• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon tutmuyor

inci_01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
187
129
23
31
4 aylık kızım şimdiye kadar sadece anne sütü veriyorum... Kilo alımı az Dr mama önerdi ama biberonu tutmuyor uç değiştirdim ama yine aynı aç kalıyor almıyor aç uyuyor yine almıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım...

4 aylık kızım şimdiye kadar sadece anne sütü veriyorum... Kilo alımı az Dr mama önerdi ama biberonu tutmuyor uç değiştirdim ama yine aynı aç kalıyor almıyor aç uyuyor yine almıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım...
benim kızım da biberonu tutmamıştı, önce kaşıkla vermiştik, sonra da alıştırma bardağı vermiştik, bu şekilde tutmuştu.

Benim bebeğim de 5 aylık olana kadar biberon tutmamıştı artık mecbur kalınca memeyi verir gibi yapıp ağzını açınca biberonu veriyordum öyle öyle alıştı kandırmaca yapmak yanlış ama maalesef mecbur kalınca yaptım çünkü birçok biberon denedim ama hiçbiri anne memesi hissiyatı vermediği için işe yaramadı

Back
X