Cicim aylar dei,l ikence aylar oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi sweetgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: :roflol: :roflol: kötükedihüso

Canım sen orada ailenden uzaktasın diye seni sahipsiz sanıp ezmeye çalışıyor bence.Sakın kendine laf söyletme.Bir süre ayrı kalsanız senin kıymetini anlar bence.

çok üzüldüm canım ve kafamda soru işaretleri oluştu.
bana kalırsa siz biribirinizi çok iyi tanıyamamışsınız ve eşin de evlilik için hazır değilmiş.
ne olursa olsun daha 5 aylık evli olduğu karısına o hakaretleri etmesi kabullenilebilecek bi durum değil.
seni acilen 1 aylığına göndermek istemesi de bana ikinci bir kadının olma ihtimalini bile düşündürdü. senin kafanı karıştırmak deil niyetim ama eşinle açık açık konuş sonumuz ne olacak de çok üzüldüğünü söyle biraz daha şans ver baktın değişmiyor daha fazla üsteleme.
bu hayatta hiçbirşey senden kıymetli değil.bu süre zarfında da kesinlikle çocuk yapma. o zaman ayrılman çok daha zor olur.

ne bicim bi adammis o oyle,,yani tamam evliligin ilk yili baya zorlu gecerde,bu kadarda olmazki,yok serefsiz,yok manyak demeler,bide yetmiyomus gibi sanki seni kovuyo,oyuncagimisin onun,tavrini koy biraz,,,

ALLAH kolaylik versin:Saruboceq:

adam yalniz yasamaya alismis, ozgurlugunun kisitlanmasi ve sorumluluk agir gelmis ...

noktasına, virgülüne kadar katılıyorum...

canım çok çok zor bi durumdasın Allah yardımcın olsun ama senin ilk başta kendine yardım etmen gerekiyor kıymetli olduğunu unutma ve evlilikte çifte standartı asla kabullenme resmen adam evde krallığını ilan etmiş ohh sen gitmeye karar verince çok güsel donup kalmış öle olur zaten bol keseden atar tutar sonrada olurlar kedicik işte böyle devam et asla taviz verme gerçekten inanıp güvenmediğin sürece affetme lmaz:

aa ne kötü bir durum.
neden senin gitmeni israrla istiyor anlamadim.
1 ayligina gidip tekrar dönüceksin.
o bu bir aylik süre zarfinda ne yapacak.
yani neden illaki 1 ay gitmeni istiyor anlamadim.
ama ben olsam bana git babanin evine diyen biriyle 1 dak. bile kalmazdim canim

kaydirigubbakcemile5 aynen canım bende senin gibi düsündüm konuyu ilk okudugumda..neden illaki 1 aylmaz:

bana eşim git dicek bende bidaha onun koynuna giricem lmaz: köpekler gibi pişman etmeden adam etmedende konusmam sendeki ii sabır en ufak kavgada git babanın evine diyen erkekten ne hayır gelirki :mymeka:kendinden taviz verme sahibin allah senin anan baban olsa napcakki böle bi adama kızı için susacak mecbur allaha havale et kesin ve kati konuş anladığım kadarıyla geçmişler karıştırılıyo ilk önce sorunlarınızı halledin çocuk yapıp o garibinde günahına girme bence

