cicislerimi beklıyorum :) yalnız sizlere birkac sorum var?

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba arkadaslar insallah yeni cicileriniz yeni güzel seyler getirir sizlere

arkadaslar ben kararımı verdim evet olucam.. oncelrı sınsı gıbı bakıp arastırıp duruyordum hatta bır ara kendımı sapık gıbı falan gormeye basladım cunku sureklı before&after resımlere, videolara bakıp durdum (hangi 'cc' nasıl durmus hangi marka ne sekılde durmus hangisi dogala yakın...vb )

ve artık kararımı verdım doktor arastırmasındayım.. tıp fakultesı son sınıf bır arkadsım var .. uzmanlıgını plastık cerrahı dusunuyor .. gecen ona bahsettim 400cc den asagısını dusunmuyorum dedim oda benım omuz, gogus kafesımı olctu, yıne de doktora sor arkadsım dedı ama yaptıgım ztn kaba taslakla 425 - 450 bile bombastık durmaz dedi. ..

ama malesef turkıyede doktorlarımız bıraz sıkıntılı bakıyor buyukluk konusunda amerikada veya bazı yurtdısı ulkelerde bu boyle degıl ve ınanırmısız 1 sene sonrası vıdeolarına bakıyorum sasırıp kaldım.. ve kararımı verdım..

- mentor chosive 1 yada natrelle dusunuyorum .. ( mentor natrelleye gore sert dıyorlar)

- kas altı dusunuyorum,

sımdı sadece doktora karar verip ve parayı ayarlamam gerekiyor ..

sizlerden ıstedıgım bana bırkac cevap arkadslar

-nekadar sure gectı?

-yumusaklıgı ne sekılde? kaç cc ve nereye konuldu ?

-silikonu hissedıyormusunuz sıktıgınızda? oyle bırsey olacagını sanmıyorum ama yıne tedırgın oldum (eksı sozlukte korkunc seyler yazmıs erkekler)

-zaman gecip, meme kendini toparladıktan sonrakas altı silikon nasıl bır hal alıyor?

-kas zarına ıyı bakmayan var ıyı bakan var bu konuda kafam karısık bılgısı olan yazabılırse sevınırım :)

/////- En önemli soru 'Siz Ne Hissediyorsunuz?' hem fizyolojık hem psikolojik

sımdıden cok tesekkurler arkadslar bana sans dıleyın sızlerı cok ama cok opuyorum sımdiden tesekkuler

sevgiyle

Son düzenleme:
Canım kararın hayırlı olsun öncelikle :)
Şunu söyleyim kasaltı veya kasüstü bunlara sen değil doktorun dokuna yapına göre karar veriyor. Eğer göğüs dokun hiç yoksa 400-450 biraz zor olur komplikasyon riskin artar. (kapsül olusumu vb). Doktorunla görüştüğünde vücudumun alabilceği sıkıntı yaratmıycaken büyük cc yi koymanı istiyorum deyip gerisini doktoruna bırakman ki çok iyi arastır uzmanını bul demene gerek kalmadan zaten en iyisini yapıcaktır.
Bende high profile 350 cc mentor cohesive 1 var göğüs dokum olmadıgı için kasaltı oldum. 28.günümdeyim yumusamaya basladılar bile. Yumusaklık konusunda korkun olmasın.Türkiyede çogu doktor mentor kullanıyor mentorun sert oldugu filan yok cohesive1 en yumusagı zaten.
Duygularım konusunda da;
Kendimi artık TAM kadın hissediyorum.. ( yeterli mi :) )

Son düzenleme:

Meltosh cum, söylenecek söz bırakmamışsın

canimsin bebegimmmm sabah sabah nasil bir guven verdin

aynen sekerim bende kendimi artik TAM kadin hissediorum ....!!

evet yaa, özellikle ekşideki tipler fena şeyler yazmış silikonun hissedildiği, soğuk olduğu, hemen anlaşıldığıyla ilgili olarak. insan ürperiyor cidden bunları okuyunca.

hoş ben a cup dolgulu sütyeni bile dolduramayan bi kadın olarak her halükarda şu andakinden daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Merhaba canım :) oncelikle guzel temennilerin icin teşekkür ederim insallah hersey hakkımda hayırlı olur seninde cicilerin Ugur getirsin sana :)

