• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİCİKLER

Ya şu burun bandı var siyah, iğreenç bende de o gitmiyor bir haftadır. Midem kalkıyor her gördüğümde.

Yalnız şikayet yeri burası değil sanırım, birazdan kapatırlar konuyu.

ya konuyu kapatsınlar sorun değil..Ama rica etsem şu resmide kaldırsınlar..lütfennn..bakın iş yerinde bu siteye bakanlar var..bi arkadaşın dediği gibi eşinin yanında bakanlar var..ya küçük cocuğu olanlar var geldi..anneee bunlar ne diyip elini ekrandaki ciciklere koysa..anne bak seninkilerden dese ne dicekler:KK70:

Senin gene cicik çıkıyor
Bende kukiş var vajinal bölge resmi yan taraflardan kıllar çıkmış konunun içeriğide oraları çok uzun napmalıyım?
Utanıyorum valla :)
neee:KK53: bu nasıl iğrençliktir ya hangi akıllı koymuş onu buraya..bende göğüslerden bıktım ama o ne yaa ıyy...valla ne diyeceğim şaşırdım.pesss valla pesss:KK67:

Artık topluluk içinde Kadınlar Kulübü'ne girerken resmen ajan gibi önce etrafıma bakıyorum. Sanki ayıp sitelere girmişim gibi.

Ay biri görse o fotoğrafları ben telefona bakarken vallahi rezillik.. :KK14:
bu mesajda anladım
bana cıkmıyor oyle seyler yok tokalar yok maskeler fılan var bende
ay ne şanssız bir insanım ben ya !

Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dım:KK62: resim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..:KK20:

ay valla alın benden de o kadar. yemin ediyorum gördükçe sinirim bozuluyor. edep yahu!

Ben bu sebeple ban bile aldım ya. Addblock kullanıyorum artık eskiden kullanmıyordum. Banlandıktan sonra actım valla

Kızlar bi bakın foto ekledim yazan cicikler mi bu ? Silikonlu gibi hani ? Ben ziyaretçiyken çıkıyordu şimdi çıplak adam çıkıyor :eek:

Bence gereksiz bişiy olmuş.Yada en azından resimli olmasaymış..Benimde şu siyah burun şeysinden midem kalkıyor her seferinde..
Bu arada borowser nasıl yükleniyor

Bende de omo reklamı var. Bir ara göbekli bir adam çıkıyordu ıyk baya kalmıştı reklam olarak.
Ama ne cicik ne de türevlerinden hiçbirşey çıkmadı :KK53:
Bir ara slayt gibi bir araba reklamı çıkıyordu hep o reklam açılıyordu gitti sonra.

Kızlar bi bakın foto ekledim yazan cicikler mi bu ? Silikonlu gibi hani ? Ben ziyaretçiyken çıkıyordu şimdi çıplak adam çıkıyor :eek:

Bende 3 çeşit cıkıyor
Birisi o senin dediğin
Birisi 18 yasındayım bu buyukluk normal mi diye soran
Diğeri de yıkamadan giymeyin diye bir konu. 3ünde de memeler var.

Bir de bıyıklı kadın resmi var tel tel bıyık. Hepsinden içim kalkıyor.

Back