• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicimmmm de evlendi buyrun bir kaç kare :)

çok güzel bir gelin:nazar: olmuşsunuz mutluluklar dilerim

Canım benim çok tatlı olmuşsuun,allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi.. :10:

teşekkür ederim :) takıp takmamak konusunda kararsızdım gelinliği mi diken kişi gelin kaftansız olmaz dedi bende taktım..

Kesinlikle canım gelin dediğin herkesten farklı olmalı çoktaa güzel olmuşş :nazar: benimde kısmetse 5 ay sonra düğünüm bende yavaş yavaş bakınmaya başladım bu arada kaftanı ne kadar süre önce kiralamam gerekir?

Kesinlikle canım gelin dediğin herkesten farklı olmalı çoktaa güzel olmuşş :nazar: benimde kısmetse 5 ay sonra düğünüm bende yavaş yavaş bakınmaya başladım bu arada kaftanı ne kadar süre önce kiralamam gerekir?

aynen gelin farklı olmalı şimdiki düğünlerde bakıyorum da gelinle birlikte bindallı giyiyorlar gelinler de haliyle farklı olma yarışına giriyor :) burada hayırlı olsun canım kaftanını gelinliğin dikilecegi zaman ayarlarsan iyi olur benim inanır mısın kına günüm de elime gecti istediğim model başka birisinde kira da oldugu için..Dilerim hersey gönlünce olur :)

canım ya öncelikle mutluluklar dilerim çok güzel olmuşsun...
bişi sorcam bende düğün hazırlıklarındayımda beden ölçülerimizi benzettim kaç kilosun acaba ? gelinlik seçiminde tek omuz karar veremedim sende güzel durmuş bende de öyle dururmu merak ettim özelden de yazabılırsn :)

canım ya öncelikle mutluluklar dilerim çok güzel olmuşsun...
bişi sorcam bende düğün hazırlıklarındayımda beden ölçülerimizi benzettim kaç kilosun acaba ? gelinlik seçiminde tek omuz karar veremedim sende güzel durmuş bende de öyle dururmu merak ettim özelden de yazabılırsn :)

çok teşekkür ederim canım başta sana da hayırlı, uğurlu olsun kolay gelsin,mutluluklar diliyorum..düğün zamanı 62 kiloydum tek omuzlu başda düşünmemiştim sonradan modelleri deneyince karar verdim ve bende begendim tek omuzlu dikindi gelinliğim $20131023_134239.jpg

çok teşekkür ederim canım başta sana da hayırlı, uğurlu olsun kolay gelsin,mutluluklar diliyorum..düğün zamanı 62 kiloydum tek omuzlu başda düşünmemiştim sonradan modelleri deneyince karar verdim ve bende begendim tek omuzlu dikindi gelinliğimEki Görüntüle 917855

benden de zayıfmıssın canım bende demek senın kadar zarif durmayabilir ben 168 boy 71 kilo :) tekrar mutluluklarrr:)

Back