Cicibebenin

Canim meyve suyuyla icsene ozaman meyve suyuda kilo aldiriyir hem :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bı de oyle deneyım ya canım ::) sence nasıl benım kılom 1.64 boy 56 kılo ben 60 falan olmak ıstıyorum mıllet dogummdan sonra kılo verememekten sıkayet eder ben vermekten ne güzel doğumdan sonra tam ıyı olmuştum 60 kıloydum cok güzel bı halim vardı ama gıttı tabı 7 aydır çocuk emzırıyorum

Bende 1.60 boy 49 kiloyum benim vucudumdan bi sikintim yok ama yuzum kilo alsin istiyorum :))

Ben bugün netten araştırma yaptım :) Diyetisyen olan birkaç doktorun videolarını izledim, zayıflık konusu ile alakalı olanları elbette.Nasıl benim kilom diye sormuşsunuz ya.Boy ve kilo arasında 15-18 gibi bir değer aralığı olduğunda gerçekten zayıf katagorisine giriliyormuş doktorlara göre.Mesela 1.60 boya 42 kilo olan biri zayıf sayılıyor gerçekten.Boy ve kilo arasındaki oranda 10 değer fark olduğunda ideal sayılıyormuş.Siz 1.64 boya sahipsiniz mesela,54 kilo olsanız bile normal sayılıyor.Bir de vücut kitle endeksi hesaplaması ve normal değer tablosunu araştırdım.Ben 1.58 boya 42 kiloyum şu an örneğin Boyum kısa olduğu için 48 kilo bile olsam normal değerime ulaşmış oluyorum.Ama 56 kilo çok fazla bir kilo değil mesela birçok insana göre,fakat ben bu boya 56 kilo olursam vücut kitle endeksi değerlerine göre şişman sınıfına giriyorum.Hele 70-80 filan olursam obez sınıfına.Bir de bu açıdan düşünün diye paylaştım bilgileri,bence gayet normalsiniz şu anda.

Insallah alirsin canim :)

Aminnn....İlk kez dün gece yaptım,birazdan yine yapıcam Aksi gibi sütü de hiç sevmem,cicibebe de bol sütlü,bir de süte karıştırınca O koku beni mahvediyor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler

Hahahh aynen oyle canimmmm :))

Benide ishal yapıyo süt ama ben aldırmadan yedim bidaha da geçti olmuyorum artık
Ama istersen meyve suyuna yap :)

Merhaba yine
Bu cici bebe ile alınan kilolar cici bebeyi bırakınca gidecektir muhtemelen
Ama ömrüm boyunca da cici bebe yiyemem yani
Nasıl olacak bu iş acaba? :18:

Merhaba yine
Bu cici bebe ile alınan kilolar cici bebeyi bırakınca gidecektir muhtemelen
Ama ömrüm boyunca da cici bebe yiyemem yani
Nasıl olacak bu iş acaba? :18:

Hayir canim gitmiyorr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…