- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
- Konu Sahibi mistikkedi01
çok teşekkür ederimmmAdblock reklam engelleyici kullanabilirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimmmAdblock reklam engelleyici kullanabilirsiniz![]()
Cicikler hahahaha :)
Ben sansli kullardanim cicik reklamı hiç çıkmıyor bende.
Ya şu burun bandı var siyah, iğreenç bende de o gitmiyor bir haftadır. Midem kalkıyor her gördüğümde.
Yalnız şikayet yeri burası değil sanırım, birazdan kapatırlar konuyu.
neeeSenin gene cicik çıkıyor
Bende kukiş var vajinal bölge resmi yan taraflardan kıllar çıkmış konunun içeriğide oraları çok uzun napmalıyım?
Utanıyorum valla :)
bu mesajda anladımArtık topluluk içinde Kadınlar Kulübü'ne girerken resmen ajan gibi önce etrafıma bakıyorum. Sanki ayıp sitelere girmişim gibi.
Ay biri görse o fotoğrafları ben telefona bakarken vallahi rezillik..![]()
Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dımresim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..
![]()
Bi bana denk gelmiyor yahuMeminto, memiş, göğüs![]()
Senin gene cicik çıkıyor
Bende kukiş var vajinal bölge resmi yan taraflardan kıllar çıkmış konunun içeriğide oraları çok uzun napmalıyım?
Utanıyorum valla :)
Kızlar bi bakın foto ekledim yazan cicikler mi bu ? Silikonlu gibi hani ? Ben ziyaretçiyken çıkıyordu şimdi çıplak adam çıkıyor![]()