğüs altı ölçüm 75 cm 350 cc mentor coheziv 1 dual plan göğüs altı kesisi ile uygulandı..eğer iri ve dolgun bir göğüs istiyorsan doktorıuna alabileceği en büyük ccyi uygulayın demen yeterli...fakat türkiyede ki buna benim doktorumda dahil genelde küçük protezler koymak ve doğal göğüs görüntüsü yaratma taraftarıdır... ben doktorumu zor ikna etmiştim iyikide 350 cc kullanmış çok memnunum..bekar olduğunu düşünüyorum..ileride doğum yapıp emzirmek durumunda kalıcaksın..fazla büyük cc kullanıldığı zaman olabilecek deformeleri doktorunla bizzat görüşmelisin..ben bir doğum yaptım 18 ay kızımı emzirdim sonrasında göğüslerimi kaybettim ikinciyi düşünebilirim o sebeple 350 üzeri hiç düşünmedim..ama burada 350 cc üzeri çok arkadaş var hepside çok harika görünüyor...hissetme konusuna gelince 42.günümdeyim elbette hissediyorum çünkü çok erken 6 ay gibi bi süreye ihtiyacım var..eşim konusuna gelincede öncesindede hiç şikayeti yoktu beni her halimle kabul etmiş vaziyette ama tabiki önceden giyemediğim desteksiz ince tül bodydollar ve geceliklerin şu an çok daha farklı ve seksi göründüğü kesinöncelerei eksiktim şimdi tam oldum ve kendime gelen güven ise tarifsiz ...hiç bir erkek diri dolgun ve dik göğüsleri görüpde beğenmeyeceğini sanmıyorum..doğal göğüslerin yer çekimine karşı koymadığı malum biraz uzun oldu senin süreçlerinden bizlerde geçtik her tavsiye senin için önemlidir..benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var ama sormak istediğin birşey olursada her zaman cevaplayabilirim..
:) umarım ankaraya gelirsin diyeyim o zaman, gelirsen yardımcı olurum :))
ekleyim ben seni, süreçlerimizi konuşuruz. bu süreçte benim en çok motiveye ihtiyacım var..
bi erkek arkadaşım/eşim yok, konuyu henüz aileme de açmadım ama eminim ne gerek var diyecekler.. tabiki annem bana bakar, o konuda bi endişem yok ama babamdan utanırım ben. of :))
Ameliyattan önce ve sonra ciddi kilo alıp vermeler önerilmiyor.Fakat 3-5 kilo gibi fark önemsizdir,etkilemez..sevgılı arzum; oncelıkle cok tesekkur ederım sana, kendımı bu surece hazırlarken cok arastırdım buradan senın yazılarından, tecrubelerınden cok bılgı edındım..
bu ameliyatı sadece kendım ıcın ıstıyorum ne bır erkek ne bir bıkını nede seksi bir bir kıyafetin icinde olmaktan daha cok kendım ıcın, bu ıstedıgımı ufaktan cıtlatsam birine olayın hep magazinsel boyutu ile ilgilenip sorular soruldu bana belkide ben fazla dogrucu olup yalnıs yaptım ufakta olsa fesatlanabilecek kısıler psikolojımı etkıledı ve erteledım de erteledım ...
simdi hazırımve okadar guzel yazmıssınkı bana konumu okuyup her kelimemin bir cevabını buldum mesajında
bu 1senede bıraz zor donemlerden gectim ve stres bana yariyormus kilo aldımbende ıstedıgım bu kac kıloyu verdıkten sonra amelıyata gırmek ıstedım bu sure zarfında doktorlarla gorusurum diye dusundum...
yuregıme su serptın canım benım cok tesekkur ederim mayıs ayına kadar olurum dıye dusunuyorum tabi sectıgım doktorun yogunluguna baglı .. hasan fındık aklımda olan bir doktor ankara ve ıstanbula yogunlastım..