canım gerçekten çok üzüldüm ama madem gitmeni istiyor yapacak bişey yok bana kalırsa ufak tefek kavgalarda kesinlikle evi terk etme derim ama sana açık açık git diyor bence en iyi kararı vermişsin belki aklı başına gelir eğer senden özür dilerse istediğin şeyleri açık açık konuş ona bu son olsun böyle devam etmez de derim ki bu senin de fikrin. eğer düzelme yolundaysa ve sen de düzeleceğine inanıyorsan devam etmeye değer. çünkü ilk yıllarda kavgalar olabilir ama birbirne hakaret boyutuna gelmemeli tabi. asla değişmez diye düşünme sakın kalbini ferah tut insan hiç değişmez düşüncesine katılmıyorum düşün sevdiğin insanlar için hiç değişmedin mi ınsan seve seve değişir o da seni seviyorsa değişecek ve mutlu olacaksınız diye düşün ama bu değişme mevzusunu da yıllara bırakma sakın değişecekse bugün anında senin için değişir değişmeyecekse o onun huyudur ömür boyu devam eder. belki de sıkıntıları var olabilir mi acaba ondan dolayı sinirleri bozulmuştur böyle bi durum var mı . ayrıca senden yapmanı istediği şeyleri de sor sen de ona yardımcı olmaya çalış. kadınlık derken ne demek istiyormuş onları öğren . ayrıca imada bulunacak laflar söyleme bence bu bi insanın en kızdığı şeydir kırıcı olabilir tabi fikrini söyle ama onu kırmadan arkadaşların sana kötü davranacak demek yerine cümleyi biraz daha süsle ve sen çok iyi birisin acaba arkadaşların sana kötü davranacak olabilir mi de hem onu kırmazsın hem de fikrini söylersin . inşallah biraz içini rahatlatmışımdır. Allah yardımcın olsun inşallah ömür boyu mutlu olursunuz ve bu günler geçer

kizlar.haftaya tasinacagimi soyledim .ark bu hafta baska bi sehire gitmesi gerekiyo oyuzden hafataya kaldi ..tabi bizimki tutustu yeminler etti ozurler falan ben gidersem ne yaparmis o git babnin evine olayinida blof yapmis ..valla kizlar katiyen okulumu ihmal etmem all saglik verdigi surece okur meslegimi elime alicagim ins cunku tr egitimim yarida kaldi bu hatayi bir daha yapmam hele bi baskasi icin tum kizlara msj asla okulunu bitirmeden evlenmeyin yada bi sekilde bitirin.suan tum ilgimi alakami kestim ..tum vaktimi kendi basima geciriyorum tabi bizimki sikintidan patliyo konusacak yer ariyo en guzelide onu salonda tek basina tv seyrederken birakmam ..deli oluyo yok oyle git demesi .kendisi kaybettigine yansin aman evde hzuursuzluk olmasin diye herseyi kabul et yok bizde insaniz...bakalim bu hafata nasil olucak ..iyi olsa mutlak tasinacagim...hicde acimicam kredi kartlarini sonuna kadar kullanicam bana kadinlik yap diyorsa oda kocalik yapsin tum maddiyatimi sonun akadar karsilasin bakalim ..arkadasimla takiliirim biraz banada mini tatil olur ..

Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun

burnu sürtülmeye başladı desenee :1rolleyes:

erkek milletinin ha bire burnunu sürteceksin. başka bişiyden anlamıyorlar. azıcık yüz verdinmi hemen tepene çıkıp hayatı zindan ediyorlar

Evcilik mi oynadığınızı sanıyormuş eşiniz...
Bu nasıl iş! :mymeka: bir ay gitmenizi istemiş.. O istediğinde gidecek, gel dediğinde de gelecekmiymişiniz??
Kuzum evliliğinizin 5. ayında bunları söyleyen 5. yılında neler söyler düşünmek bile istemiyorum.

haklisin cnm agizdan cikan kelimelr cidden yenilir tutulur degil terk edilmeyi hakediyor..simdi ben gidiyorum cnm ne zaman isterse o zman donerimmmmmmmm

Hay Allah ya ! Yurt dışında yaşamasanız söylenecek çok şey ve öneri var, ama ha diyince gidilecek gibi değil ki.Kaldı ki okulunuz varmış orada , onu bırakıp nasıl annenize gideceksiniz ?
Arkadaşlarıma gideceğim demişsiniz, gidin gitmesine , ama bir gözünüz de kocanızda olsun. Allah korusun ama başka haltlar yiyor filan olmasın. Yine de takipte ve radarları açık tutmakta fayda var bence. Öyle bir şey varsa , zaten yolu gösterirsiniz...
Bu arada siz evden taşınınca da burnu sürtülmüş olur, belki aklı başına gelir. Denemekte fayda var... Yurt dışında olmanız biraz kötü olmuş bu anlamda...

sanki bana 2. bir rosa25 hikayesi gibi geldi kafamçokkarıştı
anam benim icim fesat yaww:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…