• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİCİKLER

Ilgili bolume tasindi

Reklam engelleyici kullanin yada ayri bir tarayici indirin

Ben reklamsiz ve telefondan girip geziniyorum..

Al işte şimdi de tam ortada yorumlar arasında 'Miranda Kerr çok özel görüntüleri' diye çıktı. :KK67:

Yanlış hatırlamıyorsam bu konu daha öncede acılmıstı şikayet etmiştik ve Kazen Kazen bu cıkan konulardaki resimleri silmişti gördüğünüz resimleri de bana atın sileyim demişti. Ama yine cıkıyor ne memeymiş ya kurtulamadık gitti.

Yok abla bunlar kadınlar kulübünün kendi konularının reklamı. Google reklamları ayrı cıkıyor o omo reklamı bende de var. Ama altta da sitenin kendi konuları var işte memeli bıyıklı

Tamam o zaman,ama bende hala yok bu resimlerden,demşn meme estetiğine girdim orada var mesela .
Yan tarafta omo var,alt sayfada ise dediğin konuların resimleri çıkıyor ama meme yok .

Adblock en iyisi. Site para kazanacaksa da bu reklamlardan kazanmayıversin bir zahmet.

Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dım:KK62: resim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..:KK20:
Bende ayni dertteyim. Sanki +18 bir site gibi :))))

Back