cicişler benimde kahve fincanımı yorumlar mısnız??? :):):)

burda siyah saçları sanırım saçlarının önde perçem var kara kaşlı kara gözlü kalın dudaklı bir kızzz saçlarıda kısa fazla uzun değil böyle biri var resimler o kadar cok kücükki baska hic bir sey göremedim sanırım bu kızın arkasından konusan 2 kisi var biri erkek diğeri kadın erkeğin biraz ince bıyıkları var saçları kısa kadında biraz yaslı gibi..Sevgilin varmı acaba seni anasına anlatıyor olabilir mi kız

Aslinda ferah bir insansin ama bir olay icin her an patlamaya hazirsin volkan gibi kaynamis icin hanene balik yerlesmis kismettim sen olmaz gozuyle bakiyosun ama kismetin ne ise gelicek ask para vs. kalbine girmeye calisan biri var aslinda yakininda aama senin aklin baskasinda eger sevgilin varsa bi yuzuk cikmis erkek bunu dusunuyo :))

resimler çok küçük göremiyorum ki :/
tienen kız sende mi bakıyodun hiç bize bakmıyosun :)

ay ben baksam baksam anca gördüğüm şekilleri yorumlarım içtinde bakmadık sankii P şekil görürsem yorumlarım cidden

ya tatlım o bahsettiğin kız bben mi oluyorum yoksa o başka kız benım hakkımdamı konuşuyoo bu arada çok teşekkrü ederim :)

canım benım çok teşekkür ederim :)
dediklerin çok doğru heran için patlamaya hazırım
valla aklımda kımse yok ama

ya tatlım o bahsettiğin kız bben mi oluyorum yoksa o başka kız benım hakkımdamı konuşuyoo bu arada çok teşekkrü ederim :)

valla seni hic görmedim bahsettiğim tarife sen uyuyosan sen diyebilirdim ama ailenden biriside olabilir ama niye o kadar yeri baska biri kaplasınki sendirsin

valla seni hic görmedim bahsettiğim tarife sen uyuyosan sen diyebilirdim ama ailenden biriside olabilir ama niye o kadar yeri baska biri kaplasınki sendirsin

ya tatalım. bende anlamadım aslında uyuyo gıbıyım saçlarım siyah ama perçemim yok bu aralar kestireyım diyodum :) kalın dudaklı değilim ama incede değil saçlarım kısa değil ama çokta uzun değil :):):):

töbestafurullah gelecekmi görmüsüm simdi belki perçemi keserken hadi sacının ucundanda alalım demesin kuaför ben öyle biri gördüm ve bunun arkadasından konusan 2 insan bahsettiğim gibi eğer beğenen biri varsa seni annesine yada yakınına anlatıyor olabilir yada sevgilin şekil gördüm sadece fal bakmam ben

Allah iyiliğini seveyim :) teşekkür ederim meleğim baktığın için.
Hadi hayırlısı bakalım

çok öptüm muahhh

Tienen bana da bakar mısın canım çok sıkkın da...

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...tisimoral-bozuklugu-falima-bakar-misiniz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…