• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicislerimi beklıyorum :) yalnız sizlere birkac sorum var?

Arkadaşlar kızın ismini yazar mısınız, bu büyük bir tehlike keşke hiç yaptırmasaydım demeye başladım, ya zamanla bizde de zehirlenme yaparsa offf :((( Allah rahmet eylesin

Ya o kadar panik yapmayin kizlar zehirlenme yapsaydi vucudumuz simdiye yapardi diye dusunuyorum ve olum nedeni henuz belli degil sanirim daha otopsi yapilmamis. Allah rahmet eylesin cok uzuldum gercekten:(

müthiş moralim bozuldu...

bi kaç gün önce kuzenime söylemiştim silikon taktırmayı düşündüğümü. destek vermişti.

az önce telefonda konuştuk. iş yerinden bi arkadaşı da bugün meme büyütme ameliyatı olmuş, ankara çankayada adı pek duyulmamış bi özel hastanede. doktorda dışardan gelmiş, ziyaretine giden kızlar pek hastane gibi biyer değildi demişler...

kızla ameliyattan sonra konuşmuş arkadaşları telefonda, gayet iyimiş, mutluymuş..

1,5 saat sonra ölüm haberi gelmiş :(

doku zehirlenmesi diye duymuşlar, ne kadar doğru bilmiyorum.. sonuç olarak kız meme büyütme ameliyatının etkisi ile vefat etmiş..
tabiki adı sanı duyulmamış bi özel hastane, dışardan gelen bi doktor vs. kızın hatası var ama ürktüm. sanki bana bi mesaj gibi.. tamda kuzenime konuyu açtıktan 2 gün sonra...

offfffffffffffffffff, cesaretim kırılıyor :(

bu gerçekten doğru bir habermi...eğer öyle ise Allah rahmet eylesin...fakat bu durumda açıklığa kavuşması gereken bir çok konu var..doku zehirlenmesi denilmiş ilk bi kaç saat için belli oldu diyelim hiç mi müdahale yapılmadı illa plastik cerrahi bölümü olmasına gerek yok..herhangi bir uzman doktor tarafından müdahale edilebilir...ben protez kaynaklı olduğunu düşünmüyorum...verilen narkoz var serumlar antibiyotikler var...bi yerde mutlaka hata yapılmıştır...hep deniliyor ameliyat öncesi alkol ilaç kullanımına dikkat ...bence mantıken protez ne zaman vücuda temas ettide öldürecek seviyeye geldi...yazık kızcağıza kimbilir ne düşüncelerle ameliyata girmişti...doktor hatasımı ne olduğu belli değil..bu hepimizin başına gelecek diye bir kaidede yok..bırak dokuyu narkozdan ayılmak bile kişiden kişiye değişiyor..kesinlikle bünye ile alakalı ...allah hepimzin yardımcısı olsun

bu gerçekten doğru bir habermi...eğer öyle ise Allah rahmet eylesin...fakat bu durumda açıklığa kavuşması gereken bir çok konu var..doku zehirlenmesi denilmiş ilk bi kaç saat için belli oldu diyelim hiç mi müdahale yapılmadı illa plastik cerrahi bölümü olmasına gerek yok..herhangi bir uzman doktor tarafından müdahale edilebilir...ben protez kaynaklı olduğunu düşünmüyorum...verilen narkoz var serumlar antibiyotikler var...bi yerde mutlaka hata yapılmıştır...hep deniliyor ameliyat öncesi alkol ilaç kullanımına dikkat ...bence mantıken protez ne zaman vücuda temas ettide öldürecek seviyeye geldi...yazık kızcağıza kimbilir ne düşüncelerle ameliyata girmişti...doktor hatasımı ne olduğu belli değil..bu hepimizin başına gelecek diye bir kaidede yok..bırak dokuyu narkozdan ayılmak bile kişiden kişiye değişiyor..kesinlikle bünye ile alakalı ...allah hepimzin yardımcısı olsun

Kesinlikle. Bende bariz bi doktor hatasi oldugunu dusunuyorum.

Mudahale sansi olmamis kiz bi anda olmus. Gozetim altina almamis doktoru belliki. Haber dogru ama olum nedenini bende ogrenicem umarim, yazicm buraya.. Yinede etkiledi beni. Tam kuzenime soyluyorum, 2 gun sonra bu haber geliyo, mesaj gibi :((