Ben B cup kullanıyorum lakin kilo verince ki vermeyede devam ediyorum ust lobum boşaldı ve neredeyse 2 senedir kendimi ameliyata hazırlıyorum ve artık hazırım belirli ölçümlerle bu sekilde söyledim ( çevremde doktor ve tip öğrencisi cok var) elbette doktorun dediği önemli ama ztn ben suan 350 cc ligim sutyenimle sen kime olmuştun ve nerede olmuştun tatlım

Evet ya benimde sinirlerimi bozdu cok çirkince bazıları kadinlari küçümser nitelikte eminim silinkonlu göğüs bile gormrmislerdir hayatım :))) izledikleri bazı videolardan güya yorum yapıyorlar senin gunun bellimi Tatlim? insallah hersey gönlünce olur canım benim cok saol yorun icin :*

Natrelle marka kullanan arkadasımız varmi aramızda mentor chosive 1 arasında cok gidip geliyorum yumusaklik bakımından, amerikada bazı bayanların videolarını izliyorum ama silikon degil cogu salin :/

Son düzenleme:

aynen bende bir çoğunun 17-18 yaşlarındaki ergen olduğunu, izledikleri erotik filmlerdekiler üzerinden yorum yaptığını düşünüyorum :))

ben haftaya pazartesi-salı gibi Hacettepe hastanesinde muayene olmayı düşünüyorum önce. eğer her şey olumlu giderse mart ayı sonu-nisan ayı başı gibi olmayı düşünüyorum. meslek gereği şehir dışında olacağım bir ay o yüzden erteliyorum.

sen ne zaman olacaksın canım? nerde olacaksın? ben ankadayım, umarım sende ankaradasındır :)) buradaki bir çok kişi bu süreçte birbirine desek olmuş, bizde olabiliriz..

Canım ben izmirde Cenk Tokat'a ameliyat oldum kendisi İzmirin en iyi iki doktorundan biridir.Aklında bulunsun.

mentor iyidir, protezin soğukluğu bende başlarda oluyodu uçlarda ve alta doğru kan gitmiyo heralde diyodum, zamanla hücreler iyileşince geçiyor şu an sıcacık

Merhaba,size bende cevap vermek isterim bilgilerimle tecrübelerimle
Ameliyat olalı 3 sene oldu Ameliyat öncesi 75 B cup sütyen kullanıyordum.İki çocuk emzirdim,emzirmelerimden dolayı meme üst kısımım boşalmıştı,altta dokum vardı.Göğüs yapımı toparlayacak,diri dolgun ve sexy bir görüntü verecek sonuç istiyordum.Dediğiniz gibi ülkemizde maalesef ufak boyut silikonlardan yana doktorlarımız.Bu yüzden ameliyat öncesi birçok doktor ile görüştüm ve benim istediğim sonuca okey diyecek doktoru aradım hep..Nihayetindede buldum :) Istanbulda Hasan Fındık a ameliyat oldum ben.Hasan bey hastanın isteklerini göz önünde bulunduran,kendi kafasına göre sonuç yapmayan ama asla komplikasyona sebep verecek yada sorun yaratacak sonuçlarıda yapmayan bir doktor..
Meme dokum olduğu için birçok doktor ve Hasan bey bana kas üst ve benzer yöntem yöntemleri uygun gördüler.Hasan bey kas zarı altı yöntemini tercih etti.Benimde kafamda hep 400cc gibi bir büyüklük vardı.Doktorum vücuduna bu büyüklük olabilir fakat ameliyatta denerim.Uygun olur güzel durursa tercih ederim demişti.Nitekimde uygun olmuş 400cc lik Mentor marka yuvarlak silikon kas zarı altı yöntemi le gögüslerime koyuldu.Bu cc ile gögüslerim iki beden büyüdü,şimdi 75 D cup sütyen kullanıyorum
Protezim Mentor 1 seviye.Yumuşaklıgı,kıvamı,duruşu normal meme gibi diyebilirim.Ama cıvık bir meme gibi değil tabi,genç kız memesi gibi Sert değil,hoplayınca zıplayınca hareket ediyor.Normal bir meme gibi herşey yani..
Silikonu hissetmiyorum.Fakat ameliyattan bir sene sonra yani ödemler gidip protez yerine tam olarak oturunca sağ gögüs üst kısımında protezin dalgalanmasını hissettim az miktarda.Çünkü o kısımda meme dokum fazla yoktu..Kas zarı altı yöntemi bana göre kas üstü yönteminden farksız.Gögüs üst kısıma göre kas altı yöntemi olsaydı bu sorunu yaşamazdım bence.Kas protezin üzerini örterdi ve protez derinin altından belli olmazdı.Fakat alt kısımda dokum vardı bu sefer alt kısımda sorun yaşardım..
Yani her vücudun,gögüs durumunun uygun oldugu yöntemler var sonuçta.Fakat bazen kusursuz sonuçlar elde edilemiyor.Bir yerlerde bazı sorunlar zamanla ortaya çıkabiliyor.
O sorunuda yok ettik :) O bölgeye karın bölgemden alınan yağ ile doldurduk.Yani oraya protezin üzerini örtecek bir doku oluşturdu doktorum ve sorun ortadan kalktı
Eşim ilk balta bu ameliyatı olmamı istemiyordu.Yapay olur,protezi hissedersem ben onlara dokunamam diyordu.. Ameliyat sonrası süreç çok önemli,sabırlı olup zaman vermek gerekiyor.İlk başlarda tabiki yapay bir görüntü olabiliyor.Hem görüntü olarak hemde kıvam olarak.Fakat zamanla herşey normale dönüyor..
Ekşi sözlükte yazıldığı gibi bir yapaylık yada erkeklerin beğenmeyecegi,yapay bulacagı,soğuk bir durum yok valla Ayrıca böyle diri ve dolgun gögüse hayır diyecek bir erkek sanmıyorum olsun :111: Benim için zaten onların ne düşündüğüde asla önemli değil,benim ne düşündüğüm,hissettiğim önemli :113: Onlar kendi vücutlarındaki yerlerine baksın

