• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicibebenin

Bende bende sen devam demi cicibebeye ben şurup aldım 1 2 kez kulandm braktım ama cicibebeyi bırakmadım hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım meraba nasıl uyguluyosun bu cıcıbebe formulunu ve boyun kılon kaçtı ne kadar surede kac kılo oldun merak edıyorum

canım meraba nasıl uyguluyosun bu cıcıbebe formulunu ve boyun kılon kaçtı ne kadar surede kac kılo oldun merak edıyorum

Ben mama seklinde yiyemedigim icin sulu yapip her gece iciyirum 47.5 kiloydum bir ayda 50.5oldum fakat ben adet oldummu baya agir gecrip hemen kilo veryrm agir ge tigi icin verdim tam 49.5 um

Ben mama seklinde yiyemedigim icin sulu yapip her gece iciyirum 47.5 kiloydum bir ayda 50.5oldum fakat ben adet oldummu baya agir gecrip hemen kilo veryrm agir ge tigi icin verdim tam 49.5 um

cnm bır ayda cok cok güzel bence bende mutlaka denıcem boy kac

Kızlar faydasını gordum devam ediyorum bıkmak yok:))

ya bir şey sormak istiyorum yatmadan önce içilen süt yağ yakar diye duydum. korkudan uygulayamıyorum mamayı.

ya bir şey sormak istiyorum yatmadan önce içilen süt yağ yakar diye duydum. korkudan uygulayamıyorum mamayı.

Canim bilmem ama hicte yag yakmadi bende mama seklinde ye

Canim bilmem ama hicte yag yakmadi bende mama seklinde ye

1 kase süt,11 cici bebe,biraz da pekmez. Bugun itibariyle tekrar başladım bakalım :))

1 kase süt,11 cici bebe,biraz da pekmez. Bugun itibariyle tekrar başladım bakalım :))

Ama pekemezle sut birbirinin vitaminni olduruyor diye biliyorum bal koy sen ne olur ne olmaz :))))

Ama pekemezle sut birbirinin vitaminni olduruyor diye biliyorum bal koy sen ne olur ne olmaz :))))

Ayy ciddi mısın ballı yapayım ben bundan sonra o zaman

Ayy ciddi mısın ballı yapayım ben bundan sonra o zaman

kızlar ben 47 kilo ile başladım ben 30 yaşindayım 11 yasinda ve 5 yaşinda iki kızım varonlarda benim gibi hele küçüğü 14 kilo çok zayıf neyse biz başladıkcicibebeye bir ay surekli yapmadım yalan yok totalde 15 yemişizdir minik kız 16 kilo oldu ben 50
AMA BENİM TARİF DAHA İŞTAHLA YENİYO MİDESİ BULALANLAR İYİ OKUYUN BİR MUZ BİR ADET DEVECİ ARMUTU YUMUSAK SULU OLANINDAN BİR KIRMIZI ELMA SÜT PEKMEZ YADA BAL ''BEN TAHİN PEKMEZ KOYUYORUM AZCIK VEEE HARİKA PÜSKEVİT CİCİ BEBE KARİŞTİRİN MUZ MUTLAKA OLMALI ÇUNKİ CİCİ BEBENİN TADINI BASTIRIYOR MİDE BULANDIRMIYOR DİĞERLERİ TERCIHE KALMIS YAZ AYLARINDA BİDE ŞEFTELİ KATTINIZMI HARIKA BİR TADI OLUYOR EŞİM BİLE YOKMU YAPMİYOMUSUN SU MAMADAN HADİ Bİ KASEDE BANA VER DİYO DENEYİN MUTLAKA ARA VERMİŞDİM TABİ 50 KG OLUNCA Bİ ÖZGÜVEN PATLAMASI YASADIM COK MUTLUYUM ARTIK BEN MARKETE GİDİYORUM ŞİMDİ TEKRAR BAŞLİCAM CANLAR YILMAYIN DEWAMMM...:56::56::56:

kızlar merhaba ben eşime yapıyorum hergün bebe büskivisi, bal, süt muz 1 haftada 1 kilo aldı:(
4-5 tane katıyordum daha çok katayımm

kızlar ben 47 kilo ile başladım ben 30 yaşindayım 11 yasinda ve 5 yaşinda iki kızım varonlarda benim gibi hele küçüğü 14 kilo çok zayıf neyse biz başladıkcicibebeye bir ay surekli yapmadım yalan yok totalde 15 yemişizdir minik kız 16 kilo oldu ben 50
AMA BENİM TARİF DAHA İŞTAHLA YENİYO MİDESİ BULALANLAR İYİ OKUYUN BİR MUZ BİR ADET DEVECİ ARMUTU YUMUSAK SULU OLANINDAN BİR KIRMIZI ELMA SÜT PEKMEZ YADA BAL ''BEN TAHİN PEKMEZ KOYUYORUM AZCIK VEEE HARİKA PÜSKEVİT CİCİ BEBE KARİŞTİRİN MUZ MUTLAKA OLMALI ÇUNKİ CİCİ BEBENİN TADINI BASTIRIYOR MİDE BULANDIRMIYOR DİĞERLERİ TERCIHE KALMIS YAZ AYLARINDA BİDE ŞEFTELİ KATTINIZMI HARIKA BİR TADI OLUYOR EŞİM BİLE YOKMU YAPMİYOMUSUN SU MAMADAN HADİ Bİ KASEDE BANA VER DİYO DENEYİN MUTLAKA ARA VERMİŞDİM TABİ 50 KG OLUNCA Bİ ÖZGÜVEN PATLAMASI YASADIM COK MUTLUYUM ARTIK BEN MARKETE GİDİYORUM ŞİMDİ TEKRAR BAŞLİCAM CANLAR YILMAYIN DEWAMMM...:56::56::56:
bende 47 ile başlıyorum dün 1 bugün 2 bakalım kaç kilo olacağım :)))))

Kızlar Merhaba. Bende nekadar yesem kilo alamıyorum. Yardım edin.bebe bisküviside çok yiyorum

muz ve sevdiğin bilimum meyveleri kar bende sadece sabah kahve bide akşamları tek ögün yiyorum ama 3 kg aldım başdan anlamıyosun bi ay sora belli oluyo bende başlarda yok işe yaramdı dedim braktım ama bi ay sora bi baktım ki anamm yanlarım et dolmus eskiden kemik görünürdü şimdi bildiğin löp löp et hahahahahay deymesin yağlı boya :34:

Son düzenleme:
tartildim :1: 50 kilo 400 gramm hadi 400 ü daytımınan tişortüm olsun bak gaza geldim gece gece yine gidip yicem + sigarayı bıraktımm 3gündür ona göre :ssz::19::19::19:

Bende şimdi tartıldım 47.5 . Dün geceki tam mama kıvamındaydı bitiremedim midem bulandi. Cok kilo almam lazım inşallah hedefimize ulaşırız :)))

Back