- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
- Konu Sahibi mistikkedi01
-
o bant bende de çıkıyorYa şu burun bandı var siyah, iğreenç bende de o gitmiyor bir haftadır. Midem kalkıyor her gördüğümde.
Yalnız şikayet yeri burası değil sanırım, birazdan kapatırlar konuyu.
Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dımresim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..
Al benden de o kadar. Bir de pis huyum var hiç aklımdan çıkaramam öyle görüntüleri. Alakasız her yerde aklıma gelir.Ya şu burun bandı var siyah, iğreenç bende de o gitmiyor bir haftadır. Midem kalkıyor her gördüğümde.
Yalnız şikayet yeri burası değil sanırım, birazdan kapatırlar konuyu.
Cicikler hahahaha :)
Ben sansli kullardanim cicik reklamı hiç çıkmıyor bende.
aynen..umarım bu defa bi el atarlarBu kaçıncı şikayet ama tınlanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?