doktorunla ıletısımın nasıldı arzumcum ? mesela sabırla dınledımı ameliyat oncesı ve sonrası ilgisi nasıldı alakadar oldumu ? burda bazı bayanlarlar cesıtlı doktorlarla sorunlar yasıyorlar kımısı super derken kımısı neredeyse aynı doktora bela okuyor ? hasan fındık nasıl alakadar olma konusunda canım ? cicişlerin hep ugur getirsin sana canım
canım cok tesekkur ederimyenı cıcılerın ugur ve sans getırsın sana ama ben daha sormadan sorumu cevaplamıssın evet bekarım ilk baslarda bir acabam vardi bir bebek sahıbı olduktan sonra bu operasyonu gecırmeye dair.. ertelememde onıunda etkısı cok oldu, eger ilk karar verdıgımde olsaydım suan buyuk 1,5 seneyi geride bırakacaktım lakin kısmet bu ısler,
evet cogu sey doktoruma baglı oyuzden bazı seylerde kesınlık yapmıyorum.. cok sevındım memnun olmanadoktorun kımdı canım bu sureclerde alası ilgisi nasıldı sana karsı amelıyat oncesı sonrası sabırla dınledımı seni frezyamcım
Burdaki yorumlarla ona olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi benımle 1 1 bucuk saat görüşme yaptı olabilecek komplikasyonlardan da bahsetti herşeyi anlattı. Benim istediğim boyutlardaki daha önce yaptığı kadınların göğüslerini gösterdi uzun uzun. 1 ay içinde 4 5 kere kontrole çağırdı ki görüyorum ben burdaki ameliyat olan arkadaslarımızın doktorları kontrole 1 kere filan cagırıyor. Kendisi güler yüzlü bi kere zaten insanı çok rahatlatıyor güven veriyor konusmasıyla vs.Tabikide sabırla dinliyor senin istediğini. Hala sabırla dinler asimetrim hakkında kaç kere soru sordum nedenlerini aynı seyleri 2 3 kere anlattı sabırla :) Ben güvenmiştim doktoruma iyiki de güvenmişim.cenk tokatı cok duydum ama hıc arastırma fırsatım olmadı meltoscum izmirde kalabılecegım bır yerde yok oyuzden ankara ve ıstanbula yogunlasmıstım ..
doktorunla ıletısımın nasıl oldu canım mesela sabırla dınledimi yoksa kalıplasmıs seylermı soyledı amelıyat oncesı ve sonrası ılgısı nasıldı?
merhaba tecrübeli mutlu sexy ve sexy olma adayı arkadaşlarım :)
ben de doktor araştırıyorum önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum ama merak ettiğim birşey var. ben bu yıl zayıfladım biraz 47 kiloyum yoğun iş temposu vb sebeplerden. acaba biraz kilo alıp mi ameliyat olmalıyım zayıflığın ameliyata etkisi olur mu yoksa ameliyat olduktan sonra üç beş kilo alsam bi fark olur mu merak ediyorum
müthiş moralim bozuldu...
bi kaç gün önce kuzenime söylemiştim silikon taktırmayı düşündüğümü. destek vermişti.
az önce telefonda konuştuk. iş yerinden bi arkadaşı da bugün meme büyütme ameliyatı olmuş, ankara çankayada adı pek duyulmamış bi özel hastanede. doktorda dışardan gelmiş, ziyaretine giden kızlar pek hastane gibi biyer değildi demişler...
kızla ameliyattan sonra konuşmuş arkadaşları telefonda, gayet iyimiş, mutluymuş..
1,5 saat sonra ölüm haberi gelmiş
doku zehirlenmesi diye duymuşlar, ne kadar doğru bilmiyorum.. sonuç olarak kız meme büyütme ameliyatının etkisi ile vefat etmiş..
tabiki adı sanı duyulmamış bi özel hastane, dışardan gelen bi doktor vs. kızın hatası var ama ürktüm. sanki bana bi mesaj gibi.. tamda kuzenime konuyu açtıktan 2 gün sonra...
offfffffffffffffffff, cesaretim kırılıyor
Aman yarabbimm gerçek mi bu :/// çankayada neresyimişkii Tabi ameliyat sonuçta ölüm riskide var ama hiç duymamıştım böyle bişey
Hastane ismi vermek dogrumu bilmiyorum ama birlikte dor... Hastanesindeymis.
Doktor disardan gelmis, plastik cerrahi bolumu yok. Hastanede ameliyathaneyi kullanmis sadece.. Kizda niye komplikasyon gelismis, niye mudahale edememisler bilmiyorum. Maalesef gercek canim
aman allahim bende coook korkdum yaaaa amaaaaa hiç duymamisdimmmm(((
İnternetten arastriyorum hic silikon taktirirken olen birinin haberine rastlamadim. Bu kizcagizin cesedi otopsideymis, nedeni ogrenilir umarim yakin zamanda(
Facebookta arkadaslari fotograflarini paylasmis, oylede guzel bi kizki..
Off arkadaslar, bu da bi ihtimal mi ya? Bunu da mi goze aliyoruz ameliyata girerken((
bende korktum şimdi
bende olmayı düşünüyorum
estetik doktoru degilmiymiş
Çok kötü dimi ya(
İnternetten arastriyorum hic silikon taktirirken olen birinin haberine rastlamadim. Bu kizcagizin cesedi otopsideymis, nedeni ogrenilir umarim yakin zamanda(
Facebookta arkadaslari fotograflarini paylasmis, oylede guzel bi kizki..
Off arkadaslar, bu da bi ihtimal mi ya? Bunu da mi goze aliyoruz ameliyata girerken((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?