• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicibebenin

Merhaba yine
Bu cici bebe ile alınan kilolar cici bebeyi bırakınca gidecektir muhtemelen
Ama ömrüm boyunca da cici bebe yiyemem yani :50:
Nasıl olacak bu iş acaba? :18:

Ben açıkçası geçen sene yedim 48 kilo oldum yani 5 kilo falan almıştım ama bıraktım hoop 42ye düştüm :( o yüzden tekrar yedek mo yemesem mi bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben açıkçası geçen sene yedim 48 kilo oldum yani 5 kilo falan almıştım ama bıraktım hoop 42ye düştüm :( o yüzden tekrar yesem mi yemesem mi bilemiyorum

Ama tekrar baslicam yoksa kilo alınmıyor başka türlü

Son düzenleme:
Hahahh aynen oyle canimmmm :))

Şu an itibariyle 3.günümün kasesini hazırlıyorum :1: Yerken de telkin ediyorum kendimi,bu sana yarıyor şu ann,bu sana yarıyorrr :1: Ne hale geldik şu kilo derdimiz yüzünden,Allah sonumuzu hayır etsin :17:

Ben açıkçası geçen sene yedim 48 kilo oldum yani 5 kilo falan almıştım ama bıraktım hoop 42ye düştüm :( o yüzden tekrar yedek mo yemesem mi bilemiyorum

Peki ilk ay kilo almaya başlamış mıydınız hemen cicibebe yerken?

Merhaba kızlar, ben cici bebe yemeye başlayalı bugün tam 3 ay oldu. 3 aydır aralıksız sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan yiyorum. Hiç ara vermedim. 44 kilo ile başlamıştım Ben hiç 45 kiloya çıkamayanlardadım. Şu an tam 54 kiloyum. 3 ayda 10 kilo aldım. Birde günde 1 çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içtim. Yarısını kahvaltıdan sonra, yarısını yatmadan önce içtim... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar, ben cici bebe yemeye başlayalı bugün tam 3 ay oldu. 3 aydır aralıksız sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan yiyorum. aHiç ara vermedim. 44 kilo ile başlamıştım Ben hiç 45 kiloya çıkamayanlardadım. Şu an tam 54 kiloyum. 3 ayda 10 kilo aldım. Birde günde 1 çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içtim. Yarısını kahvaltıdan sonra, yarısını yatmadan önce içtim... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah böyle kilo alanları gördükçe hevesleniyorum ama severek yemiyorum cicibebeyi bu yüzden hemen bırakıyorum ama ondan başka da kilo kaldıran bişey yok

kızlar bende eşime yeidriyorum ama yok almıyor adam kilo
geçen hafta 300 bu hafta 200 gr almış 6-7 tane eziyoru süt içine azmı acaba?

kızlar bende eşime yeidriyorum ama yok almıyor adam kilo
geçen hafta 300 bu hafta 200 gr almış 6-7 tane eziyoru süt içine azmı acaba?

Bende 11 - 12 tane koyuyorum

Bende 11 - 12 tane koyuyorum

Canim bizim tarti galiba yanlis tartyomus normalde 49 oldugumda hic bu kadar kilo almissin falan diyen olmamisti cunku dun kaynanama gittim ayagi kalktim mutfaktayiz ayagi kalmamla herkezin kilo almissin demesi bir oldu kardesim nisanlim falan sok oldum almadim diorum ayniyim diorum popom buyumus ust bacaklarim kalinlasmis ama tartida goremiyorum tarti bozuk galiba

Canim bizim tarti galiba yanlis tartyomus normalde 49 oldugumda hic bu kadar kilo almissin falan diyen olmamisti cunku dun kaynanama gittim ayagi kalktim mutfaktayiz ayagi kalmamla herkezin kilo almissin demesi bir oldu kardesim nisanlim falan sok oldum almadim diorum ayniyim diorum popom buyumus ust bacaklarim kalinlasmis ama tartida goremiyorum tarti bozuk galiba

Aaa ne kadar guzell :)
Bende simdi uyandimda tartildim bu sefer ayni cikti bi eksilme gormedim ilk defa :)
Belki benimkide bozuktur dicem ama yeni aldik bide

Aaa ne kadar guzell :)
Bende simdi uyandimda tartildim bu sefer ayni cikti bi eksilme gormedim ilk defa :)
Belki benimkide bozuktur dicem ama yeni aldik bide

cok sevindim bende :1:

Back