Yalnız yeni bir şey öğrendim şu an itibari ile ...Şeytan evliliğin ilk yıllarında eşlerle çok uğraşıyormuş.zemuszemus Demek her şeyin sorumlusu O ...:smiley-cool: Şeytanı andık gülümseme koymazsak olmaz.kötükedihüso
çok üzüldüm canım ve kafamda soru işaretleri oluştu.
bana kalırsa siz biribirinizi çok iyi tanıyamamışsınız ve eşin de evlilik için hazır değilmiş.
ne olursa olsun daha 5 aylık evli olduğu karısına o hakaretleri etmesi kabullenilebilecek bi durum değil.
seni acilen 1 aylığına göndermek istemesi de bana ikinci bir kadının olma ihtimalini bile düşündürdü. senin kafanı karıştırmak deil niyetim ama eşinle açık açık konuş sonumuz ne olacak de çok üzüldüğünü söyle biraz daha şans ver baktın değişmiyor daha fazla üsteleme.
bu hayatta hiçbirşey senden kıymetli değil.bu süre zarfında da kesinlikle çocuk yapma. o zaman ayrılman çok daha zor olur.
aa ne kötü bir durum.
neden senin gitmeni israrla istiyor anlamadim.
1 ayligina gidip tekrar dönüceksin.
o bu bir aylik süre zarfinda ne yapacak.
yani neden illaki 1 ay gitmeni istiyor anlamadim.
ama ben olsam bana git babanin evine diyen biriyle 1 dak. bile kalmazdim canim
kizlar.haftaya tasinacagimi soyledim .ark bu hafta baska bi sehire gitmesi gerekiyo oyuzden hafataya kaldi ..tabi bizimki tutustu yeminler etti ozurler falan ben gidersem ne yaparmis o git babnin evine olayinida blof yapmis ..valla kizlar katiyen okulumu ihmal etmem all saglik verdigi surece okur meslegimi elime alicagim ins cunku tr egitimim yarida kaldi bu hatayi bir daha yapmam hele bi baskasi icin tum kizlara msj asla okulunu bitirmeden evlenmeyin yada bi sekilde bitirin.suan tum ilgimi alakami kestim ..tum vaktimi kendi basima geciriyorum tabi bizimki sikintidan patliyo konusacak yer ariyo en guzelide onu salonda tek basina tv seyrederken birakmam ..deli oluyo yok oyle git demesi .kendisi kaybettigine yansin aman evde hzuursuzluk olmasin diye herseyi kabul et yok bizde insaniz...bakalim bu hafata nasil olucak ..iyi olsa mutlak tasinacagim...hicde acimicam kredi kartlarini sonuna kadar kullanicam bana kadinlik yap diyorsa oda kocalik yapsin tum maddiyatimi sonun akadar karsilasin bakalim ..arkadasimla takiliirim biraz banada mini tatil olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?