öncelikle vermiş olduğun karar hayırlı olsun...bahsettiğine göre bu konuda araştırmanı yapmışsın fakat uzman doktor ile görüşüp ölçüm yaptırmamışsın...genelde bir çok doktorun kendine has kullanığı marka ve yöntemi bellidir ama sana uygun olanını seçmesi ve doğru yöntem ile yerleştirmesi sorunsuz bir iyileşme dönemi sağlayacaktır..tabi bu konuda senin göğüs dokun ve beklentin daha önemli..benim boyum 1,72 kilom 64 göğüs altı ölçüm 75 cm 350 cc mentor coheziv 1 dual plan göğüs altı kesisi ile uygulandı..eğer iri ve dolgun bir göğüs istiyorsan doktorıuna alabileceği en büyük ccyi uygulayın demen yeterli...fakat türkiyede ki buna benim doktorumda dahil genelde küçük protezler koymak ve doğal göğüs görüntüsü yaratma taraftarıdır... ben doktorumu zor ikna etmiştim iyikide 350 cc kullanmış çok memnunum..bekar olduğunu düşünüyorum..ileride doğum yapıp emzirmek durumunda kalıcaksın..fazla büyük cc kullanıldığı zaman olabilecek deformeleri doktorunla bizzat görüşmelisin..ben bir doğum yaptım 18 ay kızımı emzirdim sonrasında göğüslerimi kaybettim ikinciyi düşünebilirim o sebeple 350 üzeri hiç düşünmedim..ama burada 350 cc üzeri çok arkadaş var hepside çok harika görünüyor...hissetme konusuna gelince 42.günümdeyim elbette hissediyorum çünkü çok erken 6 ay gibi bi süreye ihtiyacım var..eşim konusuna gelincede öncesindede hiç şikayeti yoktu beni her halimle kabul etmiş vaziyette ama tabiki önceden giyemediğim desteksiz ince tül bodydollar ve geceliklerin şu an çok daha farklı ve seksi göründüğü kesin öncelerei eksiktim şimdi tam oldum ve kendime gelen güven ise tarifsiz ...hiç bir erkek diri dolgun ve dik göğüsleri görüpde beğenmeyeceğini sanmıyorum..doğal göğüslerin yer çekimine karşı koymadığı malum biraz uzun oldu senin süreçlerinden bizlerde geçtik her tavsiye senin için önemlidir..benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var ama sormak istediğin birşey olursada her zaman cevaplayabilirim..