Mudahale sansi olmamis kiz bi anda olmus. Gozetim altina almamis doktoru belliki. Haber dogru ama olum nedenini bende ogrenicem umarim, yazicm buraya.. Yinede etkiledi beni. Tam kuzenime soyluyorum, 2 gun sonra bu haber geliyo, mesaj gibi :((

tamam yaz allah hepimizi korusun

Canım merhaba. Zayıf olan arkadaslarımız var protezleri daha çok hissediyor malesef rahatsız edebiliyor bu durum. Ameliyat sonrasında da alabilirsin öncesinde de ama cok zayıfsan biraz almanı öneririm.:34:

kilo almak da kolay birşey değil benim için ameliyattan sonra alırım belki de öncesinde çok vaktim yok gibi:( teşekkürler canım

bn de olucam yakn zmanda tuylerm dken dken oldu okuynca ve ilk dfa bole bse duyuyorm :( ck uzuldm. lutfn ogrnince bilgi ver.. :(

merhaba hanımlar :54:

biraz geç girdim kusura bakmayın.. girmemle birlikte yazdıgınız talihsiz olayı okudum.. ve inanılmaz moralim bozuldu ... Allah rahmet eylesin durumu yazan arkads bılgı sahıbıdır umarım neden boyle olduguna dair, cunku birkac gun gecmıs.. en son o sekılde yazıcaktı, bazı doktorlar ve ya hastalar hastane secebılırler ve buna gore fiyat belırlenebilir doktor dısarıdan gelmıs ztn dıyerek suc atmak yalnıs:20: belki doktor hatasıda var bilemeyiz cok etkılendım ankarada hastane arastırdım gecenin bir vakti.

ama burada operasyon olan arkadslar var olmaya hazırlanan arkadslar var en onemli sey ''DESTEK ve MOTİVE '' lütfen bu tarz bilgiler yazdıgımızda ve ya duydugumuzda nedenıne dair sebeblerinide yazarsak cok iyi olur.. okuyan duyan cogu kısı etkılenıyor ' KIM BILIR NE DUYGULARLA GİRDİ' diyerek empati yapıyoruz, sizi bilmem ama ben buradaki her ameliyata giren hanım ıcın empati yapıorum ıster ıstemez heyecanlanıyorum dakıka bası sayfa yeniliyorum isimlerini bile bilmedigim nick sahiplerine dualar okuyorum fatihadan baslayıp..

lütfen biraz daha DESTEK ve MOTİVE sadece olmaya hazırlanan hanımlarada degıl olmus kısılerede bu gunlerını atlamasına dair..

kızlar natrelle ve mentor arasında gıdıp geliyorum kafam cok karısık.. operasyon gecırmıs arkadslardan bır rıcam var; ne kadar zamn gecırdiğinizi gögüs kıvamınızı, boyutunu, protez seklını ve doktorunuzu yazarmısınız.. kafam su son bır kac gunde allak bullak oldu :44::44:

buarada olanlara MASALLAH olmayanlara İNSALLAH diliyorum:nazar: sevgiyle:54:

Otopsi sonucu 2 ay sonra belli olacakmis, adli tipta sonucta olay ve supheli olum tabiki.. Ayrica 'disardan gelen' diyerek nitelendirdigim doktor, duzgun ameliyathanesi bile olmayan bir 'tip merkezi'nde yapmis operasyonu. Tabiki suclayici konusurum ki belki bu yaziyi okuyupta, ucuz olsun diye hastane secmeyen birilerine engel olabilirim...dolayisiyla Bunu yazmak icin 2 ay bekleyemezdim.

Bu olay benim olmayi dusundugum operasyonu etkiledi, belki baskakarini da etkiler bilemem. Amac kimsenin motivasyonunu dusurmek degil, yasadigim bi olayi paylastim. Senin basligina denk gelmesi yanlis olmus. Sadece bunun icin kusura bakma.. Simdiden gecmis olsun...

Otopsi sonucu 2 ay sonra belli olacakmis, adli tipta sonucta olay ve supheli olum tabiki.. Ayrica 'disardan gelen' diyerek nitelendirdigim doktor, duzgun ameliyathanesi bile olmayan bir 'tip merkezi'nde yapmis operasyonu. Tabiki suclayici konusurum ki belki bu yaziyi okuyupta, ucuz olsun diye hastane secmeyen birilerine engel olabilirim...dolayisiyla Bunu yazmak icin 2 ay bekleyemezdim.

Bu olay benim olmayi dusundugum operasyonu etkiledi, belki baskakarini da etkiler bilemem. Amac kimsenin motivasyonunu dusurmek degil, yasadigim bi olayi paylastim. Senin basligina denk gelmesi yanlis olmus. Sadece bunun icin kusura bakma.. Simdiden gecmis olsun...

tabiki yazmalıydın sonsuzz, 2 ay niye bekleyesin ki.. ankarada ben cok hastane bilmem, oyuzden arastırdım. İlk mesajından yola cıkarak,

cankayada özel bir hastane yazmıstın adı ''dor.. '' olan .. baya techizatı olan bır hastane, elbette bılgılendırmelıyız bırbırımızı, ki bu surecte dogruyu yalnısı ıyı analız edebılelım. akıl akıldan ustundur herzaman.. alınman gereken bır durumun yok canım. :29: doktorun adı bılıyormusun.. bazı doktorlar veya hastalar hastane secebılırler, kimisi kendi techizati olan merkezinde yapar hastasına daha uygun olsun diye.. yurtdısında cogu doktor boyle yapıyor özellikle amerikada...

bu durumla ılgılı 'Konu acarsan takıp edıcem...

yogun bırkac gun gecırdım telefonlar, doktor aramaları acaba kendi konuma ne yazıldı heyacanlı gırdım ister istemez bıraz olsun motıvasyonumu dusurup benıde etkıledi, benı anlıyacagını umuyorum keza senide etkılemıs.

