bu durumda bile foto çekip paylaşmayı da ihmal etmemişlerCicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, katalog çekimleri için geldikleri Denizli’de kaza yaptı. Bir firmanın katalog çekimi için sabah saatlerinde Denizli’ye gelen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, beyaz travertenler üzerinde çekimlerini tamamlayıp Çardak Havalimanı’na hareket etti.
CİCİŞLER HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
Saat 17.00 sıralarında Denizli-Ankara Karayolu’nda Cicişlerin de içinde bulunduğu otomobil havalimanı yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkıp, savrularak kaza yaptı. Otomobilde bulunan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler hafif şekilde yaralandı.
HASTANEYE KALDIRILDILAR
Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ambulansla Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR
Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esra-Ceyda Ersoy kardeşler tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazanın ardından Ceyda kardeşi Esra’nın ambulansta çektiği fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.
http://www.ensonhaber.com/cicisler-denizlide-kaza-yapti-2015-04-17.html
fotorafta pek bir şey olmuş,yaralıyken bile bakımlı gibi garip yanibu durumda bile foto çekip paylaşmayı da ihmal etmemişler
o bacagindaki ketçap falan olabilirmiki :)))fotorafta pek bir şey olmuş,yaralıyken bile bakımlı gibi garip yani
yaralıyken bile sexy ya baksana pembe iç çamaşırı gözüküyorfotorafta pek bir şey olmuş,yaralıyken bile bakımlı gibi garip yani
yok kız kan gibide bacaklar sütün maaşallah..birde çamaşır falan,yaralı sonuçta ben olsam paylaşmazdımo bacagindaki ketçap falan olabilirmiki :)))
sonradan üzerine serpirmiştirilmiş bir hali var dimi kanımca elinden bulaşmışo bacagindaki ketçap falan olabilirmiki :)))
biz onlarin paylastiklarinin hangisini paylasirizki :))yok kız kan gibide bacaklar sütün maaşallah..birde çamaşır falan,yaralı sonuçta ben olsam paylaşmazdım
Sanki birşey fısfıslamışlar gibi.o bacagindaki ketçap falan olabilirmiki :)))
ne fisfislayabilrilerkiSanki birşey fısfıslamışlar gibi.
millet artık cenazeye gidip bildirim yapıyor foto paylaşıyoryok kız kan gibide bacaklar sütün maaşallah..birde çamaşır falan,yaralı sonuçta ben olsam paylaşmazdım
çatlak bu milletttttttttmillet artık cenazeye gidip bildirim yapıyor foto paylaşıyor
serumlarla paylaşıyor buda yeni bir akım yapıp kaza fotosu akımı oluşturabilir
Aynen. Birde kıyafete baksanıza hala yepyeni.. halbu ki deforme olması gerekiyordu yada kanlı kanlı ..ne fisfislayabilrilerki
boya mi diyorsu?
hi. o renk olmadı bende :)hastayken uygunsuz gibi hadi fotomodeller diyelim değilmi?yaralıyken bile sexy ya baksana pembe iç çamaşırı gözüküyor
resim çeki,nicem diye uzerinimi degistiki :))))))))))))Bu arada dikkat ettiyseniz kaza sonrası elbise hala yepyeni ve tertemiz ..
kim hasta :)hi. o renk olmadı bende :)hastayken uygunsuz gibi hadi fotomodeller diyelim değilmi?
Olur mu olur valla akıl sıra ermez insanlara ..resim çeki,nicem diye uzerinimi degistiki :))))))))))))
kaza yaparken o renk iç çamaşırı giymesi tesadüftür ama bunu çekip paylaşması değil kendi seçimihi. o renk olmadı bende :)hastayken uygunsuz gibi hadi fotomodeller diyelim değilmi?