• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİCİKLER

mistikkedi01

Bazen boş konuşmaktansa,hiç konuşmamak daha iyidir
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
253
603
103
Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dım:KK62: resim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..:KK20:

Yalniz o konuyu actim baktim da o ornek bir foto. Yani kişinin kendisine ait degil. Ve bende cok uzun suredir hic cikmiyor..

Hepimz ayni dertten muzdaribiz kac kez konu acildi bununla ilgli ama yinede cıkıyor malesfki esimin yannda bile gremez oldum kk ya

Bu KK sayfasının aşağıdaki reklam kısmında.. sürekli karşıma çıkan yarı erotik ponografik olarak nitelendirdiğim esmer vucuda ait CİCİKLER reklamında sı-kıl-dım:KK62: resim ekledim fikrinize ihtiyacım var kızlarrr yazmış...pis..kesin erkektir onuda ekleyen yoksa mantık işi değil..midemi bulandırıyor kusura bakmayın.. her konu aşağıya kaydırdığımda karşıma çıkıyor..Bizdekide mide..Hem hangi akla hizmet göğüslerinin resmini atmışlar buraya ya..Kısaca bu resmin kaldırılmasını ve sizlerinde desteğini rica ediyorum..eğer o reklamı engellemennm yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim..Derdin bu mu demeyin çünkü bi ara yine isyan çıktı burda bu konuda ne güzel kurtulmuştuk çıkmıyordu resim..:KK20:

Aaaa o viral miymiş, ben hiç dikkat etmemiştim ne bileim biri estetik yaptırdı koydu filan diye düşünmüştüm ne safım :D

Senin gene cicik çıkıyor
Bende kukiş var vajinal bölge resmi yan taraflardan kıllar çıkmış konunun içeriğide oraları çok uzun napmalıyım?
Utanıyorum valla :)

Ya şu burun bandı var siyah, iğreenç bende de o gitmiyor bir haftadır. Midem kalkıyor her gördüğümde.

Yalnız şikayet yeri burası değil sanırım, birazdan kapatırlar konuyu.
Al benden de o kadar. Bir de pis huyum var hiç aklımdan çıkaramam öyle görüntüleri. Alakasız her yerde aklıma gelir.

Bende de bilgisayarda adblock var ama mobilde altta çıplak adam konusu çıkıyor yanında da solda M. Kemal Atatürk fotoğrafı. Olmadı valla bu :63:

Back