Son düzenleme:
kilo almak da kolay birşey değil benim için ameliyattan sonra alırım belki de öncesinde çok vaktim yok gibi:( teşekkürler canım

ne zaman olucaksın kalimeracım ? cok zayıfsan aslında bıraz alsan iyi olur ama ameliyata daha vakıt varsa.

ameliyat oncelerı kılo alıp-vermeye bıraz risklı bakılabılıyor doktorlar.. hersey gonlunce olsun canım :54:

Çok üzüldümm ve korktum bi hafta sonra benimde ameliyatım var :s hastaneden çıkmadan olmuş bide.. Hiçmi müdahale edememişler böyle ani ölümşerdemi oluyor :// allah korusun hepimizi

Amin canım... hıc oyle kotu seyler getırme aklına.. hayırlısı ıle hemencecık gecıverecek bu sen bıle anlamıyacaksın bak gorursun.. en yakın arkadasımdan bılıyorum .. ''6 ay once nasıl olup bıttıgını bıle anlamadım'' der hep, sımdı gogsunu gere gere dolasıyor valla :9:.. ona mentor marka 345 cc high profil takıldı

kısıden kısıye degısıyor onun vucuna gore baya yumusama var,.. darısı bızlere beklıyoruz guzel haberleri:54:

CNM BNM ben hiç duymadim gormedim :((( malesef 1ay öncede ben oldum otopside belli olur sebebi insallah en yakin zamanda belli olur güzel bir kizmisda nur içinde yatsin :((( ameliyata girerken ölüm riski oldugunu bilsem ben girmezdim cunkuuu korkardim o riski goz onune alamazdim öyle birsey olsa idi eger söylerlerdiiiiii die dusunuorum sahsen tam bir ton kagit filan imzalioruz dogru ama nebiliyim :(((

ıcını rahat tutabılırsın canım ... nasılsın nasıl hıssedıyorsun canım amelıyat sonrası 1 ay gecmıs darısı benım basıma :54: operasyon bilgilerin neler bırde doktorun:1::1::1: cok soru sordum.. en onemlisi sen nasıl hıssedıyorsun ?:54: cıcıslerı gule gule kullan canım ugur getırsın sana

Arkadaşlar kızın ismini yazar mısınız, bu büyük bir tehlike keşke hiç yaptırmasaydım demeye başladım, ya zamanla bizde de zehirlenme yaparsa offf :((( Allah rahmet eylesin

fairtale oyle dusunme hayatım..:26: ben bulamadım haberlerde, cankayanın yerel gazetesınde bıle.... kızın adını bılmıyorum, bende cok etkılendım benım konumda da konusmak ıstemıyorum cunku konu dısı mesaj yasak.. rabbim yakınlarına sabır versin..

her amelıyatta komplikasyonlar olabilir ama bak saglıklısın:nazar::nazar: aklına kotu seyler getirme:kkk: ne kadar oldu olalı canım? nasıl hıssedıyorsun yenı cıcılerle:17::17::17:

Amin canım... hıc oyle kotu seyler getırme aklına.. hayırlısı ıle hemencecık gecıverecek bu sen bıle anlamıyacaksın bak gorursun.. en yakın arkadasımdan bılıyorum .. ''6 ay once nasıl olup bıttıgını bıle anlamadım'' der hep, sımdı gogsunu gere gere dolasıyor valla :9:.. ona mentor marka 345 cc high profil takıldı

kısıden kısıye degısıyor onun vucuna gore baya yumusama var,.. darısı bızlere beklıyoruz guzel haberleri:54:

Sagol tatlim bende 425 cc high profil denencek simdi 325 cc modarate plus var.. Bu sefer bide yag enjeksiyonuda yapilcak ondan korkuyorum yag alinan yerler cok aciyomus :/ bakalim en hafif agrilarla atlatirim insallah. Senin ne zaman kismetse cnm?

ay bu doğru haber mi o.O bnde çok korkuyordum ama hiç öle bir sorun olacağını düşünmeden girdim ameliyata.. allah rahmet eylesin ama gerçekten herkesin bünyesi farklı bazıları ayılırken narkoz etkisiyle kusabiliyo kas üstü olanlar kas altından daha şiddetli geçirenler olabiliyor.. herkesin bünyesi farklı yani..

ne zaman olucaksın kalimeracım ? cok zayıfsan aslında bıraz alsan iyi olur ama ameliyata daha vakıt varsa.

ameliyat oncelerı kılo alıp-vermeye bıraz risklı bakılabılıyor doktorlar.. hersey gonlunce olsun canım :54:

canım haftaya ilker manavbaşından randevu aldım görüşmeye gidicem olumlu olursa hemen olurum doktor bulma aşamasındayım kafam çok karışık nereye gitsem ne yapsam bilmiyorum :( kilom 50 civarıydı hep son 6 ayda 45 e düştüm üstüne düşersem biraz alırım da bakalım.

Back