ben istanbuldayım canım ama ankaraya gidip geliyorum hatta en son 1,5-2 hafta olmustur gideli iş basvuruları yapıyorum hala bır ıs bulamadım ankarada gorusmeye gıtmıstım kımbılır belkıde oraya yerlesırım ..

ne guzel olur bırbırımıze destek oluruz ben gelırım yanına kosa kosa yeterki irtibatta kalalım sonra gosgusumuzu gere gere dolasıp kahve ıcerız ..

benim daha belli degıl ıstanbulda aklım hasan fındık ta ankarada da arastırıyorum.. işin acıgı hangı doktor ıle sınerjim tutarsa ve guven verırse orda olmayı dusunuyorum ..

arzum bugün hep senin yaptığın yorumlardan sonra ben yorum yapmış oluyorum ...inan beni yanlış anlama senin tecrübelerin ve yerin apayrı...yorum yapmak için ekranı açıyorum müşterilerim geliyor oturup kalkarak bi yorum yarım saatde yazıyorum sende arada yapmış oluyorsun yorumu ekledikten sonradan görüyorum...beni anladığını düşünüyorum nedense açıklama yapmak istedim sana saygım ve sevgim sonsuz şüphen olmasın sakın

Canım ben izmirde Cenk Tokat'a ameliyat oldum kendisi İzmirin en iyi iki doktorundan biridir.Aklında bulunsun.

cenk tokatı cok duydum ama hıc arastırma fırsatım olmadı meltoscum izmirde kalabılecegım bır yerde yok oyuzden ankara ve ıstanbula yogunlasmıstım ..

doktorunla ıletısımın nasıl oldu canım mesela sabırla dınledimi yoksa kalıplasmıs seylermı soyledı amelıyat oncesı ve sonrası ılgısı nasıldı?

Yoookkk olmaazzz...Bende sonra hiç kimse yorum yapamaz,tezz kellesi vurula :117::111:
Aşkolsun yavrum yaaa..Tabiki yapacaksın,herkes yapacak olurmu öyle şey :)) Vallahi güldürdün beni açıklama ile
Sevgi ve saygından şüphem yok,rahat ola tatlım..Öpüyorum yanaktan

sana değer verdiğim için öyle canım biliyosun ama dikkat ettinmi yorumlarımız birbiriyle çok uyuşuyor o bakımdan hani bende yaşadıklarımı hissettiklerimi mantıklı bir şekilde anlatmaya çalışıyorum..rahatım seni seviyorum çokda öpüyorum

sevgılı arzum; oncelıkle cok tesekkur ederım sana, kendımı bu surece hazırlarken cok arastırdım buradan senın yazılarından, tecrubelerınden cok bılgı edındım..

bu ameliyatı sadece kendım ıcın ıstıyorum ne bır erkek ne bir bıkını nede seksi bir bir kıyafetin icinde olmaktan daha cok kendım ıcın, bu ıstedıgımı ufaktan cıtlatsam birine olayın hep magazinsel boyutu ile ilgilenip sorular soruldu bana belkide ben fazla dogrucu olup yalnıs yaptım ufakta olsa fesatlanabilecek kısıler psikolojımı etkıledı ve erteledım de erteledım ...

simdi hazırım ve okadar guzel yazmıssınkı bana konumu okuyup her kelimemin bir cevabını buldum mesajında

bu 1senede bıraz zor donemlerden gectim ve stres bana yariyormus kilo aldım bende ıstedıgım bu kac kıloyu verdıkten sonra amelıyata gırmek ıstedım bu sure zarfında doktorlarla gorusurum diye dusundum...

yuregıme su serptın canım benım cok tesekkur ederim mayıs ayına kadar olurum dıye dusunuyorum tabi sectıgım doktorun yogunluguna baglı .. hasan fındık aklımda olan bir doktor ankara ve ıstanbula yogunlastım..

doktorunla ıletısımın nasıldı arzumcum ? mesela sabırla dınledımı ameliyat oncesı ve sonrası ilgisi nasıldı alakadar oldumu ? burda bazı bayanlarlar cesıtlı doktorlarla sorunlar yasıyorlar kımısı super derken kımısı neredeyse aynı doktora bela okuyor ? hasan fındık nasıl alakadar olma konusunda canım ? cicişlerin hep ugur getirsin sana canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…