Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesicici bebe
Konu Sahibimavis_3434
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim bebeğim 7.5 aylık canım ben 180 cc sütün içine 5 cicibebe koyup
sabahları içiriyorum 2-3 satt sonrada kahvaltı veriyorum eğer bebeğin 4 ayını geçtiyse
su katmadan ver derim
benim bebeğim 7.5 aylık canım ben 180 cc sütün içine 5 cicibebe koyup
sabahları içiriyorum 2-3 satt sonrada kahvaltı veriyorum eğer bebeğin 4 ayını geçtiyse
su katmadan ver derim
cnm ben biberonda vermıyorum ama kaşıkla muhallebı gıbı verıyorum dun devam mamasıyla denedım onuda yedı.ya nedense sade süt vermekten korkuyorum ya4.ayını geçti mesela 120 cc devam sütünün içine kaç cicibebe koymam gerekır 5 tane koyuyordum ben sence ne kadar vermelıyım?
1 yaşına kadar verme bencede...devamsütleri gayet besleyici..erken sütten kesılen bebeklerde alerjı gelişebılıyo..bende 5aylıkken sütten kestim daha dogrusu sütüm kesıldı..vebısuru alerjıler yaşadık..9aya kadarbişi yıyemedık..geri kaldık..veren verıyo bişi olmuyo ama ya olursa..4 aylık bebeğe 4 adet bebebıskui ki onun ıcınde zaten taze süt ve yumurtada var ve devam maması yeterlidir derim.
su katma vereceksen devam sütüyle ver daha yararlı ve bebek biskuvisini de doktorlar çok fazla önermiyorlar şeker ihtiva ettiği için bende ara sıra iyigeceler bisküvisi veriiyorum mamayla ama sadece yatarken 2-3 tane kadar
kizlar bebeğim 3 aylik ama doymuyo benelac i sevmiyo aptamil bagimlilik yapiyomus hero baby de gdo su ile oynanmis o yuzden de bende bugun cici bebe verdim 2 tane su ile karistirdim cunku sutum yok birden kesildi ne yapmaliyim
Benimde kızım 4,5 aylık ameliyat olacağı için kilo alımı çok önemli bende vermek istiyorum zaten emmiyor mama veriyorum devam sütü dediginiz bu kullandığımız formül mamalar mı ?
kizlar bebeğim 3 aylik ama doymuyo benelac i sevmiyo aptamil bagimlilik yapiyomus hero baby de gdo su ile oynanmis o yuzden de bende bugun cici bebe verdim 2 tane su ile karistirdim cunku sutum yok birden kesildi ne yapmaliyim
Diğer markaları deneyin,sma,hipp ,golden goat birçok marka var. Sadece bebe bisküvisi hiç besleyici olmaz. En az 6 aylık olana kadar devam sütü vermeniz gerek,bu sebeple bir markayı kullanmanız gerek
aptamilin bağımlılık yaptığını ilk kez duyuyorum, ben 6 ay aptamil kullandım hiç öyle birşey yaşamadık sonradan bebelac a geçtik. ayrıca başka birçok mama markası var onları deneyin, bisküvi için çok çok erken
Benimde kızım 4,5 aylık ameliyat olacağı için kilo alımı çok önemli bende vermek istiyorum zaten emmiyor mama veriyorum devam sütü dediginiz bu kullandığımız formül mamalar mı ?
1 yaşından önce normal süt kesinlikle kullanılmamalı doktorlar bas bas bağırıyor yorumların tamamını okumadım ama bence devam sütüyle karıştırman daha mantıklı aslına bakarsan 4ncü ay cicibebe için erken gibi ben 6ncı aydan sonra başladım