kız bunlara paramı yeter,emnın dediği gibi,yaşlanınca mutsuz olur bunlar,hayatlarını sexi görünüme adamışlar,dudak şişik göğüs şişik:)bakin 6 sayfa olmus
böyle böyle gündemde kaliyorlar iste
diger gercek haberlerde 1 2 sayfa yorum var yok
onlarda cözmüs olayi
bildigim kadariyla manganin klibinde oynadilar(oynadiklari rol de cuk oturmustu gerci, tam kendilerini oynamislar, sarkinin sözleri kendilerine küfür gibi ama onlar siritiyordu) reklam filmleri katalog cekimleri sunuculuk vb...
biz öyle böyle diyelim kizlar parayi götürüyor...
kk üyeleri olarak biz her türlü yardımda bulunuruz onlarakız bunlara paramı yeter,emnın dediği gibi,yaşlanınca mutsuz olur bunlar,hayatlarını sexi görünüme adamışlar,dudak şişik göğüs şişik:)
Kesinlikle bu sozlerinin tamamina katiliyorum..Ilk çıktıkları zaman bu kızlara kızıyordum, artık kızamıyorum, akıllarıyla değilde bedenleriyle medyatik olmaya çalışırken onları görüntüleyip bize servis eden, bir tiyatro, sinema sanatçısının, ressamın, heykeltraşın sanat etkinliklerini bize sunmaktansa bedenleri akla, sanata tercih edip gözümüze gözümüze sokan medya ve biz daha iyisini hak ediyoruz deyipte yine de o TV'nin başından kalkmayıp sunulan herşeyi iyi kötü ayırt etmeden seyreden bizler suçluyuz.
Ne diyelim, geçmiş olsun her ikisine de...
Anladim kiZz zaten rengine bitirdi beniHe okadarini bizde biliyoruz. Canim sen espriyi anlamissin kizin iç çamaşırı gözüküyor ya 112 personel erkek gözler bayram etmiştir gibisine yazdim orasını burasını açıp heryerde cirit atan kardeşler