Slinn cim guvenilir bence. malesef burada tanistigim insanlarin hepsi bizim dinimize bizden daha saygililar. Zaten yahudisi, vejeteryani, vegani derken farkli yeme aliskanliklari olan insanlara alisiklar. Insanlar birbirini anlama adina caba sarfediyorlar.
Sweetgul cum, 5 aylik evli demek bulutlar uzerinde geziyor olman gerekir di demek. Gerci bir kisim arkadaslara katiliyorum, insan yanliz yasamaya alisinca evi paylasmasi zor gelebiliyor. ben iki yil yanliz yasadim burada, sonra evlendim alismam biraz zor oldu, uc yil sonra da anne oldum, hala sorumluluga alisamadim ama esimi ve bebegimi cok seviyorum, sevince insan herseye katlaniyor.
Bence esinin sorunu biraz daha ciddi, yani kizgin olunca insan git der belki ama kizginligi gecince senden vazgecememesi lazim, kaldi ki bir ay... ki yeni evlisiniz. Esin evlilige hazir degilmis ama zaen hic te hazir olmayacakmis cunku kisilik problemleri var.
Bazi arkadaslar ayril demis ama, is olayi eyleme dokmeye gelince hic te kolay bir mesele degil ama bence de katiyen, asla ve de asla sorunlarinizi cozmeden cocuk yapmayin cunku bebek hayati bambaska bir boyuta geciriyor.
Benim sahsi gorusum imkaniniz varsa evlilik terapisi ya da psikolojik destek alin. Daha uzun yazacaktim ama gece 3 benim ki yatak odasinda homurdaniyor, kaciyorum.
Iyi sanslar.